This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=338 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-02. The original page over time could change.
LetrOdectUS

23

Mar

“Загублені” - огляд 6 серії 4 сезону The Other Woman (Lost s04e06)

Шостий епізод четвертого сезону серіалу Загублені обертається навколо Джуліет (Juliet Burke).

Назва епізоду - The Other Woman (інша жінка) має пряме відношення до Джуліет, її вважають іншою жінкою на острові. Переглянувши епізод, ми дізнаємося, хто і чому вважає її іншою жінкою (причина не лише у любовному трикутнику Джек-Кейт-Джуліет). Іншою жінкою також варто вважати Харпер

Епізод починається із флешбека - зустрічі Джуліет (це її перша зустріч) із місцевим (острівним) психотерапевтом Harper Stanhope.

На пляжі в наш час:

Шарлотта та Даніель покидають табір та відправляються до Tempest.

The Tempest – це станція Dharma Initiative, де зберігаються хімічні речовини. Бен має доступ до станції та міже вивільнити газ, що призводить до смерті (джерело).

Джек разом із Джуліет ідуть слідом за Шарлоттою та Даніельом, прагнучи наздогнати їх. Джуліет чує голоси у джунглях. Після цього з’являється Harper, вона має від Бена.

Бен хоче щоб Джуліет наздогнала та вбила Шарлотту та Даніеля перед тим як вони доберуться до Tempest. Харпер запевняє Джуліет, що Бен саме там, де він хоче бути. Коли Джек запитує про Харпер, Джуліет говорить що це її терапевт і додає -

its very stressful being an other.

Як на мене, то Харпер давно померла і у джунглях з’являється її образ (так само як з’явився батько Джека, брат мр. Еко, Чарлі на початку сезону).

Таємні стосунки з Гудвіном:

Джулет плаче через те, що вона втратила Херніетту (Henrietta). Гудвін (Goodwin) заходить до її лабораторії та починає щось шукати (спершу не помічає Джуліет). Коли Джуліет запитує його, що він шукає, він каже, що в нього поріз і йому потрібен бинт. Джуліет помічає, що його поранення - наслідок хімічного опіку.

З цього моменту починають розвиватися їхні таємні стосунки. Чому таємні - тому що Гудвін одружений, його дружина - це психотерапевт Джуліет.

Через певний час Харпер усвідомлює, що Гудвін зраджує їй із Джуліет. Вона просить Джуліет припинити стосунки, тому що вона боїться, що з Гудвіном може щось статися. Вона вже тоді знає на що здатний Бен.

А тепер повернемося у другий сезон та пригадаємо групу виживших із хвостової частини - саме туди послав Бен Гудвіна на розвідку. Складається враження, що він зробив це навмисне, адже він усвідомлював всю небезпеку. Все закінчилося смертю Гудвіна від руки Анни Лусії.

Виникає теорія, що Бен навмисне “звів” Джулет та Гудвіна, а потім послав його до групи із хвостової частини літака, де він помер. Це пояснює ворожість Харпер відносно Джуліет. Можливо, цим він хотів довести Джуліет, що вона повинна слідувати його бажанням.

Джуліет не випадково обрали в ролі лікаря для острова. Однозначно не лише завдяки її таланту, але і завдяки її зовнішності. Коли Джуліет каже Харпер, що Бен дуже добрий до неї, Харпер каже: “Of course he has, you look just like her.” (звичайно він добрий, ти ж виглядаєш точнісінько як вона). Напевно Бен обрав Джуліет, щоб замінити жінку, яку він втратив.

Шарлотта та Даніель по дорозі до …

Шарлотта та Даніель мають карту острова (а це означає, що той хто їх найняв більш менш знайомий з островом). По дорозі вони натрапляють на Кейт. Кейт починає відчувати щось не ладне, та прагне вивідати в чому справа, тим часом Шарлотта б’є Кейт по голові і остання непритомніє.

Бен і Лок

Лок далі тримає Бена замкнутим. Він приносить йому вечерю - кролика. На що Бен запитує:

“This didn’t have a number on it, did it?”

(цей не мав на собі номерка?) очевидно маючи на увазі кроликів зі станції Orchid (див. карту). Бен далі намагається маніпулювати Локом, говорить що у них спільний ворог - чоловік, що організував усе це (псевдо рятівну місію).

Лок піддається маніпуляціям Бена та випускає його з підвалу. За це Бен показує йому запис із Чарлзьом Відмором (Charles Widmore) - батьком Пенелопи. Виявляється, що саме він організував цю псевдо рятівну місію.

Бен та Джуліет

Знову флешбек. Цього разу Бен запросив Джуліет на романтичну вечерю. Джуліет запитує про Гудвіна. Бен бреше, що Гудвін хоче привести Анну Лусію до них, до інших - аби вона стала однією із них.

У наступному флешбеці Бен відводить Джуліет до тіла Гудвіна. І тут він нарешті прямо говорить, що Джуліет належить йому.

How can you possibly not understand that you’re mine?

The Tempest

Джек та Кейт слідують за Джуліет та знаходять сліди Шарлотти і Даніеля. Кейт розповідає Джеку про розмову з Маелзом (люди на кораблі знають про злочини Кейт). Джуліет добирається до Tempest та заходить у середину. Далі відбувається бійка між Шарлоттою та Джуліет, за той час Даліель нейтралізує газ. Всі врятовані.

Після того як Кейт іде в середину, при вході залишається Джек і Джуліет. Вона говорить Джеку, що йому не можна слідувати за нею. На запитання чому, вона відповідає:

and he knows how I feel about you

маючи на увазі Бена, який знає про почуття Джуліет до Джека. Все закінчується поцілунком.

Підсумки:

Іншою жінкою окрім Джуліет (вона є іншою у Гудвіна, а також у Джека) також варто вважати Харпер (вона інша у Гудвіна).

Of course he has, you look just like her - як хто? якщо придивитися до картини за спиною Бена, то можна помітити жінку, що дуже схожа на Джуліет.

Джерела: lostpedia.com; фото із 6 серії; seat42f.com; lost-isle.net; denofgeek.com; lifetussle.wordpress.com і власні спостереження .

Сподобалося? Проголосуй за цю статтю!

Загублені 4 сезон огляд серій:

  • Теорії: Загублені - The Constant (Lost s04e05)
  • Загублені: карта острова та подій.
  • “Загублені” - огляд 5 серії 4 сезону The Constant (Lost s04e05)
  • Загублені: промо відео 8 епізоду Meet Kevin Johnson
  • “Загублені” - огляд 4 серії 4 сезону Eggtown (Lost s04e04)
  • “Загублені” - огляд 3 серії 4 сезону The Economist (Lost s04e03)
  • “Загублені” - огляд 2 серії 4 сезону Confirmed Dead (Lost s04e02)
  • Загублені: новий сезон(Lost Season 4)
  • переглянути шостий епізод онлайн.
  • Malevi4 Says:

    “Інша жінка” - мати Бена?! не пам’ятаю чи вона була схожа на Джуліет коли являлася йому на острові в дитинстві…

  • letrodectus Says:

    можливо не тільки мати Бена але і Ann (Annie). Він з нею здається виріс на острові.

  • Malevi4 Says:

    ага, та дівчинка, яку він зустрів коли приїхав з батьком на острів…

  • letrodectus Says:

    ага спробую знайти трохи більше інформації про неї, мені і самій цікаво що з нею сталося. не пам’ятаю чи вона загинула з усіма чи просто зникла

  • “Загублені” - огляд 7 серії 4 сезону Ji Yeon (Lost s04e07) | LetrOdectUS Says:

    [...] “Загублені” - огляд 6 серії 4 сезону The Other Woman (Lost s04e06) [...]

  • Загублені: новий сезон(Lost Season 4) | LetrOdectUS Says:

    [...] “Загублені” - огляд 6 серії 4 сезону The Other Woman (Lost s04e06) [...]

  • “Загублені” - огляд 8 серії 4 сезону Meet Kevin Johnson (Lost s04e08) | LetrOdectUS Says:

    [...] “Загублені” - огляд 6 серії 4 сезону The Other Woman (Lost s04e06) [...]

  • Загублені: кого нагадує Бену Джуліет? | LetrOdectUS Says:

    [...] коментарях до огляду шостої серії телесеріалу Загублені зайшла [...]

  • The Shape of Things to Come - 9 серія 4 сезону серіалу Загублені (Lost S04E09) | LetrOdectUS Says:

    [...] “Загублені” - огляд 6 серії 4 сезону The Other Woman (Lost s04e06) [...]

Останні записи

Довгенько ж мене не було!
Jun, 8

Найкумедніші пошукові запити на Зроби Сам(А)
Apr, 3

Моє 8 Березня
Mar, 9

Останні коментарі

Досить цікава статистика і кумедна дуже )))...
dv

скажіть пліз, де можна придбати кольорові лінзи??? можливо х...
jurij

бгиии... :) з твоїми коментарями звучить супер ;)...
FredCat