This version of the page http://www.library.te.ua/library_news/2004_r_k/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-31. The original page over time could change.
Бібліотечні новини 2004 рік
Тернопільська обласна універсальна
наукова бібліотека




Зареєструватись
Забули пароль?

Бібліотечні новини 2004 рік

19 грудня в палаці культури "Березіль" ім. Леся Курбаса відбувся І з"їзд письменників України - уродженців нашого краю та велике літературно-мистецьке свято "Тобі, Тернополе - наше слово і пісня", присвячене 20-річчю утворення обласної організації Національної Спілки письменників України.

26 листопада відбулися збори колективу ОУНБ, які вирішили вивісити державний прапор України з оранжевою стрічкою на приміщенні бібліотеки і таким чином виразити своє ставлення до подій, що відбуваються в Україні

24 листопада у місті Києві відбулась науково-практична конференція УБА, на якій було прийнято Заяву Української бібліотечної асоціації

22 листопада - обласний семінар директорів ЦБС на тему "Менеджмент у роботі публічних бібліотек"

15 листопада ОУНБ проводить науково-практичну конференцію "Сучасний книжковий ринок Тернопілля як об’єкт бібліотечного дослідження та інформаційного забезпечення"

15 листопада Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці - 65 років

27 жовтня в читальному залі бібліотеки відбулась зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни з нагоди 60-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників

14 жовтня краєзнавчі читання "Козацтво і Тернопільщина"

1 жовтня зустріч з працівниками міського пенсійного фонду, присвячена Міжнародному дню осіб похилого віку "Маловіідоме в пенсійній реформі"

21-30 вересня ОУНБ проводить тиждень відкритих дверей. Читачів чекають різноманітні заходи: презентація книги “Горигляди: історія села та його мешканців”, новини книжкового ринку “Платний абонемент пропонує”.Вечір-зустріч із студентами Україно-Польського факультету фінансів і страхування ТАНГу “Польські Нобелівські лауреати в галузі літератури” (польською мовою, присвячений року Польщі в Україні) та інші. Детальніше

6 вересня з роботою ОУНБ ознайомилися учасники Всеукраїнського семінару “Дитяча бібліотека – гуманітарні та технологічні підходи до розвитку”

3 вересня. ОУНБ - учасник Другого Всеукраїнського Тернопільського книжкового форуму. Бібліотекою підготовано виставку книг тернопільських авторів, що є у фонді краєзнавчого відділу ОУНБ (дивитися фото)

3 вересня в читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація книги Івана Горбатого “Розвидень”

27 серпня гостем нашої бібліотеки була Дора Ескидарова, начальник відділу культури м. Слівен (Болгарія)

20 серпня у приміщенні художнього музею фотовиставка робіт Івана Дудкіна "America:Still-life"

13 серпня пройшла прес-конференця з нагоди виходу у світ першої книги серії “Країна Мумі-тролів” фінської письменниці Туве Янсон у видавництві “Старого Лева”

З 27 липня в Тернопільській обласній універсальній бібліотеці за участю представника Всеукраїнської громадської організації “Демократична Дія” відкрито Інформаційний стенд “ Україна – НАТО”. На стенді представлена інформація з питань міжнародної безпеки в Україні. Демократична Дія безкоштовно передала Тернопільській ОУНБ у постійне користування літературу, книги, довідники, журнали, збірники, СД – диски, в яких висвітлюється діяльність НАТО, стан співробітництва Україна – НАТО. (див. фото в роділі фотохроніка).

14-15 червня на базі бібліотеки відбувся проблемно-цільовий семінар завідувачів методичними відділами центральних бібліотек на тему "БІбліотека - центр культури в інфраструктурі району"

7-13 червня делегація із 5-ти бібліотечних працівників Тернопільщини брала участь у 11-ій Міжнародній науково-практичній конференції "Крим 2004" на тему "Бібліотеки та інформаційні ресурси у сучаснотму світі науки, культури, освіти та бізнесу". Вперше на конференції такого рівня побувала директор бібліотеки районного рівня, а саме директор Теребовлянської ЦРБ Кручініна Людмила. Поїздка здійснена за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" та Посольства США в Україні

24 травня - в ОУНБ день спеціаліста для бібліотек ВУЗів

22 квітня о 16 год. - виставка картин та ляльок Наталії Басараб- нашої землячки, талановитої художниці, неординарної особистості, авторки оригiнального напрямку - картини-аплiкацiї з пiр’я

15 березня в обласній універсальній науковій бібліотеці– “Зустріч з нашими земляками”, поетесою Мар’яною Савкою та бардом, перекладачем Віктором Морозовим

4 березня відбудеться Інтернет-конференція присвячена 190 річчю від дня народження Т.Г.Шевченка. Матеріал до конференції.

29 січня в обласній універсальній науковій бібліотеці пройдуть літературні читання “Понад усе вони любили свій коханий край...”, приурочені пам’яті Героїв Крут.

   
Створення сайту,
студія «Дизайн проекти».