ФОРУМ | АРХІВ НОМЕРІВ | РЕДАКЦІЯ | ПЕРЕДПЛАТА | РЕКЛАМА | ЛОГОТИП | РЕДАКЦІЙНА ПОЛІТИКА у вибране | стартова
 
СТОРІНКИ:
АФІША ГАЗЕТИ
Книжки
Аудіо
Відео
Щоденна історія
На вихідні




Аудіо

“The Rolling Stones. Хай буде світло”

Вівторок, 19 серпня, 2008, № 120 (428)
Львів’яни отримали чудову нагоду переглянути документальний мюзикл класика американського кінематографа Мартіна Скорсезе “The Rolling Stones. Хай буде світло”, світова прем’єра якого відбулася в Німеччині на кінофестивалі “Берлінале”. Стрічку присвячено дослідженню історії творчого шляху легендарного рок-гурту Rolling Stones.

Ми ж ніколи не будемо придворними музикантами в українського політикуму

Четвер, 07 серпня, 2008, № 113 (421)
Лідер гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка – ексцентрична натура, яка нерідко суперечить сама собі. Олег Юрійович за освітою “технар”, а по життю – лірик. Під час навчання в Київському політехнічному працював на заводі, де навіть винайшов якусь машину. Потім у пошуках світлого майбутнього емігрував до Франції, де прожив п’ять років. Там він вельми успішно гастролював і… одружився. Щоправда, на відміну від музики, перший родинний досвід, наприкінці якого Олег перебив увесь посуд, не вдався. Зараз Олег Скрипка не любить говорити про особисте, проте відомо: в нього є дружина та син-первісток.

Мар’яна Савка. Бостон-джаз

Понеділок, 21 липня, 2008, № 103 (411)
“Обітру пісок із божих стіп// серце розкалатане вколишу// очерет немов дитячий схлип// сколихне старозавітну тишу// все що я зумію пронести// понад простір над рікою часу //тільки небо й ці очерети// і мовчання нерозпиту чашу”.

Вася Club. “Акустика”

Вівторок, 18 березня, 2008, № 38 (346)
Лише після смерті Василь Гонтарський (краще відомий як Вася Club) удостоївся виходу в світ усіх своїх композицій, а буквально декілька тижнів тому – і збірки Best of...

Eagles. Long Road Out Of Eden

Вівторок, 11 березня, 2008, № 34 (342)
Рік, який минув, виявився щедрим на “реінкарнації” груп, що, здавалося б, уже давно й невідворотно стали класикою з верхньої полиці. Аж от натякнули на возз’єднання The Police, а мешканці готелю “Каліфорнія” – себто The Eagles – випустили у світ “двотомник”, який майже одразу очолив світові чарти.

Танок На Майдані Конґо. ReФорматЦія vol.2

Вівторок, 04 березня, 2008, № 31 (339)
Як і п’ять років тому, “танки” розпочали новий рік альбомом реміксів під назвою “ReФорматЦія”.

“Біла любов” Олеся Дяка

Вівторок, 26 лютого, 2008, № 27 (335)
Усі люди знають, що таке біла заздрість, однак не всі уявляють, що таке – біла любов. Допомогти їм спробував львівський поет і пісняр Олесь Дяк, запрезентувавши шанувальникам першу частину свого нового літературного проекту “Біла любов” – аудіодиск поезій про кохання в авторському музичному й акторському виконанні.

“Мандри” у “Країні мрій”

Вівторок, 19 лютого, 2008, № 23 (331)
Гарний подарунок не лише переконаним фанатам “Мандрів”, а й тим, хто тільки розпочинає знайомство з творчістю Фоми та Ко або ж навіть українською сучасною музикою загалом.

Mad Heads. Найкраща мить

Вівторок, 12 лютого, 2008, № 19 (327)
Цей альбом – навіть не одна, а чимало найкращих митей, які шанувальники Mad Heads зможуть провести в товаристві аудіо- або DVD-плеєра та музики улюбленої групи.

Dio. Holy Diver

Вівторок, 05 лютого, 2008, № 15 (323)
Від “ельфа” – до “божества”, від Black Sabbath та Rainbow – до Deep Purple й Еліса Купера, зрештою, від сина бідного італійського емігранта – до хедлайнера зіркових концертів: Рональд Джеймс Падована, більше відомий фанам як фронтмен проекту Dio, наступного року відзначатиме своє шістдесятиліття. А незадовго до цієї поважної дати випустив відповідний їй подвійний live-альбом.

Fusion Orchestra. Apocrypha

Вівторок, 29 січня, 2008, № 10 (318)
Крим уже віддавна славиться не лише як курортний регіон, а й як джазовий осередок України. Попри те, що на півострові відбуваються цікаві фестивалі, існує ще й власна потужна джазова “школа” виконавців.

Dazzle Dreams. Dazzle Dreams

Вівторок, 22 січня, 2008, № 5 (313)
Цей альбом заслуговує на увагу з кількох оглядів. Тому, що перший. Український. І маловідомий.

Українська десятка-2007

Вівторок, 25 грудня, 2007, № 235 (305)
В останню “Музичну скриньку” року традиційно кладемо десять дисків українських виконавців, які вийшли 2007-го, побували в нашій рубриці або просто запам’яталися найдужче.

Ryan Adams. “29”

Вівторок, 18 грудня, 2007, № 230 (300)
Американський музикант Райян Адамс не настільки популярний, як його австралійський “майже тезка”, та й, схоже, ніколи не прагнув стати мегазіркою.

Mando Diao. Never seen the Light of Day

Вівторок, 27 листопада, 2007, № 215 (285)
Нова робота вельми специфічних представників “шведського феномена” – інді-формації Мando Diao – хоча й побачила світ зовсім недавно, вже встигла зайняти поважні позиції в європейських чартах і здобути звання “диска місяця”.

Стор. 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14)

НОВИНИ УКРАЇНИ
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
РЕКЛАМА









Львівська Газета © 2004-2005.
При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. При цитуванні в інтернеті - активне гіперпосилання. Для цього без змін скопіюйте цей код:
<a href=http://www.gazeta.lviv.ua>Львівська газета</a>
Листи до редакції:

Програмування та підтримка: Роман Библюк.
Дизайн: Ігор Мартинів.