This version of the page http://www.library.te.ua/library_news/2009_rik2009/euro/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-29. The original page over time could change.
Відкриття Центру європейської інформації
Тернопільська обласна універсальна
наукова бібліотека




Зареєструватись
Забули пароль?

Відкриття Центру європейської інформації

22 січня 2009 року о 12.00 відбудеться відкриття Тернопільського Центру європейської інформації, який створюється Тернопільським прес-клубом у співпраці з Тернопільською обласною універсальною науковою бібліотекою в рамках проекту «Тернопільщина: назустріч європейському майбутньому через об’єктивну інформацію» за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».

На відкриття Центру запрошуються ЗМІ, представники громадських організацій, освітяни, студенти та усі бажаючі.

У програмі заходу: виступи та привітання міського голови Тернополя Романа Заставного; начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньо-економічної діяльності ОДА Василя Кравця; директора Тернопільської обласної універсальної бібліотеки Василя Вітенка; голови Тернопільського прес-клубу Тетяни Тарасенко; представників Міжнародного фонду «Відродження»; презентація інформаційних ресурсів ЦЄІ у Тернополі, веб-сторінки ЦЄІ на сайті Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки (http//www.library.te.ua), ознайомлення з можливостями пошуку інформації про європейську інтеграцію в фондах бібліотеки, виставки літератури «Знайомтесь: Європейський Союз» та «Україна на шляху до Європи».

 

   
Створення сайту,
студія «Дизайн проекти».