This version of the page http://www.uapravo.org/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-28. The original page over time could change.
Про проект
 росiйська | english останнє поновлення 17.08.2009  
пошук      архiв  
17.08.2009//
2009 • Конкурс "Підтримка діяльності неурядових організацій із документування порушень прав людини в сфері паліативної допомоги"
Правовий захист пацієнтів із обмеженим прогнозом життя – це важливий компонент комплексного підходу надання якісної паліативної допомоги. Паліативні пацієнти в Україні часто не мають доступу до якісного лікування, особливо вдома, через недоступність потрібної кількості наркотичних знеболюючих засобів.

17.08.2009//
2009 • Конкурс "Підтримка та розвиток громадських організацій, які працюють в сфері паліативної допомоги в Україні"
Мета: сприяння роботі громадських організацій, які співпрацюють з хоспісами або ж паліативними відділеннями на базі медичних установ та мають на меті створення модельної організації паліативної допомоги на базі хоспісів та паліативних відділень.

17.08.2009//
2009 • Конкурс "Підтримка діяльності неурядових організацій із документування порушень прав людини в сфері паліативної допомоги"
Правовий захист пацієнтів із обмеженим прогнозом життя – це важливий компонент комплексного підходу надання якісної паліативної допомоги. Паліативні пацієнти в Україні часто не мають доступу до якісного лікування, особливо вдома, через недоступність потрібної кількості наркотичних знеболюючих засобів.

17.08.2009//
Конкурс: «ініціативи молодіжних груп: права людини»
Національна програма «Розуміємо права людини» оголошує початок чергового етапу конкурсу «Ініціативи молодіжних груп: права людини», в рамках якого будуть підтримані проекти, що передбачають дії спрямовані на пропагування та захист прав людини. Конкурс організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини за підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

17.08.2009//
Конкурс на участь у семінарі з моніторингу прав людини
Оголошується конкурс на участь у семінарі з моніторингу прав людини, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з Гельсінським Фондом з Прав Людини (Варшава, Польща) за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

17.08.2009//
Конкурс на участь у семінарі з прав людини для журналістів
Оголошується конкурс на участь у Семінарі з прав людини для журналістів, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з Гельсінським Фондом з Прав Людини (Варшава, Польща) за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

// всi новини...

 

 





 


 

Шановні добродії!

Дякуємо за відвідини нашого сайту.

Мета проекту "ADVOCACY FOR NGO" - допомагати лідерам недержавних організацій, громадським правозахисникам, представникам владних структур та ЗМІ і рядовим громадянам України сформувати якісно новий демократичний світогляд щодо прав людини і методів їх захисту, виробити цивілізовані стереотипи поведінки в конфліктних ситуаціях.

Ми свідомі того, що законодавство України не в усіх своїх частинах досконале, що громадяни не завжди вміють ним користуватися, що не всі державні службовці сумлінно дотримуються Закону і не завжди представляють інтереси громадян.

Це не є трагедія тільки нашої держави - в більшій чи в меншій мірі це явище має місце в усіх країнах світу. Саме тому мільйони найбільш активних громадян в різних країнах створили десятки тисяч об'єднань, завдання яких - захист прав людини. І в Україні сьогодні працюють вже понад 800 правозахисних НДО: деякі з них лобіюють прийняття нових, досконаліших законів, інші відстоюють права скривджених в судах, ще інші навчають дітей і дорослих правильно користуватися законами, і в першу чергу Конституцією, а є й такі, які навчають чиновників демократичних засад управління.

Наш сайт для того, щоб:

  • налагодити постійний обмін досвідом між правозахисними НДО;
  • створити базу даних правозахисних НДО України;
  • створити базу експертів з методів едвокасі;
  • створити каталог найновіших технологій захисту прав громадян, напрацьованих українськими НДО;
  • створити реєстр успіхів НДО у галузі захисту прав;
  • узагальнити і поширити практичний досвід зарубіжних та українських НДО до найвіддаленіших провінцій;
  • створити постійно діючу конференцію для обговорення проблем у роботі громадських правозахисників і пошуку шляхів їх вирішення.

Ми певні: якщо усі НДО України, у якій би галузі вони не працювали, матимуть у своєму складі бодай по одному грамотному правозахиснику, навченому новочасним методам адвокації, - демократизація суспільства пришвидшиться.

Ми маємо книгу для гостей, де Ви можете звернутися із запитаннями до висококваліфікованого юриста, поділитися проблемами і отримати поради експертів.

Ми публікуємо і надалі публікуватимемо найбільш уживані в судовій практиці закони і коментарі до них.

Для молодих і не надто досвідчених ми започаткували рубрику "О!.." Адже саме цей здивований вигук часто чуємо від людей, котрі вперше починають знайомитися зі своїми правами.

Ми щиро хочемо бути корисними Вам і сподіваємося на співпрацю. Будемо раді, якщо Ви надсилатимете свої історії успіху в захисті прав, поради, відгуки про сайт та пропозиції щодо його вдосконалення.

Отже, ласкаво просимо на наш сайт PRAVO - один з проектів Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров'я, який, до речі, вже 11 років займається захистом прав громадян.

Інформацію про історію організації та інші проекти Ви можете прочитати на сторінці Фонду

Проект "ADVOCACY FOR NGO" здійснюється за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта.

Алла Тютюнник,
Президент Херсонського обласного
Фонду милосердя та здоров'я.