This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/743.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-27. The original page over time could change.
Відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду на засіданні РНБО України питання "Про діяльність органів виконавчої влади по дотриманню безпечного стану конструкцій, споруд, обладнання та інженерних мереж” - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
24.09.2008
Відбулося засідання робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду на засіданні РНБО України питання "Про діяльність органів виконавчої влади по дотриманню безпечного стану конструкцій, споруд, обладнання та інженерних мереж”

24 вересня 2008 року в Апараті РНБО України під головуванням Заступника Секретаря РНБО України Б.Соболєва відбулося засідання робочої групи з підготовки питання щодо розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання „Про діяльність органів виконавчої влади по дотриманню безпечного стану конструкцій, споруд, обладнання та інженерних мереж".

Учасники засідання обговорили стан підготовки до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання „Про діяльність органів виконавчої влади по дотриманню безпечного стану конструкцій, споруд, обладнання та інженерних мереж".

В процесі моніторингу реалізації органами виконавчої влади основних напрямів державної політики з питань національної безпеки у науково-технологічній сфері Апаратом РНБОУ виявлені загрозливі тенденції щодо неналежного забезпечення рівня безпеки експлуатації промислових, сільськогосподарських, військових об'єктів, споруд та інженерних мереж.

Під час обговорення заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, заступником голови робочої групи Б.Соболєвим було відмічено, що за попередніми оцінками фахівців, фізичний знос обладнання та машин у вітчизняній промисловості перевищує 52%, значна частина з понад 35 млн. т несучих металевих конструкцій і понад 250 млн. куб. м залізобетонних конструкцій, які експлуатуються на об'єктах базових галузей економіки, вичерпала свій експлуатаційний ресурс, що потенційно становить загрозу національній безпеці.

Учасники обговорили план-графік підготовки матеріалів до засідання Ради національної безпеки і оборони України з питання „Про діяльність органів виконавчої влади по дотриманню безпечного стану конструкцій споруд, обладнання та інженерних мереж", персональний склад робочих підгруп з підготовки матеріалів за напрямами та орієнтовну структуру матеріалів за напрямками

Під час обговорення членами робочої групи були висловлені пропозиції щодо висвітлення у матеріалах, що будуть підготовлені, проблем, пов'язаних із дотриманням безпечного стану конструкцій, споруд, обладнання та інженерних мереж.


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 681/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 5 червня 2009 року «Про розвиток ринків паливно-енергетичних ресурсів в рамках реалізації Енергетичної стратегії України на період до 2030 року»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 583/2009
Про звільнення Б.Зайчука з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України
Інші
Інтерв’ю та коментарі
11.07.2009
Интервью Секретаря СНБО Украины Р. Богатыревой журналу «Профиль»
12.06.2009
Ексклюзивне інтерв’ю агентству „Інтерфакс-Україна” Секретаря РНБО України Р.В.Богатирьової
Інші
Фотоальбом
Інші