This version of the page http://tabloid.pravda.com.ua/euro2009/4a12735e10f9e/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-24. The original page over time could change.
Лобода сходить з Рибаком по рибу, а він їй за це вишле меду | ТаблоID
Архів  | Реклама на сайті  | RSS  | Зворотній зв'язок
  • ГОЛОВНА
  • СКАНДАЛ
  • ФОКУС
  • ЛАУНЖ
  • БРЕНД
  • ПЕРСОНА
Версія для друку

Лобода сходить з Рибаком по рибу, а він їй за це вишле меду

19.05.2009, 10:52
Tablo ID

Перемога Норвегії на "Євробаченні-2009" стала досить очікуваною.

Александр Рибак, співак білоруського походження, зачарував конкурсантів-суперників і публік своєю дитячою наївністю і простотою - як особистою, так і в пісні "Fairytale" ("Казка").

 Європа повірила у "Казку" норвезького білоруса, а він у свою ще не до кінця

Як пише "Сегодня", норвезькі газети вже охрестили парубка Александром Третім. Адже цьогорічна перемога Норвегії у пісенному конкурсі стала вже третьою. Країна перемагала в "Євробаченні" у 1985-му та 1995-му роках.

"Дивно, що так багато людей обрали найпростішу пісню. Я навіть сам не розумію, що відбулося", - коментував свою перемогу Рибак на прес-конференції.

Водночас Александр був впевнений, що Норвегія від початку лідирувала на "Євробаченні". "Хотілося лише посісти гідне місце. Але зараз я радий, що ми перемогли", - додав він, пише "Комсомольська правда в Україні".

 Переможець "Євробачення-2009" Александр Рибак: "Я сам не розумію, що відбулося"

До речі, як дізнався ТаблоID, Рибак впевнений, що у перемозі йому допомогли запонки.

"У мене є ритуал. Якщо треба щось роздобути, я надягаю мої щасливі запонки з зображенням скрипки. Бачите, спрацювало! Я і зараз думаю, що далеко не кращий співак. Я просто захотів донести вам свою історію", - ділився 23-річний артист з журналістами.

Окрім того, співаючий скрипаль не заперечує, що у його перемозі замішане білоруське коріння. Адже Рибак сам родом із Білорусії:

"Так, я вважаю, що це зіграло свою роль. Білорусія відома якоюсь меланхолійністю і ліричністю, у Норвегії ж живуть найщасливіші люди на світі. Мені здається, цей мікс і призвів до перемоги".

 Рибаку допомогло білоруське походження...
 ...та запонки-талісмани

Правда, сам на "Євробаченні" Александр, за його зізнанням, проголосував би за Ісландію.

"В України була найкраща пісня цього року, в Ісландії найкращі виконавці", - пояснив свій вибір Рибак.

До речі, представниці від України, Світлані Лободі, співак пообіцяв прислати з Норвегії меду. Таким чином Рибак хотів допомогти екс-"ВІА-Грі" побороти бронхіт. Натомість Лобода запросила Рибаку на риболовлю. Адже, як запевнила артистка, завдяки своєму батьку вона відмінно тримає у руках вудку.

На Александра ж як на переможця "Євробачення-2009", за його словами, вже чекають гастролі Європою. А у червні співак випустить альбом "Казки".

На думку Рибака, в України була найкраща пісня. Фото "Скрін Медіа"

Між іншим, пісню, з якою він переміг на конкурсі, Рибак написав випадково. Якось, згадуючи про свою кохану, закоханий музикант почав награвати смутну мелодію. З цього мотиву і народилася простенька щира "Fairytale", що у перекладі означає "Казка".

Правда, тепер на жіночу увагу у хлопця, за його словами, часу буде небагато.

"На жаль, у мене зараз немає часу, щоб насолодитися популярністю у дівчат. Правда, пофліртувати я люблю..," - зізнався красунчик.

 Александр любить флірт, але часу обмаль

Александр Рибак народився 13-го травня 1986-го року в Бєларусі у сім‘ї музикантів. Його батько Ігор Рибак став й його першим учителем. Сам батько працював у музичному ансамблі у Вітебську.

З п'яти років хлопець почав грати на скрипці та фортепіано і складати пісні. А незабаром сім‘я переїхала у Норвегію, куди його батька запросили працювати. Правда, пізніше Рибак на півроку повернувся у Мінськ і почав вчитися у школі при Білоруській державній академії музики.

У Норвегії ж сім‘я оселилася у передмісті Осло - місті Нессоден. А в Осло Александр вже закінчив консерваторію і почав активно працювати з батьком.

Він гастролював з ним як музикант у норвезькому мюзиклі Мортена Хакета, керівника знаменитої групи "A-HA" у Європі, Америці та Китаї. А у 2006-му Рибак став переможцем норвезького конкурсу молодих талантів "Kjempesjansen" з власною піснею "Foolin'".

 

Зараз Александр працює концертмейстером у найбільшому в Норвегії симфонічному молодіжному оркестрі "Унг Сімфоні". А незабаром він збирається спробувати себе у якості актора у телефільмі.

Своїми кумирами у музиці Саша називає Моцарта, "The Beatles" та Стінга.

Між іншим, до наступного "Євробачення" Рибак пообіцяв написати пісню російською мовою. А на наступний рік Александр запрошує всіх до Норвегії, де завдяки його старанням і пройде конкурс.

Фото Аліси Землянікіної (ТаблоID)

Посилання по темі

Результати першого півфіналу "Євробачення-2009" - 12.05.2009 23:50

Результати другого півфіналу "Євробачення-2009". Лобода в фіналі! - 14.05.2009 23:54

ЗАВДЯКИ БІЛОРУСУ "ЄВРОБАЧЕННЯ-2010" ПРОЙДЕ У НОРВЕГІЇ - 17.05.2009 01:08

Лобода планує штурмувати "Євробачення-2010" - 18.05.2009 18:14

Фінал "Євробачення-2009" у Москві вже відрепетирували. ФОТО - 15.05.2009 21:54

Коментарі
Оля
13.08.2009 17:55
ну ви дєвки і облажаєтесь з своїми признаннями!Невже ви думаєте Рибак це прочитає шо йому робити нама шо!!!!!!!!!!!!А мені вопше класно яна нього похожа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
настюша сашина поклоница
29.07.2009 16:42
саша я давно понимала что ти поеш з душою я тоже пою очень харашо .ятебя сильно люблю если б ми могли петь дуетом если ти конечно не против . ятебя люблю со всей душой.я жить бес тебя немогу я би всю жизнь отдала чтоби с тобой встречатьсяюдаже сижу и думаю зачем я ето пишу наверное от любви к тебе кстати мне нравяться твои песни.все цилую тебя пока.
вікторія
25.07.2009 17:34
я тебе люблю саша
МАЯ
03.07.2009 15:37
вы все дуры вы ему нахрен ненужны хватет лезть в ево жызнь он такойже человек каки мы и если ему нравеца ЛОБЛДА пусть будет сней)))))))
сашка
30.06.2009 20:30
сашенька ти просто супер! я тебя абажаю!
Подивитися всi (143) або додати свій коментар
Новини Євробачення

26.05.2009

Переможця "Євробачення" довели до істерики

 

24.05.2009

Російські депутати обурюються, що Приходько представляла Росію на "Євробаченні"

 

21.05.2009

Пісня–переможець "Євробачення" - плагіат?

 

20.05.2009

Оприлюднені справжні результати українського голосування у фіналі "Євробачення"

 

19.05.2009

Приходько змінює батьківщину: була Україна, стане Росія?

 
Всі новини

Обговорити Євробачення-2009

 
 
 
Головна  |  Скандал  |  Фокус  |  Лаунж  |  Бренд  |  Персона
Архів  |  Реклама на сайті  |  RSS  |  Зворотній зв'язок
©2005 — 2009, Табло ID. У разі використання матеріалів сайту
посилання на tabloid.com.ua є обов'язковим.
Дизайн — студія