This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=232 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-18. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
ПЛАН заходів на відзначення Дня Державного Прапора України та 18-ї річниці незалежності України
21 серпня 2009 року
14.00 - Урочисті збори з нагоди 18-ї річниці незалежності України (обласна філармонія)
22 серпня 2009 року
11.00 - культурно-мистецькі заходи за участю кращих художніх колективів регіонів області (майдан Незалежності)
18.00 - святковий концерт за участю популярних українських гуртів та виконавців (Київстар DJUICE) ( майдан Незалежності)
17 08 2009
Докладніше ...


« Запитай у влади»
У вівторок, 12 травня п.р. з 11.00 до 12.00 відбудеться традиційна пряма телефонна лінія «Запитай у влади» за участю заступника голови обласної державної адміністрації

Вавринчука Миколи Пророковича




17 08 2009
Докладніше ...


Державна екологічна інспекція в області повідомляє
ЗВЕРНЕННЯ

до населення Хмельниччини з приводу недопущення спалювання сухої рослинності

Cпалюючи рослинність або її залишки на присадибних ділянках або в лісі, ми тим самим впливаєм на стан атмосферного повітря, погіршуючи його.
12 08 2009
Докладніше ...


“На Хмельччині утворюються галузеві ради підприємців

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2009 року №518 облдержадміністрацією проводиться організаційна робота з питань утворення місцевих та регіональних галузевих рад підприємців.
Постанова передбачає створення місцевих галузевих рад при всіх органах місцевої виконавчої влади та органах місцевого самоврядування та делегування ними представників в регіональні галузеві ради при облдержадміністраціях, Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України та рад при відповідних міністерствах.
07 08 2009
Докладніше ...


Ще раз про застосування терміну «самовільне зайняття земельної ділянки»
Проаналізувавши результати діяльності Держземінспекції у Хмельницькій області протягом семи місяців поточного року, зважаючи на низку звернень фізичних та юридичних осіб, вбачається необхідність вкотре надати роз’яснення стосовно переліку випадків, в яких використання земельної ділянки кваліфікується як її самовільне зайняття.
Отже, відповідно до статті 1 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель» самовільне зайняття земельної ділянки - це будь-які дії, які свідчать про фактичне використання земельної ділянки за відсутності відповідного рішення органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування про її передачу у власність або надання у користування (оренду) або за відсутності вчиненого правочину щодо такої земельної ділянки, за винятком дій, які відповідно до закону є правомірними.
05 08 2009
Докладніше ...


Про надзвичайні ситуації та надзвичайні події
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 27 липня по 2 серпня 2009 року.
03 08 2009
Докладніше ...


Інформація щодо проведення сьомої міжнародної виставки та конференції EEBC Telecom&Broadcasting (м.Київ)
З 21 по 23 жовтня 2009 року у м.Київ відбудеться сьома міжнародна виставка і конференція EEBC Telecom&Broadcasting (EEBC Телеком і Телерадіомовлення), на якій буде представлено:
 інноваційні телекомунікаційні технології і послуги для населення;
 стан і тенденції розвитку супутникових систем зв’язку і мовлення в Україні;
 технології телебачення високої чіткості і перспективи розвитку цифрового кінематографу.
31 07 2009
Докладніше ...


Життя Хмельниччини у другому кварталі
Хмельницькою обласною державною адміністрацією здійснюється щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
Протягом ІІ кварталу 2009 року проведено три засідання колегії обласної державної адміністрації, на яких розглянуто 12 питань.
20 07 2009
Докладніше ...


Про заходи щодо сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати в області
Територіальна державна інспекція праці у Хмельницькій області інформує про роботу щодо нагляду і контролю за дотриманням законодавства про працю підприємствами, установами та організаціями області протягом січня - червня 2009 року.
16 07 2009
Докладніше ...


Про хід виконання Державної програми з утвердження гендерної рівності в українському суспільстві на період до 2010 року
Повідомлення управління у справах сім’ї, молоді та спорту

На виконання вищеквазаної програми інформуємо, що потягом ІІ кварталу 2009 року в області проведено наступне.
16 07 2009
Докладніше ...


 

Untitled Document

 

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 856/2008
Про заходи у зв'язку з Днем пам'яті жертв голодоморів

У зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні та з метою гідного вшанування пам'яті жертв геноциду Українського народу, належної організації заходів до Дня пам'яті жертв голодоморів (22 листопада 2008 року) постановляю:

1. Кабінету Міністрів України:

1) розробити за участю Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів у зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору в Україні і затвердити у десятиденний строк план заходів на жовтень-листопад 2008 року до 75-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні та Дня пам'яті жертв голодоморів, передбачивши в ньому, зокрема:

проведення презентації Національної книги пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні;

відкриття у місті Києві першої черги Меморіального комплексу пам'яті жертв голодоморів в Україні;

проведення 22 листопада 2008 року Загальноукраїнської акції «Засвіти свічку»;

презентацію в листопаді фільмів, присвячених темі геноциду Українського народу 1932-1933 років;

організацію у місті Києві виставок, зокрема документально-художньої, друкованих видань, фоторобіт, які висвітлюють події, пов'язані з Голодомором 1932-1933 років в Україні, демонстрацію відповідних тематичних виставок та експозицій у інших населених пунктах;

2) забезпечити у повному обсязі фінансування проведення заходів до 75-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні та Дня пам'яті жертв голодоморів;

3) передбачити під час доопрацювання проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік» кошти для фінансування спорудження у місті Києві другої черги Меморіального комплексу пам'яті жертв голодоморів в Україні, заходів з публікування архівних, науково-популярних та художньо-публіцистичних видань, а також для здійснення Українським інститутом національної пам'яті дослідницьких робіт з питань голодоморів.

2. Запропонувати релігійним організаціям провести 22 листопада 2008 року панахиди за жертвами Голодомору.

3. Оголосити 22 листопада 2008 року о 16.00 на вшанування пам'яті жертв геноциду Українського народу хвилину мовчання, зупинивши на цей час роботу в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях (крім підприємств, де це не допускається за технологією виробництва), рух громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

На території України 22 листопада 2008 року приспустити Державний Прапор України, обмежити проведення розважальних заходів, внести відповідні зміни до програм радіо і телебачення.

4. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям:

1) забезпечити до 22 листопада 2008 року:

проведення презентацій обласних томів Національної книги пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні;

урочисте відкриття меморіалів, пам'ятних знаків у населених пунктах, які постраждали від Голодомору 1932-1933 років в Україні;

2) активізувати роботи з демонтажу пам'ятників та пам'ятних знаків особам, причетним до організації Голодомору 1932-1933 років в Україні та політичних репресій, а також з відповідного перейменування вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах;

3) організувати у День пам'яті жертв голодоморів покладання траурних вінків і композицій із житніх та пшеничних колосків до пам'ятних знаків, місць поховань жертв голодоморів, вшанування пам'яті загиблих хвилиною мовчання, запалення свічок та проведення щорічної Загальноукраїнської акції «Засвіти свічку», а також вечорів-реквіємів та інших скорботних заходів;

4) вжити додаткових заходів щодо поліпшення медичного та соціально-побутового обслуговування, сприяння у веденні присадибного господарства, надання матеріальної допомоги особам, які пережили Голодомор 1932-1933 років в Україні.

5. Міністерству України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерству культури і туризму України разом із Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями забезпечити проведення в населених пунктах України завершального етапу міжнародної акції «Незгасима свічка».

6. Міністерству освіти і науки України забезпечити проведення у листопаді 2008 року в усіх навчальних закладах України «Уроку пам'яті», а також підведення підсумків Всеукраїнського просвітницько-патріотичного конкурсу вчинених дій щодо вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні «Пам'ять народу» та щорічної Всеукраїнської акції «Колосок пам'яті».

7. Міністерству закордонних справ України:

1) забезпечити проведення закордонними дипломатичними установами України заходів до Дня пам'яті жертв голодоморів, а також участь представників дипломатичного корпусу іноземних держав, акредитованого в Україні, в офіційних заходах, які проводитимуться в Україні;

2) сприяти Міжнародному координаційному комітету Світового конгресу українців для планування відзначення 75-х роковин Голодомору в Україні у проведенні представниками української громадськості за кордоном заходів з ушанування пам'яті жертв геноциду Українського народу.

8. Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації підготовки та проведення заходів до 75-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні та Дня пам'яті жертв голодоморів.

9. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО
25 вересня 2008 року

 

> На головну <

Привітання

Проект Закону України «Про внесення змін до Конституції України»

Пояснювальна записка до законопроекту

Порівняльна таблиця до законопроекту

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ