This version of the page http://www.newsru.ua/press/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-14. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Преса ]]>
]]> Преса
РУС
УКР
NEWSru.ua // Преса // П'ятниця, 14 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
InoPressa. "Летючий голландець": дивне зникнення Arctic Sea

Загадкова історія суховантажу Arctic Sea, який йшов з вантажем деревини і російською командою на борту з Фінляндії до Алжиру і, можливо, на який було скоєно напад, привертає увагу світових ЗМІ. Невже це перший за сто років випадок піратства в європейських водах? Або це нова форма активності терористів? Що могло зацікавити грабіжників: контрабанда, наркотики, атомна зброя?.
12:21

Handelsblatt. Україна звинувачує Москву в імперських амбіціях

Медведєв відстрочив відправлення нового посла до Києва і обґрунтував це антиросійським курсом українського керівництва. Одночасно він виразно висловив свою позицію щодо майбутніх виборів українського президента, сподіваючись на те, що при новому політичному керівництві стосунки сусідніх країн покращаться.
13 серпня 2009 р., 15:03

Огляд преси, 13 серпня: За Ющенка відповіла його "секретарка", а політсили виявилися очікуваними

Вчора відповідь на лист президента Росії Дмитра Медведєва оприлюднила голова політради партії "Наша Україна" Віра Ульянченко. Виступаючи від імені партії, політичним лідером якої є Віктор Ющенко, вона відкинула звинувачення на адресу українського президента, звинувативши Медведєва в "агресивній тональності".
13 серпня 2009 р., 13:27

The Financial Times. Що таке братерство

Надії на те, що президент Медведєв порве з тактикою свого попередника Путіна в ближньому зарубіжжі Росії, не виправдалися. За останні дні президент і прем'єр прагнули перевершити один одного, демонструючи жорсткість по відношенню до сусідів.
13 серпня 2009 р., 12:41

Le Figaro. Москва припиняє дипломатичні стосунки з Україною

З тераси літньої сочинської резиденції Дмитро Медведєв зробив атаку на свого українського колегу Віктора Ющенка і висловив упевненість, що "в найближчому майбутньому" двосторонні стосунки нормалізуються. Тим самим російський президент показав, що для Москви поразка Віктора Ющенка на майбутніх виборах - факт, що вже відбувся.
13 серпня 2009 р., 12:29

InoPressa. Путін в Абхазії: буде і захист, будуть і гроші

Російський прем'єр-міністр в першу річницю війни з Грузією відправився з офіційним візитом в столицю Абхазії, де пообіцяв майже 500 млн доларів на перетворення частково визнаної республіки на військову "фортецю". В останні дні Росія особливо войовнича на дипломатичному фронті, враховуючи лист до українського керівництва.
13 серпня 2009 р., 12:15

Frankfurter Rundschau. Росія висуває претензії

У торішній війні на Кавказі Ющенка прийняв сторону Грузії, крім того, Україна під його керівництвом потягнулася до НАТО. Медведєв також звинувачує його в дискримінації російської мови, утиску інтересів російських інвесторів і бажанні переписати історію за рахунок Росії.
12 серпня 2009 р., 14:04

El País. Медведєв виступає проти "антиросійської позиції" України

Вчорашнім зверненням до українського колеги Віктора Ющенка із звинуваченням українського керівництва в "антиросійському" курсі російський президент Дмитро Медведєв, по суті, розпочав українську президентську кампанію. Суперники президента Ющенка на майбутніх виборах, замість того щоб об'єднатися, визнали правоту російського президента.
12 серпня 2009 р., 13:54

The Financial Times. Випад Медведєва на адресу керівництва України

Президент РФ Дмитро Медведєв у вівторок звернувся до майбутнього керівництва України із закликом покласти край "антиросійській" політиці і почати співпрацю з Москвою. Російський лідер відмовився відновлювати дипломатичні зв'язки, заявивши, що він відкладає напрям до України нового російського посла.
12 серпня 2009 р., 13:37

Libération. Саакашвілі: "Майбутнє Тбілісі не повинне писатися в Москві"

Президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає: не можна допустити, аби майбутнє Грузії писалося в Москві, тоді як майбутнє Абхазії і Південної Осетії сьогодні пишеться саме в Росії. Але головне - це "уникнути гіршого - нової війни, яка знищила б Грузію".
12 серпня 2009 р., 13:23


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 13:01
Лідер збірної США та "Лос-Анджелес Гелаксі" Лендон Донован заразився свинячим грипом
// Спорт

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
П'ятниця, 14 серпня 2009 р.  

Остання новина – 13:01


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009