This version of the page http://www.newsru.ua/crime/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-13. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Кримінал ]]>
]]> Кримінал
РУС
УКР
NEWSru.ua // Кримінал // Четвер, 13 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
Екс-суддя Зварич каже, що заважав махінаціям на минулих виборах і тепер влада йому мститься

Екс-суддя Ігор Зварич звинувачує деяких керівників держави в здійсненні махінацій на останніх виборах. Про це заявив заступник генпрокурора Ренат Кузьмін. "Зварич зараз багато цікавого говорить. І ще наговорить. Мабуть, сподівався, що його почнуть рятувати. І якщо цього порятунку не відбудеться, Зварич напевно буде мстити", - сказав він.
20:09

Суд засудив до виправних робіт чоловіка за вбивство кошеняти своєї дочки

Суд засудив жителя Коношського району Архангельської області Сергія Вахромова, що вбив кошеняти, до виправних робіт за жорстоке поводження з тваринами. Про це в четвер, 13 серпня, повідомила прес-служба обласної прокуратури. Дата виголошення вироку не уточнюється. Навесні цього року, чоловік, будучи нетверезий, вихопив з рук своєї п'ятирічної дочки кошеня і шпурнув об стіну.
17:00

У ДТП на Дніпропетровщині травмовано 10 людей: 8 українців і 2 німців

У дорожньо-транспортній пригоді в Дніпропетровській області постраждали 10 людей, зокрема двоє громадян Німеччини. Аварія сьогодні сьогодні близько 7 години ранку на трасі Кіровоград-Запоріжжя неподалік села Перше Травня Апостоловського району.
12:09

У ГПУ говорять, що Ізраїль не шукає Лозінського. Москаль упевнений - він ховається на хуторі в Україні

Ізраїль не відреагував на офіційний запит Генпрокуратури України з проханням затримати і екстрадирувати екс-нардепа Віктора Лозінського, який нібито перебуває в цій країні. "Ми і не чекаємо відповіді, - сказав співробітник ГПУ, який має пряме відношення до слідства. - Раніше, на початку серпня, поліція вже повідомила, що відомостей про перетин Лозінським ізраїльського кордону немає".
11:50

У Києві СБУ затримала торговців комп'ютерними вірусами

Реалізаторів електронних програм, призначених для несанкціонованого втручання в роботу автоматизованих систем і комп'ютерних мереж, затримали співробітники СБУ в Києві. Двоє жителів Київської області (20 і 23 років) збували більше 8,5 тис різновидів "системних черв'яків", "троянських програм" і вірусів.
11:28

Затримано одного з підозрюваних у найбільшому пограбуванні в Лондоні

Лондонська поліція оголосила про затримання одного з підозрюваних у пограбуванні ювелірного магазина Graff Diamonds. Арешт підозрюваного був проведений ще на початку тижня, проте відомо про нього стало лише 12 серпня. Особа затриманого не розголошується; відомо лише, що це 50-річний чоловік.
09:36

У Кенії вбили найбільшого фахівця з коштовних каменів. На нього напали 20 бандитів

У Кенії убито провідного шотландського фахівця з коштовних каменів. Нападники були озброєні дубинами, списами і стрілами. Бандити нанесли йому поранення, у тому числі і ножові, які медики кваліфікували як "несумісні з життям". Він помер дорогою до відділення реанімації.
07:35

Курортний роман закінчився смертю для матері-одиначки

На Одещині міліціонери затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві своєї коханки. Короткочасний, але пристрасний, курортний роман закінчився розправою над матір'ю-одиначкою. Передбачуваного злочинця затримали за гарячими слідами вже наступного дня після виявлення трупа. Підозрюваним виявився житель Придністров'я, що має молдавське громадянство.
12 серпня 2009 р., 21:23

На Херсонщині 16-річний школяр вбив двох чоловіків

У Великолепетиському районі Херсонської області за скоєння подвійного вбивства затримано 16-річного підлітка – учня 11-го класу місцевої школи. За словами затриманого, причиною скоєння злочину стала помста - начебто господар будинку місяць тому побив його бабусю, внаслідок чого вона потрапила до лікарні.
12 серпня 2009 р., 20:02

Міліція присікла міжнародну злочинну мережу, що знімала порнофільми

Працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми, MBС України припинили діяльність міжнародного злочинного угруповання, учасники якого упродовж кількох років займалися виготовленням та поширенням через мережу Інтернет відеофільмів порнографічного характеру. До складу угруповання входили громадяни України, Росії, країн Прибалтики та Ізраїлю.
12 серпня 2009 р., 18:37


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 22:44
Ющенко оптимально відреагував на лист Медведєва, вважають політологи
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Четвер, 13 серпня 2009 р.  

Остання новина – 22:44


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009