This version of the page http://www.newsru.ua/rest/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-13. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Культура ]]>
]]> Культура
РУС
УКР
NEWSru.ua // Культура // Четвер, 13 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
Родзинкою цьогорічного "Дня Незалежності з Махном" стане "Махновське весілля"

Громадська організація "Мистецьке об’єднання "Остання барикада" презентувала цьогорічний андеграундовий літературно-музичний фестиваль "День Незалежності з Махном", який традиційно пройде 23-24 серпня у м. Гуляйполе Запорізької області. Як повідомили організатори під час презентації, однією з родзинок нинішнього дійства стане "Махновське весілля", чого раніше не було в програмі фесту.
21:27

В Івано-Франківську презентували книгу про Симона Петлюру

Сьогодні в Івано-Франківську презентували книгу історика, професора Київського національного університету імені Шевченка Володимира Сергійчука "Симон Петлюра". Автор наголосив на презентації, що "Симон Петлюра і сьогодні кличе українців за собою до побудови Української держави". Автор книги на основі архівних документах спростував усталену думку, що Симон Петлюра був автором "єврейських погромів".
17:02

Оперна співачка Кірі Те Канава йде зі сцени

Оперна співачка Кірі Те Канава заявила про те, що йде з оперної сцени. За словами 65-річної співачки, дисципліна в опері просто виснажує. Востаннє Кірі Те Канава заспіває в опері Ріхарда Штрауса "Кавалер троянди", яку покажуть в Кельнському оперному театрі в квітні 2010 року.
13:29

Археологи знайшли тисячолітній затонулий корабель за 20 км від Фороса

Археологи знайшли військовий корабель часів Візантійської імперії, що добре зберігся, на дні Чорного моря біля південного берега Криму. Дослідники припускають, що кораблю близько 1,2 тис років. Корпус корабля, що частково занурився в мул, чудово зберігся.
08:24

У Голлівуді знімуть фільм про Lego-чоловічків і звичайних людей у Lego-світі

Голлівуд в котре захлеснула хвиля фільмів про іграшки. Кіностудія Warner Bros. і продюсер Ден Лін вже придбали права на зйомки анімаційної картини про Lego-людей і їхню "будівельну цеглу". Сценарій фільму, у якому живі зйомки чергуватимуться з комп'ютерною графікою, в даний час пишуть Кевін і Деніель Хейгмани. Сюжет поки тримається у строгій таємниці.
12 серпня 2009 р., 21:30

У Болгарії виявлено доісторичний некрополь

Болгарські археологи виявили доісторичний некрополь, якому може бути до 6 тисяч років. Поховання, які датуються періодом енеоліту (4-3 тисячоліття до наший ери) були знайдені поблизу села Кошарна неподалік від міста Русе на півночі країни. На площі 200 квадратних метрів розкопано три могили - одного дорослого і двох дітей.
12 серпня 2009 р., 19:41

На основі пісень Френка Сінатри поставлять балет

Хореограф Твайла Тарп, один з найбільш титулованих постановників сучасного танцю в США, у вересні 2009 року покаже новий проект, побудований на піснях Френка Сінатри. Раніше міс Тарп з успіхом здійснювала спектаклі на музику Боба Ділана і Біллі Джоела. Спектакль на музику Сінатри отримав назву Come Fly With Me. В ньому використані відомі хіти співака.
12 серпня 2009 р., 15:59

На Волині археологи відкопали культову споруду готів

Археологи повідомляють про важливу знахідку на Волині. Учасники Київської археологічної експедиції розкопали на березі Стиру культову споруду готського племені. Знахідки готського періоду з’явилися завдяки пошукам венедів – давнього праслав’янського народу.
12 серпня 2009 р., 14:58

У Лас-Вегасі знайшли джерело походження пропофола для Джексона. Лікар купував препарат легально

Препарат пропофол, через ін'єкцію якого, ймовірно, помер Майкл Джексон, поставляли співакові з фармацевтичної компанії Applied Pharmacy Services. Представник фірми заявив, що пропофол продавали лікареві Майкла Джексона Конраду Мюррею на легальних підставах.
12 серпня 2009 р., 08:48

Нового альбому Radiohead не буде - група випустить лише релізи нових синглів

Фронтмен рок-групи Radiohead заявив, що відтепер група відмовляється працювати над новими альбомами, оскільки запис в студії виявився для всіх музикантів важким "тягарем". Йорк зізнався в інтерв'ю популярному американському журналу The Believer, що запис нового альбому "уб'є" учасників Radiohead.
11 серпня 2009 р., 19:00


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 22:24
В 70 роках тютюнові компанії переконували курців, що куріння приємна, хоча й шкідлива звичка
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Четвер, 13 серпня 2009 р.  

Остання новина – 22:24


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009