This version of the page http://ua.podii.com.ua/politics/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-12. The original page over time could change.
Подiï - iнтернет видання
 сьогодні  рус | укр
 зробити стартовою   додати у вибране
Головна сторінка Всі новини Архів
Підлітки розгромили пам’ятник на могилі...
Міліція вже затримала суддю Крюковського,...
Суд заарештував главу наглядової ради...
Тимошенко сьогодні слухатиме Пугачову
Статті / Політ-події

За фактом контрабанди гербіцидів в Іллічівському порту порушили справу

12.08.2009 | proUA.com
Служба безпеки України 10 серпня порушила кримінальну справу за фактом контрабанди гербіцидів в Іллічівському морському торговому порту (Одеська область).

Через вибух артснаряда в Севастополі загинув сапер. Троє госпіталізовані

12.08.2009 | proUA.com
1 сапер Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи загинув і 3 госпіталізовані 12 серпня через вибух артилерійського снаряда на спеціальному полігоні по знищенню вибухонебезпечних предметів біля села Хмельницьке в Балаклавському районі Севастополя.

На Сумщині в їдальні школи відбувся вибух

12.08.2009 | proUA.com
Сьогодні вночі в місті Середино-Буда Сумської області в одноповерховій будівлі їдальні загальноосвітньої школи №1 відбувся вибух електричного водонагрівача.

У Житомирі п’яний священик влаштував ДТП і справив потребу на огорожу стадіону

12.08.2009 | proUA.com
У Житомирі 11 серпня на вулиці Котовського, неподалік стадіону «Спартак» відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю священика Житомирського Спасо-Преображенського собору, який був п’яний і зіткнувся з «Газеллю», повідомляє Житомир.info.

У Івано-Франківську вже готують мітинг-відповідь на послання Медведєва

12.08.2009 | proUA.com
У неділю, 16 серпня, о 13.00 на Вічевому майдані в Івано-Франківську з ініціативи національно-демократичних сил розпочнеться громадське віче з приводу антиукраїнської заяви президента Росії Дмитра Медвєдєва.

Завтра в Україні до +29, місцями дощі та грози

12.08.2009 | proUA.com
13 серпня в Києві хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, місцями гроза, вітер західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +22...+24 градуса. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

Тимошенко дасть житло тільки тим пільговикам, які зареєструвалися до 2009

12.08.2009 | proUA.com
Кабінет Міністрів доручив Міністерству регіонального розвитку і будівництва, Міністерству житлово-комунального господарства та Міністерству праці і соціальної політики під час формування списків пільговиків, яким надаватиметься житло, що викуповується в держвласність у будкомпаній в недобудованому стані, враховувати тільки тих пільговиків, які стояли в чергах на квартири станом на 1 січня 2009 року.

На Ратушняка завели ще одну кримінальну справу

12.08.2009 | proUA.com
Прокуратура Закарпатської області порушила ще одну кримінальну справу відносно мера Ужгорода Сергія Ратушняка, який підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 161 (порушення рівноправ’я громадян залежно від їх расової і національної приналежності) Кримінального кодексу.

Тимошенко викупить ще 113 тисяч квадратів у 40 будівельних компаній

12.08.2009 | proUA.com
Кабінет Міністрів прийняв рішення про викуп у 40 будівельних компаній Державною іпотечною установою недобудованого житла. Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні уряду, передає кореспондент «proUA».

«Нібулон» спустив на воду перше судно, відроджуючи річковий флот

12.08.2009 | proUA.com
В Миколаєві у вівторок відбулися урочисті заходи у зв’язку зі спуском на воду судна «НІБУЛОН-001» - першого із 24 суден, які будує ТОВ СП «НІБУЛОН» в рамках інвестпроекту зі створення власного флоту.

В Євпаторії міліціонери забили до смерті місцевого жителя

12.08.2009 | proUA.com
Прокуратура Євпаторії (Крим) минулого тижня (3-7 серпня) порушила кримінальну справу за фактом побиття співробітниками міліції місцевого жителя, що призвело до смерті потерпілого.

Тимошенко обіцяє надійно підготувати країну до зими

12.08.2009 | proUA.com
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що Україна буде підготовлена до опалювального сезону вчасно. Про це вона заявила на засіданні уряди, передає кореспондент «proUA».

Прокуратура зловила директора київського ринку на привласненні більше півмільйона гривень підприємців

12.08.2009 | proUA.com
Прокуратура Голосіївського району Києва порушила наприкінці липня кримінальну справу проти керівника одного з ринків Голосіївського району за підозрою в заволодінні 614 700 гривень, які 4 підприємці сплатили за оренду торгових місць.

У Львові викрали президента будівельної компанії

12.08.2009 | proUA.com
У вівторок, 11 серпня, близько 13.00 до правоохоронних органів надійшла заява родичів президента будівельної компанії «Львіввікнопласт» Олександра Решетникова про те, що він пропав без вісті після відвідування лікарні у Львові.

Патріарх Кирило спростував послання Медведєва Ющенку

12.08.2009 | proUA.com
Предстоятель Російської Православної Церкви Патріарх Московський Кирило висловив подяку керівництву України за сприяння в проведенні свого візиту до України.

В Одесі проведуть експеримент з прискореного стягнення штрафів із порушників ПДР

12.08.2009 | proUA.com
Одеський апеляційний суд та Державтоінспекція мають намір провести експеримент з прискореного стягнення штрафів із порушників Правил дорожнього руху. Про це в ході прес-конференції повідомила начальник територіального управління Державної судової адміністрації в Одеській області Лариса Єршова, передає ІА «Репортер».

У вересні київське метро може знову подорожчати

12.08.2009 | proUA.com
Уже восени цього року ціна проїзду в київській підземці може піднятися в 1,5 разу, пише «Сегодня».

Тернопільський губернатор отримав орден від УПЦ КП

12.08.2009 | proUA.com
Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет нагородив голову Тернопільської облдержадміністрації Юрія Чижмаря орденом святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня. Про це «proUA» повідомили у прес-службі ОДА.

До приїзду Луценка міліція очищає Крим від путан

12.08.2009 | proUA.com
У Криму міліція ось уже декілька тижнів влаштовує масові облави на повій і сутенерів, пише «Сегодня».

На Київщині дільничний на службовій машині на смерть збив хлопця з дівчиною

12.08.2009 | proUA.com
На Київщині дільничний на службовій машині на смерть збив хлопця з дівчиною, які їхали на скутері, повідомляє «Сегодня».

Український моряк повторив «подвиг» Луценка в аеропорту Франкфурта

12.08.2009 | proUA.com
В аеропорту Франкфурта затримали українця. 27-річний український моряк Олександр, очевидно, був напідпитку і почав бешкетувати на борту літака «Люфтганзи», що прямував із Сан-Паулу до Франкфурта-на-Майні, повідомляє «Німецька хвиля».

Нацбанк зобов’язав банки пересадити інкасаторів на броньовані автомобілі

12.08.2009 | proUA.com
Національний банк зобов’язав банки перейти на використання броньованих автомобілів під час перевезення валютних цінностей та інкасації коштів до 2015 року.

В Чорному морі пройдуть тренування кораблів країн групи «Blackseafor»

12.08.2009 | proUA.com
Кораблі Чорноморської групи військово-морського співробітництва “Blackseafor” проведуть низку навчань і тренувань в Чорному морі.

У Миргороді відкрили пам’ятник Хлестакову

12.08.2009 | proUA.com
У Миргороді на центральній набережній біля пам’ятника Миколі Гоголю відкрили пам’ятник герою «Ревізора» Івану Хлестакову, передає УНІАН.

В Одесі пройдуть дві парусні регати

12.08.2009 | proUA.com
В Одесі пройдуть дві парусні регати «Кубок Трансбункра» і «Кубок губернатора - 2009» в рамках тижня парусного спорту. Про це повідомила прес-секретар регати Юлія Городецька, передає «Інтерфакс-Україна».

Тимошенко дала Мінекономіки два тижні на концепцію лабораторій ГМО

12.08.2009 | proUA.com
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко доручила Міністерству економіки та Держспоживстандарту протягом двох тижнів розробити концепцію будівництва в Україні лабораторій з контролю за генетично-модифікованими організмами.

На складі у Києві під завалом кам’яних плит загинув покупець

12.08.2009 | proUA.com
У Києві на складі будматеріалів «Будінвест», що в Голосіївському районі, 10 серпня під завалом кам’яних плит загинув покупець. Про це «proUA» повідомили і прес-службі МНС.

У вересні Нацбанк введе обмеження маржі на валютному ринку

11.08.2009 | proUA.com
Національний банк має намір обмежити відхилення курсу купівлі та продажу банками готівкової інвалюти 2% у вересні. Про це йдеться в повідомленні НБУ, передають «Українські новини».

Ратушняку подзвонив Коломойський і сказав, що не ображається

11.08.2009 | proUA.com
Співвласник групи «Приват» Ігор Коломойський зателефонував меру Ужгорода Сергієві Ракушняку і запевнив, що не ображається на заяви останнього. Про це повідомила секретар Ужгородської міської ради Юліанна Бедь, передає ЗІК..

У Ющенка порахували, що той зупинив лише 58 рішень Тимошенко

11.08.2009 | proUA.com
За 27 місяців діяльності урядів на чолі з Юлією Тимошенко (з 4.02.2005 р. до 6.09.2005 р. та з 18.12.2007 року і донині) Президентом Віктором Ющенком видано лише 58 указів щодо зупинення актів Кабміну.

Бютівець Писаренко відкликав свій коментар стосовно заяви Медвєдєва

11.08.2009 | proUA.com
Народний депутат України від БЮТ Валерій Писаренко відкликає свій попередній коментар стосовно заяви Президента Російської Федерації Дмитра Медведєва, яка стосується українсько-російських відносин, повідомили «proUA» у прес-службі БЮТ.

Ющенко наказав Тимошенко погасити борги з зарплатні

11.08.2009 | proUA.com
Кабінет Міністрів має вжити вичерпних заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати та сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Про це йдеться в листі Президента України Віктора Ющенка на адресу прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомила «proUA» прес-служба глави держави.

Завтра на кримських і західних курортах України дощі

11.08.2009 | proUA.com
12 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +24...+26 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.
Архів
ДД ММ ГГГГ
Новини / Політ-події
19:19 Кабмін має намір запропонувати Раді підвищити акциз на сигарети з 20 до 36%
19:04 Реінкарнація ЧМП: Кудюкін здійснює атаку на Держінвестиції
18:20 НБУ пояснив падіння курсу гривні коливаннями ринку
18:17 Кримські праві партії вимагають повернути Україні ядерний статус через звернення Медведєва
17:59 Кабмін вирішив збільшити СФ Укрексімбанку на 650 млн. грн
17:35 Пост чоловіка Ульянченко зайняв Сергій Власенко
17:18 Уманський заявляє, що НБУ гальмує рекапталізацію банка «Надра»
17:09 Кабмін виділив аграріям 102 млн. грн. на закупівлю добрив
17:06 Міжбанківський долар закрився на рівні 8.24-8.26
16:50 Кабмін звільнив голову Держдепартаменту з виконання покарань
Реклама
Світ | Політ-події | Бізнес середовище | Культура | Спорт | ЗМІ
Про нас |Експорт новин | Архів | Розсилка | Контакти | Реклама | Партнери
розроблено в:
Copyright © 2006 Подiï.
При передруку матеріалів посилання на Подіï обов'язкова
Зв'язок з нами