This version of the page http://ua.podii.com.ua/wap0/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-11. The original page over time could change.
Подiï - iнтернет видання
 сьогодні  рус | укр
 зробити стартовою   додати у вибране
Головна сторінка Всі новини Архів
Підлітки розгромили пам’ятник на могилі...
Міліція вже затримала суддю Крюковського,...
Тимошенко сьогодні слухатиме Пугачову
Суд заарештував главу наглядової ради...

У цьому розділі ви можете знайти опис й налаштування додаткових сервісів, таких як WAP і GPRS.

Компанія «Київстар» надає своїм абонентам, послуги бездротового доступу до інформаційних ресурсів Інтернет, однією з яких, є WAP-сервіс. Основною перевагою WAP, є можливість одержати доступ до спеціально адаптованих сторінок Інтернет без використання традиційного набору пристроїв - комп'ютер і модем. Тепер, для того щоб потрапити в глобальну мережу, вам досить мати мобільний телефон який підтримує WAP протокол.

Щоб скористатися WAP потрібно:

• Правильно налаштувати мобільний телефон. Параметри налаштування трішки відрізняються для технологій GPRS і GSM-data тому, визначите, яку з них ви будете використовувати.

• Підключіть технологію GPRS, якщо ваш телефон її підтримує. Для підключення послуги зателефонуйте за номером 477 (дзвінок із мобільного безкоштовний).

ПАРАМЕТРИ НАЛАШТУВАННЯ ТЕЛЕФОНУ.

Для більшості моделей можливе автоматичне налаштування послуги. Якщо ваш телефон не підтримує автоматичне налаштування, ви можете налаштувати телефон вручну.

Доступ до різноманітних WAP-ресурсів з Вашого мобільного телефону!WAP-послуги від компанії UMC – це також доступ до мобільного Порталу "ПОДІЇ" та безлічі інших WAP-сайтів безпосередньо з Вашого мобільного телефону за допомогою технології CSD (GSM Data) або GPRS/EDGE.

Для користування WAP-послугами переконайтесь, що Ваш телефон підтримує відповідні протоколи: WAP та CSD, GPRSабо EDGE; оберіть одну з двох послуг на вибір – WAP або WAP GPRS; активуйте безкоштовно обрану Вами послугу, зателефонувавши до Центру обслуговування абонентів UMC за номером 111 ; налаштуйте Ваш мобільний телефон для користування обраною WAP-послугою.


Всі абоненти life:) можуть користуватися послугою WAP, за умови наявності телефону, який підтримує WAP і GPRS, та має необхідні настройки. Настройки можна отримати автоматично, або встановити вручну, ввівши наступні параметри.





Для активації або деактивації послуги WAP вам необхідно подзвонити або відправити коротке текстове повідомлення на сервісний номер 0674 наступного змісту:

wap+ (для активації)

wap- (для деактивації)

Після цього, ви одержите SMS-повідомлення про те, що послуга активована або скасована.

Як настроїти?

Щоб почати користуватися послугою, вам необхідно настроїти ваш телефон. Це можна зробити вручну або за допомогою автоматичних налаштувань. Більше детальну інформацію можна одержати в розділі «Налаштування телефону».





Архів
ДД ММ ГГГГ
Новини
20:30
Виробники раді подорожчанню цукру, якому вони не сприяли
20:00
У Великобританії хочуть скасувати обмеження на роботу пенсіонерів
19:48
Нацбанк збирається утримати інфляцію на рівні до 13%
19:45
Литвин вважає, що парламентарям України та Росії потрібно терміново зустрітися
19:40
Проблема токсичних активів, можливо, потребуватиме додаткових коштів
19:30
Суд ухвалив взяти під варту депутата Дніпропетровської міськради
19:30
Експерти: Лукашенко не відмовився від контролю над економікою
Реклама
Світ | Політ-події | Бізнес середовище | Культура | Спорт | ЗМІ
Про нас |Експорт новин | Архів | Розсилка | Контакти | Реклама | Партнери
розроблено в:
Copyright © 2006 Подiï.
При передруку матеріалів посилання на Подіï обов'язкова
головний редактор - Світлана Саворона