This version of the page http://ua.podii.com.ua/sport/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-11. The original page over time could change.
Подiï - iнтернет видання
 сьогодні  рус | укр
 зробити стартовою   додати у вибране
Головна сторінка Всі новини Архів
Суд заарештував главу наглядової ради...
Підлітки розгромили пам’ятник на могилі...
Тимошенко сьогодні слухатиме Пугачову
Міліція вже затримала суддю Крюковського,...
Статті / Спорт

Інтерв`ю з коментатором-легендою

21.07.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Спортивний коментатор і відомий у минулому футболіст Володимир Маслаченко, 70 років, знає собі ціну. Він самовпевнений, а його судження жорсткі й категоричні.

"Динамо" везе Суперкубок у Київ

17.07.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Третій в історії розіграш Суперкубка України залишився за київським "Динамо". У неділю 16-го липня в Одесі динамівці виграли в "Шахтаря" з рахунком 2:0. Після гри головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відзначив, що "Динамо" могло виграти в цьому двобої і з більшим рахунком...

Італія стала новим чемпіоном світу

10.07.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Збірна Італії в четверте в своїй історії стала чемпіоном світу. У фінальному матчі підопічні Марчелло Ліппі у серії післяматчевих пенальті перемогли збірну Франції з рахунком 5:3.

Швеція - Англія 2:2. Гра без інтриги

21.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Черговий матч першого ігрового дня заключного туру групового раунду був майже повністю позбавлений турнірної інтриги. Збірна Англії невпевнено, але таки забезпечила собі вихід до 1/8 фіналу ще в перших двох турах

Україну розстріляли по повній програмі

15.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Нарешті і ми дочекалися історичного старту збірної України на Чемпіонаті Світу, першому для жовто-блакитних. Зайвий раз не будемо нагадувати яким складним був шлях до фіналу. Але команда Блохіна його гідно подолала і фінішувала першою у відбірковій групі з високо піднятою головою.

Сьогодні збірна України зіграє на ЧС

14.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
14 червня в Україні будуть підняті Державні прапори Таку ініціативу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту підтримав Уряд з метою створення у країні святкової атмосфери у день першого матчу національної збірної України з футболу у Чемпіонаті Світу FIFA.

"Темна конячка", яка грає у красивий футбол

12.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Саме такими словами можна коротко охарактеризувати ще одного новачка Чемпіонату Світу – збірну команди Анголи. Іспит на Мундіалі уже в першому матчі довелося складати не комусь там, а самій збірній Португалії, у якій що не гравець то «зірка». З чим приїхали африканці до Німеччини залишалося невідомим, тож підопічні Сколарі обережно, без шапкозакидання підійшли до цього матчу. Тим більше, що приклади, коли новачок ставав каменем спотикання для фаворита ми маємо - минулий світовий чемпіонат, коли справжнім відкриттям турніру стала команда Сенегалу, яка добряче попсувала нерви і настрій не одній команді

Збірна України обіграла Люксембург і з гарним настроєм їде на ЧС-2006

09.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Збірна України з футболу вчора, 8 червня, зіграла в Люксембурзі свій останній контрольний товариський матч напередодні Чемпіонату світу. Обігравши національну збірну цієї країни з рахунком 3:0, українські футболісти закінчили серію без поразок і пропущених м´ячів.

Збірна України показала Лівії справжній футбол

06.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Збірна України в понеділок, 5 травня, провела третій контрольний матч у рамках заключного етапу підготовки до Чемпіонату світу.

Скандал на ЧС-2006

04.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Єврейські активісти, що проживають в Німеччині, виступили з ініціативою про те, щоб статуї, прикрашають Олімпійський стадіон у Берліні були демонтовані.

Україна в фіналі!

02.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Найбільшого футбольного успіху досягла молодіжна збірна України з футболу. Вона - у фіналі Чемпіонату Європи.

Україна та Польща представили заявку на Євро-2012

01.06.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Українсько-польську заявку на проведення Євро-2012 представили в Ніоні (Швейцарія) президенти футбольних федерацій України та Польщі – Григорій Суркіс і Міхал Лісткевич, міністри спорту обох країн Юрій Павленко і Томаш Ліпєц, президенти національних олімпійських комітетів Сергій Бубка і Петро Нуровський

Олег Блохін про збірну напередодні ЧС-2006

28.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Відбулася остання перед від´їздом до Німеччини на чемпіонат світу з футболу прес-конференція тренера національної збірної з футболу Олега Блохіна. На ній Блохін розказав про стан збірної напередодні чемпіонату та поділився своїми думками та переживаннями.

Ребров ставав кращим футболістом національного чемпіонату

25.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
У голосуванні головних тренерів і капітанів клубів, яке провело видання "Команда", форвард київського "Динамо" отримав 50 голосів. Переможця визначали по системі "гол + пас". І саме Ребров став найкориснішим гравцем минулої першості.

В Італії набирає силу футбольний скандал

24.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
В Італії набирає силу футбольний скандал, що вибухнув на початку травня в результаті прослуховування правоохоронними органами телефонних розмов вищих менеджерів італійських клубів.

Гусєв - рапитова поява й успішна кар`єр

22.05.2006 |
Людей із пташиними прізвищами в нашій збірній багато – це й два нападаючих Андрій (Воронін і Воробей) і півзахисник Андрій Гусін. Ну й, нарешті, герой цього досьє, хавбек київського «Динамо» і збірної країни Олег Гусєв, людина, яка по-пташиному стрімко піднеслася у вищий футбольний світ і з пташиною же хваткою там утрималася. Ви скажете, що безпосередньо гусакам не властиві всі ці польоти й зачепи, їхня справа. Тоді загляньте в історію, і згадаєте які саме птахи врятували колись Рим...

Пенальті - наука не з простих

16.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Офіційно одинадцятиметровий штрафний удар було введено 1890 року, для того аби зменшити число порушень правил, які позбавляють гравця змоги забити гол. Ніхто й не підозрював, що згодом процедура пробиття пенальті стане цілою наукою, адже сьогодні долю багатьох матчів вирішує один влучний удар з «точки». Тому доволі часто вміння пробивати або ж відбивати одинадцятиметрові відточується за сприяння фізиків, психологів та біомеханіків. За статистикою, до удару перевага знаходиться на боці пенальтиста.

Повний крах збірної України по хокею

12.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
У другому етапі групового турніру чемпіонату світу по хокею в Ризі українські хокеїсти програли збірній Росії з рахунком 0:6.

"Динамо" - "Шахтар": 2:2. Все вирішить "золотий" матч

11.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
З рахунком 2:2 закінчився вчорашній матч за титул чемпіона України між київським "Динамо" про донецьким "Шахтарем". Матч пройшов на стадіоні ім. Лобановського. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь "Динамо". М´ячі забили Максим Шацких і Артем Мілевській. Але в другому таймі гості порівняли рахунок. У відповідь голи забили Дмитро Чигрінськіх і Жадсон. Тепер долю титулу футбольного чемпіона України вирішить "золотий" матч, який відбудеться 14 травня на нейтральному полі.

В Парижі очікують на грандіозне футбольне дійство

07.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Париж по-царськи прийме ювілейний фінал Ліги чемпіонів УЄФА, намічений на 17 травня на паризькому "Стад-де-франс". Грі іспанців з англійцями передуватиме п´ятиденний фестиваль, що отримав назву Фестиваль чемпіонів. В суботу, 13 травня вранці, його відкриє колишній капітан французької збірної Лоран Блан, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Олександр Шовковський. Попробуй, забий!

06.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Олександр Шовковський – воротар номер один у нашій країні. Уже досить давно, і замінити СаШо поки що немає ким. Нехай він і не ідеальний, і не завжди стабільний, але він об´єктивно кращий. І зараз, напередодні ЧС, громадськість хвилює, насамперед, здоров´я Олександра, чи встигне він поправитися до Німеччини, чи ні?

Ребров. Вчасне повернення великої зірки

05.05.2006 |
Сергій Ребров, як багато в цих звуках. Для серця вболівальника злилося. І як давно по суті грає цей нападаючий, а тепер уже й скоріше півзахисник (майже із союзних часів). І як добре він це робить дотепер (нехай і з невеликою перервою на закордонні мандрівки). Наш Сергій, напевне, як міфологічний цар Антей, харчується силою від рідної землі, і десь там вдалечині, у Туреччині й Англії, не може показувати свій максимум. Будемо сподіватися, що це не стосується його вояжу до Німеччини в складі збірної України, у якому, з огляду на успіхи Реброва останнім часом у футболці київського «Динамо», сумніватися не доводитися.

Черговий тур вищої ліги - злива голів і розгромних рахунків

03.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Жодної нульової нічиєї й одразу декілька розгромних рахунків – напевно, цим запам’ятається футбольним уболівальникам черговий тур вищої ліги.

Кличко не хоче бою з Валуєвим

01.05.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Новоспечений чемпіон IBF у суперважкій вазі Володимир Кличко відразу ж після перемоги над Крісом Бьордом заявив, що його головною метою є об´єднання титулів. Однак, за словами його менеджера Бернда Бенте, двобій з чемпіоном WBA Миколою Валуєвим, який в боксерському світі проходить за прізвиськом "Кінг Конг", не входить у плани Кличка.

Футбол. 16-ть голів на три гри

29.04.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Старт 28-го туру чемпіонату України видався доволі рясним на голи. У трьох матчах було забито 16-ть м`ячів. Лише в поєдинку "Іллічівець" - "Арсенал" футболісти відзначалися вісім разів. Київські "каноніри" здобули дуже важливі три очки у боротьбі за право залишитися в еліті, вигравши в Маріуполі з рахунком 5:3.

У фіналі Кубку УЄФА зіграють "Севілья" і "Мідлсбро"

28.04.2006 |
Англійський "Мідлсбро" і іспанська "Севілья" зіграють у фіналі Кубку УЄФА, що пройде 10 травня в голландському Ейндховені.

Андрій Несмачний - футболіст, якого "на зуб не візьмеш"

28.04.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Андрій Несмачний до першого у своїй кар´єрі Чемпіонату світу підходить, немов Карлсон, у самому розквіті сил

”Барселона” не пустила ”Мілан” у фінал Ліги чемпіонів

27.04.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
1:0 – саме за такого рахунку розпочався сьогоднішній півфінал Ліги чемпіонів, в якому на арені “Камп Ноу” місцеві улюбленці з каталонської “Барселони” приймали італійський “Мілан”. Цю перевагу іспанська команда заробила ще тиждень тому, коли під час першого побачення з “червоно-чорними” змогла знітити трибуни “Сан Сіро”. “Винуватцем” тодішнього розчарування італійських уболівальників став Жюлі, який реалізував свій момент наприкінці поєдинку...

Сезон автомобільного тюнінгу відкритий, панове!

27.04.2006 | "ПОДІЇ.com.ua"
Потужно, голосно та яскраво - епатажні автомобілісти відкрили новий сезон. Вітчизняні запорожці колесо-об-колесо із найстильнішими європейськими колегами змагаються не на швидкість, а на музичність.

“Динамо” (Київ) знову гратиме на своєму стадіоні

25.04.2006 | ПОДІЇ.com.ua
Київське "Динамо" повертається на свій стадіон. Останні півроку домашні матчі чемпіонату і Кубка України динамівці проводили на НСК "Олімпійський", а в цей час на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановского проходив капітальний ремонт трав´яного покриття.

Владимир Кличко – чемпион!

24.04.2006 |
Феерично провел свой титульный бой Владимир Кличко. С самого начала он завладел инициативой, ничего не позволяя сделать сопернику и постоянно используя свое преимущество в росте и мощи, поражая цель издали.
Архів
ДД ММ ГГГГ
Новини / Спорт
11:08 Боксери-любителі виходитимуть на ринг на 3 раунди і без масок
18:51 Рішення ФІФА про дискваліфікацію Марко Матерацці несправедливе?
10:32 Київське "Динамо" гратиме з латвійським "Металургсом".
13:31 Шумахер у восьмий раз став чемпіоном "Формули-1"
11:03 Шевченко: "Головне не моя гра в "Челсі", а успіх всієї команді"
14:23 Мешканці наметового містечка хочуть влаштувати турнір по футболу
17:35 Керівництво "Ювентуса" подасть апеляцію
11:23 Слідча комісія ФІФА допитала Матерацці
19:27 Чемпіона Італії опустили до другої ліги
16:32 Команда Італії втратила свого тренера Марчелло Ліппі
Реклама
Світ | Політ-події | Бізнес середовище | Культура | Спорт | ЗМІ
Про нас |Експорт новин | Архів | Розсилка | Контакти | Реклама | Партнери
розроблено в:
Copyright © 2006 Подiï.
При передруку матеріалів посилання на Подіï обов'язкова
Зв'язок з нами