This version of the page http://www.newsru.ua/world/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-10. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Світ ]]>
]]> Світ
РУС
УКР
NEWSru.ua // Світ // Понеділок, 10 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
Терористи погрожують підірвати літак, що летить в Урумчі

На північному заході Китаю захоплено пасажирський літак, ймовірно, афганської авіакомпанії. Терористи погрожують підірвати бомбу на борту літака, що прямує з Афганістану до Урумчі (Сіньцзян-Уйгурський автономний район Китаю), де місяць тому відбувалися міжетнічні зіткнення.
9 серпня 2009 р., 20:28

У Саудівській Аравії телеканал принца закрили за поради з подружнього сексу

Ліванський телеканал шокував владу Саудівської Аравії одкровеннями про секс в прямому ефірі. 32-річний батько чотирьох дітей щедро роздавав поради, як поліпшити подружній секс. Канал, не дивлячись на те, що він належав саудівському принцові, закрили.
9 серпня 2009 р., 20:09

У Петербурзі п'яний чоловік випав з 7 поверху і залишився живий

Ще одному любителю алкоголю і гострих відчуттів сьогодні пощастило. У Петербурзі чоловіка випав з вікна сьомого поверху і залишився живий. Потерпілий випав з будинку 19/1 по Рибальському проспекту. Чоловік регулярно зловживав алкоголем і, ймовірно, випав з вікна з необережності.
9 серпня 2009 р., 19:38

Астрономи прогнозують зростання сонячної активності

Російські астрономи припускають, що мінімум сонячної активності, який тривав два роки, пройдений, і найближчими місяцями слід чекати зростання - появи на Сонці плям на високих широтах. Але деяка аномальність ходу сонячної активності продовжує спостерігатися.
9 серпня 2009 р., 18:55

Росіяни позмагалися в запливі на гумових жінках

Забороняється прив'язувати або приклеювати гумову ляльку до себе, штовхати вперед і плисти без "партнерки". Учасники мали подолати невелику дистанцію, допливти до буйка - надувного фалоса завдовжки трохи менше метра - і назад.
9 серпня 2009 р., 18:36

Потужний землетрус в Японії дивом не призвів до жертв

Землетрус магнітудою 6,9 відчули у Токіо, а також у префектурах Ібаракі, Тотігі, Міягі і Фукусіма. Під час поштовхів жителі японської столиці і ближніх районів бачили, як в їхніх будинках ходором ходили меблі і тремтіли стіни споруд.
9 серпня 2009 р., 17:44

Внаслідок вибуху на Майорці ніхто не постраждав - терористи чесно попередили про бомбу

Бомба вибухнула сьогодні в розташованому біля берега моря ресторані в місті Пальма на острові Майорка. Невідома людина від імені баскської терористичної організації ЕТА подзвонила у службу радіо-таксі в іспанській Країні басків, щоб попередити про закладену бомбу.
9 серпня 2009 р., 17:29

Щонайменше семеро людей загинули в Японії, відзначаючи свято мертвих

Семеро людей загинули, четверо зникли безвісти і ще вісім отримали поранення різного ступеня тяжкості в Японії, де в ці дні відзначається традиційне буддійське свято "о-бон". Жертви здебільшого зривалися зі скель або тонули в морі під час сімейного відпочинку на природі.
9 серпня 2009 р., 15:34

В Австрії дитина підчепила 70 кліщів в саду у бабусі

Дитина гралася в саду у своєї бабусі. Батьки виявили кліщів увечері, коли почали купати хлопчика. Хоча дитина була щеплена від кліщового енцефаліту, батькам довелося обстригти хлопчика майже налисо, щоб видалити всіх кліщів з його тіла.
9 серпня 2009 р., 14:28

До 2050 року кожен п'ятий житель Євросоюзу буде мусульманином

З нинішніх 5% до 20% збільшиться до середини нинішнього століття частка мусульман у складі населення Євросоюзу. При цьому у низці держав Євросоюзу - Нідерландах, Великій Британії та Іспанії - відсоток мусульманського населення буде ще значнішим.
9 серпня 2009 р., 13:13


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 20:46
До грудня на Закарпатті триватиме конкурс на гімн області. Вже є 10 претендентів
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Понеділок, 10 серпня 2009 р.  

Остання новина – 20:46


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009