This version of the page http://www.newsru.ua/crime (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-10. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Кримінал ]]>
]]> Кримінал
РУС
УКР
NEWSru.ua // Кримінал // Понеділок, 10 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
В саудівської принцеси вкрали 11 млн євро

Невідомі за останні декілька днів обікрали на італійських курортах принцесу Саудівської Аравії, а також марокканського бізнесмена і керівника німецького підприємства. Злодії змогли потрапити до готельного номеру принцеси і за десять хвилин демонтувати сейф.
9 серпня 2009 р., 19:30

Американський в'язень ховав пістолет у складках власного жиру

Незвичайний спосіб використання власного ожиріння винайшов 25-річний американець. У в'язниці штату Техас у одного з ув'язнених, який страждав від надмірної ваги, був знайдений пістолет, який той ховав в складках власного жиру.
9 серпня 2009 р., 13:26

Полтавська міліція затримала два угруповання наркодилерів

Співробітники полтавської міліції затримали злочинну групу з 8 осіб за підозрою в торгівлі наркотиками в Полтаві. Злочинці за день обслуговували близько 100 наркоманів. Полтавські правоохоронці також затримали шістьох чоловік ромської національності за підозрою в торгівлі наркотиками в Кременчуці.
8 серпня 2009 р., 14:38

У Криму потяг збив чоловіка, ще одна людина загинула при зіткненні автомобілів

У Криму знайдено тіло невідомого чоловіка, збитого потягом "Сімферополь – Мурманськ". Тіло знайшли на станції "Урожайна". Також на заході Криму при зіткненні двох автомобілів в село Уютне одна людина загинула і четверо травмовані. Потерпілих доставлено до лікарні.
8 серпня 2009 р., 12:03

За відмову в сексі внук вбив свою бабусю і згвалтував її

На Черкащині України міліціонери затримали жорстокого некрофіла, який вбив власну бабусю після того, як старенька відмовила йому в інтимній близькості. Страшний злочин скоєно в селі Свідівок, що знаходиться практично в передмісті обласного центру. Там селяни знайшли в зрошувальному каналі труп немолодої жінки. Відразу стало ясно, що хтось поспішно прагнув приховати тіло.
7 серпня 2009 р., 21:57

Американка вже в медовий місяць найняла кілера, щоб убити обридлого чоловіка

В американському штаті Флоріда медовий місяць пари завершився арештом нареченого, яка підозрюється в організації вбивства свого молодого чоловіка. Агент з нерухомості почала виношувати підступний план після фінансового розладу, що спіткав молодят на самому початку їхнього сімейного життя.
7 серпня 2009 р., 18:09

СБУ присікла нелегальне виготовлення та збут ліків

СБУ припинила діяльність низки структур у Києві, Чернігові та Харкові, які нелегально виготовляли та продавали фальсифіковані ліки. Зокрема, встановлено, що у 2005 році одна з таких структур у Чернігові налагодила нелегальне виготовлення субстанції для виробництва медичних препаратів та їхню реалізацію через низку комерційних аптек. При цьому виробництво здійснювалося в антисанітарних.
7 серпня 2009 р., 17:11

Контрабандисти намагалися вивезти з України до Росії тонну меду

У Сумській області на кордоні з Росією співробітники відділу прикордонної служби "Семеновка" в четвер запобігли спробі контрабанди 1 тонни меду. Прикордонники передали затримані мед і транспортні засоби митникам. Контрабандисти, що знаходяться в прикордонному підрозділі, чекають на суд.
7 серпня 2009 р., 10:16

Україна офіційно попросила Ізраїль видати Віктора Лозінського

Поліція Ізраїлю вчора підтвердила отримання запиту про розшук і екстрадицію колишнього народного депутата Віктора Лозінського, обвинуваченого в навмисному вбивстві. Зараз ведуться пошуки Лозінського. Проте в поліції констатують, що поки його не затримуватимуть, оскільки Україна досі не передала Ізраїлю повний комплект потрібних для цього документів.
7 серпня 2009 р., 09:39

Міжнародна банда торговців людьми заробила на українських дівчатах 9 млн євро

За бандою, яка поставляла українок в борделі в Арабських Еміратах, стежили давно. Злочинці давали оголошення через інтернет, а на українських дівчатах заробили близько 9 млн євро. Міліція підозрює колишню міс Львів початку 2000-х років як одну з головних в організації цього бізнесу.
6 серпня 2009 р., 14:20


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 20:46
До грудня на Закарпатті триватиме конкурс на гімн області. Вже є 10 претендентів
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Понеділок, 10 серпня 2009 р.  

Остання новина – 20:46


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009