This version of the page http://www.newsru.ua/ukraine/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Україна ]]>
]]> Україна
РУС
УКР
NEWSru.ua // Україна // Неділя, 9 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
До Києва доправили мощі святих Кипріана та Юстинії

8 серпня до храму святого апостола Луки (при поліклініці ГУВС) доправили святі мощі Кипріана та Юстинії - мучеників, відомих своєю допомогою від чаклунства і всілякого зла. Частинки мощів привезено в столицю з одеського монастиря.
15:26

У Києві невідомі за підтримки міліції захопили будівлю Китаївського монастиря

У Свято-Троїцькому Китаївському чоловічому монастирі група невідомих за підтримки міліції провела мітинг і захопила приміщення, що належать обителі. Раніше у цьому приміщенні проживала жінка, яка померла півроку тому. Тепер на житло претендує її син.
14:04

У Харкові введуть обов'язкову прописку тварин: за кота треба платити 34 грн, за собаку - 50

Оригінальний спосіб поповнення бюджету придумали чиновники в Харкові. Всіх харківських собак і котів через місяць вирішено зареєструвати. Перепис тваринного населення почнеться з 1 вересня в "Центрі поводження з тваринами", причому процедура обов'язкова і платна.
12:58

У Києві горів Оболонський ринок. Підозрюють, що через піротехніку

Внаслідок спалаху вогонь знищив і пошкодив 70 торгових контейнерів на площі 300 квадратних метрів. Постраждалих немає. Сума збитків встановлюється. За попередніми даними, причиною виникнення полум'я стало необережне поводження поки що не встановлених осіб з піротехнічними виробами.
12:05

Міжнародних військових навчань в Україні не буде - немає грошей

Цього року повномасштабні багатонаціональні військові навчання на території України або поблизу її кордонів не проводитимуться через проблеми з фінансуванням. Планувалися навчання спільно з Туреччиною, а також участь закарпатської бригади в навчанях на Яворівському загальновійськовому полігоні.
10:51

Працівник прокуратури Ужгорода вивів фекальну трубу з будинку в річку. Все тече в Словаччину

Каналізаційні води з будинку ужгородського чиновника забруднюють води України та Словаччини. Працівник прокуратури вивів фекальну трубу з власного будинку у пров. Черешневому прямо до річки. На порушника екології не вдається здійснити жодного впливу.
10:50

У ВО "Свобода" стурбовані: в одеському університеті прапором України мили підлоги

За даними ВО "Свобода", в Одеському університеті прапор України використовували як ганчірку для підлоги. Одеське відділення ВО "Свобода" вимагає притягати до відповідальності керівництво Одеського державного економічного університету за наругу над державним прапором.
10:15

З початку кризи продажі зброї в Україні зросли на 25%

Українські громадяни продовжують озброюватися. Продажі всіх видів зброї в Україні стабільно зростають і з початку кризи піднялися на 20-25%. В той же час, фінансова криза і пов'язані з нею тенденції не можуть наразі вплинути на зростання легальної торгівлі зброєю самооборони.
09:43

Мерія Херсона планує створити в місті притулок для бездомних тварин

Херсонська мерія планує створити в місті притулок для бездомних тварин. Розробка проектів та спецобладнання мають фінансуватися за рахунок Міжнародної організації захисту тварин. До співпраці залучать громадські організації, волонтерів.
8 серпня 2009 р., 20:45

В разі нападу каракурта МНС радить припікати місце укусу сигаретою

МНС закликає громадян остерігатися отруйних павуків - каракуртів під час роботи й відпочинку на землі. В якості невідкладних заходів рекомендовано припекти місце укусу павука сигаретою або сірником і негайно звернутися по кваліфіковану допомогу до медичної установи.
8 серпня 2009 р., 20:22


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 15:34
Щонайменше семеро людей загинули в Японії, відзначаючи свято мертвих
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 9 серпня 2009 р.  

Остання новина – 15:34


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009