This version of the page http://www.newsru.ua/sport/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Спорт ]]>
]]> Спорт
РУС
УКР
NEWSru.ua // Спорт // Неділя, 9 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
Тренер бельгійського футбольного клубу дістав тяжкі опіки через барбекю

Трагедією закінчилося для тренера бельгійського футбольного клубу Antwerp Ратко Свілара приготування барбекю в його будинку. Через недогляд господаря полум'я від мангала швидко перекинулося на житло. Наразі Свілар, у минулому футболіст, перебуває в комі.
14:13

На чемпіонаті з лазневого спорту у Фінляндії перемогли фін і росіянка

11 міжнародний чемпіонат по лазневому спорту відбувся у фінському місті Хейнола. Серед жінок росіянка Тетяна Архипенко залишалася в приміщенні при температурі повітря 110 градусів Цельсія довше від усіх. Серед чоловіків "золото" дісталося фінові Тімо Кауконену.
14:06

Італійського велогонщика Даніло ді Луку зловили на допінгу

Даніло ді Луку викрито у вживанні модифікованого варіанту широко поширеного еритропоетина (гормон нирок, підіймає рівень гемоглобіну) - SERA під час "Джиро д'Італія". 33-річний гонщик зі свого боку, повністю заперечує свою провину.
8 серпня 2009 р., 19:33

Плавець із ПАР встановив світовий рекорд на дистанції 50 метрів вільним стилем

Південноафриканський плавець Марк Роланд Скуман встановив світовий рекорд на дистанції 50 метрів вільним стилем на чемпіонаті країни з плавання на "короткій воді", який проходить у ці дні в Пітермаріцбурзі. Його результат - 20,30 сек.
8 серпня 2009 р., 18:28

Вся неофіційна інформація з приводу "Євро-2012" - брехня, стверджує директор турніру

Будь-яку неофіційну інформацію щодо підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи по футболу 2012 року слід сприймати як те, що не відповідає дійсності і що носить відверто провокаційний характер. Про це заявив директор турніру, керівник Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський.
7 серпня 2009 р., 20:39

Жеребкування раунду плей-офф ЛЄ: чотири українських клуби дізналися своїх суперників

Тільки що в Ньоні, Швейцарія, відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи, за результатами якої 76 команд дізналися своїх суперників в боротьбі за 38 путівок в груповий раунд другого за значимістю клубного турніру континенту. Матчі відбудуться 20 та 27 серпня.
7 серпня 2009 р., 15:01

Результати жеребкування останнього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів

Тільки що в Ньоні, Швейцарія, відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів, за результатами якої 20 команд дізналися своїх суперників в боротьбі за 10 путівок у груповий раунд найпрестижнішого клубного турніру континенту. Матчі відбудуться 18/19 і 25/26 серпня.
7 серпня 2009 р., 13:11

Визначилися всі учасники раунду плей-офф Ліги чемпіонів і Ліги Європи

У середу і четвер, 5 і 6 серпня, пройшли останні матчі третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів і Ліги Європи. За результатами цих матчів визначилися всі учасники раунду плей-офф обох турнірів. Жеребкування відбудеться сьогодні, 7 серпня в Ньоні (Швейцарія).
7 серпня 2009 р., 12:09

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна вийшла на друге місце

Успішні виступи донецького "Металурга" та харківського "Металіста" в кваліфікації Ліги Європи, а також два нічийних результати від "Шахтаря" у кваліфікації до Ліги чемпіонів, дозволили Україні вийти в таблиці коефіцієнтів на друге місце за результатами сезону, що розпочався.
7 серпня 2009 р., 11:22

"Азовмаш" взяв у "Сумихімпрома" литовського центровий Августінаса Вітаса

Чинний чемпіон України маріупольський "Азовмаш" продовжує підсилювати склад перед матчами у єврокубках. Черговим новачком команди Рімаса Гірскаса став форвард, який може зіграти і на позиції центрового, Августінас Вітас (210 см) з "Сумихімпрома".
7 серпня 2009 р., 08:59


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 15:34
Щонайменше семеро людей загинули в Японії, відзначаючи свято мертвих
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 9 серпня 2009 р.  

Остання новина – 15:34


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009