This version of the page http://www.newsru.ua/rest (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Культура ]]>
]]> Культура
РУС
УКР
NEWSru.ua // Культура // Неділя, 9 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
На центральній площі Лондона зачитають уривки з книг півфіналістів Букера-2009

Публічні читання уривків із книг-півфіналістів Букерівської премії 2009 року пройдуть 11 серпня в рамках великого арт-проекту на лондонській Трафальгарській площі. Шорт-лист премії стане відомий 8 вересня. Переможця оголосять 6 жовтня.
18:54

Дочка загиблого президента Єгипту подає позов проти творців фільму "Я люблю тебе, чувак"

Черговий міжнародний скандал розгорається через фільм "Я люблю тебе, чувак". Дочка убитого в 1981-му році терористами президента Єгипту Анвара Садата подала позов проти творців американської комедії. У цьому фільмі собака головного героя названий ім'ям батька Рукії.
16:50

Актор Марк Лестер заявив, що є батьком доньки Майкла Джексона

Британський актор Марк Лестер, давній друг Майкла Джексона і хрещений батько всіх трьох його дітей, заявив, що на прохання співака здав сперму для майбутнього штучного запліднення. Марк Лестер належить до білої раси, Майкл Джексон був афроамериканцем.
15:05

Синові Майкла Дугласа загрожує довічне ув'язнення

Синові відомого голлівудського актора Майкла Дугласа загрожує довічний тюремний термін, якщо суд визнає його винним в нелегальному розповсюдженні наркотиків протягом трьох років. В поліції є підстави вважати, що Дуглас-молодший продавав наркотики з 2006 року.
8 серпня 2009 р., 20:04

Київський цирк "Кобзов" їде до Росії показувати п'ятиногу корову з Вірменії

Восени до Петропавловська-Камчатського, Дальній Схід Росії, приїде київський цирк-шапіто "Кобзов" з унікальними номерами і разом з київськими артистами виступить п'ятинога корова з Вірменії. Крім аномальної тварини будуть леопард, ведмеді та дикобрази.
8 серпня 2009 р., 18:58

У Судаку проходить лицарський фестиваль

9-й Міжнародний фестиваль "Генуезький шолом" стартував 7 серпня на території Генуезької фортеці у кримському Судаку. В його рамках відбудуться урочистий парад, бугурт - масова постановочна битва, лицарські турніри, показова стрілянина, конкурс костюмів і середньовічні розваги.
8 серпня 2009 р., 14:29

На Луганщині виявили поховання половецького вершника

У селі Гречишкино Новоайдарського району Луганської області виявлено половецьке поховання ХІІІ-ХІV сторіччя. Виявлені пряжка, ніж, металевий наконечник, стріли, деталі вуздечки коня вказують на те, що могила належить половцю-вершнику. Поховання надає додаткову інформацію про переміщення половців.
8 серпня 2009 р., 13:04

Казахстанський модельєр створила протиінфекційні маски до вечірніх суконь

Модельєр із Казахстану запропонувала незвичайне рішення боротьби з ГРВІ і грипом: одягнула моделей в протиінфекційні маски, прикрашені стразами та вишивкою. Ці маски, переконана дизайнер, жінки вільно одягатимуть і з вечірніми сукнями та іншим одягом як елемент аксесуару.
8 серпня 2009 р., 11:20

Серпень потішить світ низкою культових фестивалів

Серпень - час фестивалів. Музичні, гастрономічні, екзотичні, мультикультурні, в містах, на морі, в пустелі. Безліч різних подій пройде в цей час в Україні і за її межами. Розпочинає місяць розваг зразковий пікнік. 8 серпня в Москві в садибі "Коломенське" пройде "Пікнік "Афіші".
7 серпня 2009 р., 12:52

Columbia Pictures заплатить 60 млн дол за права на фільм про Джексона. Угоду розгляне суд

Кінокомпанія Columbia Pictures погодилася заплатити 60 млн дол за права на фільм про Майкла Джексона, в основу якого ляжуть відеозаписи, зняті під час підготовки співака до лондонських концертів незадовго до його смерті. Угоду CP оформила з компанією AEG Live - організатором концертів Джексона, які не відбулися.
7 серпня 2009 р., 12:11


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 20:28
Терористи погрожують підірвати літак, що летить в Урумчі
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 9 серпня 2009 р.  

Остання новина – 20:28


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009