This version of the page http://www.newsru.ua/press (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Преса ]]>
]]> Преса
РУС
УКР
NEWSru.ua // Преса // Неділя, 9 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
The Financial Times. У трубопровідній "реалполітиці" немає друзів, лише партнери

Минулого місяця в ЄС тріумфували після того, як Анкара дала свою згоду на участь у проекті газопроводів Nabucco, по яких середньоазіатський і, можливо, близькосхідний газ потрапляв би до Європи в обхід Росії. Враховуючи це, досягнута в четвер угода між російським прем'єром Путіним і його колегою Ердоганом про участь Туреччини в "Південному потоці" може здатися знущанням над Брюсселем.
7 серпня 2009 р., 14:46

The New York Times. Візит патріарха Кирила оголив проблеми між Москвою і Києвом

Щоправда, лейтмотивом візиту був заклик Кирила до єдності (патріарх навіть хотів стати громадянином України). Але ситуацію затьмарювали як демонстранти, які вважали візит патріарха спробою затвердити російське панування, так і чвари в політичній, релігійній і військовій сферах, що накопичилися після розпаду СРСР.
7 серпня 2009 р., 13:42

Огляд преси, 7 серпня: продовження мораторію в п'яти банках вигідне Кабміну. Він зможе не рекапіталізувати "Надра"

Національний банк продовжив на шість місяців мораторій на задоволення вимог кредиторів установ з тимчасовими адміністраціями: "Національного кредиту", Західінкомбанку, націоналізованого банку "Київ", а також Укрпромбанку і банка "Надра", які чекають рекапіталізації.
7 серпня 2009 р., 12:38

InoPressa. Торішня війна: ціна "перемоги"

Напередодні річниці російсько-грузинської війни Москва і Тбілісі вже встигли обмінятися звинуваченнями в "провокаціях", напруженість на кордонах зростає, війська приведені в стан боєготовності. Що дала сторонам серпнева війна 2008 року і наскільки реальна загроза нового конфлікту?.
7 серпня 2009 р., 12:26

The Moscow Times. Євген Кісельов: Путінське десятиліття: приводів для святкувань небагато

Росіяни люблять святкувати річниці, особливо ювілеї - тобто круглі дати. Проте в неділю на нас чекає 10-річний ювілей, коли святкувати буде особливо нічого. 9 серпня 1999 року колишній президент Росії Борис Єльцин - фізично виснажений, слабкий, яким маніпулювало його найближче оточення, - зробив чи не головну помилку в своєму політичному житті. Він призначив новий уряд на чолі з практично нікому не відомим Володимиром Путіним.
6 серпня 2009 р., 17:11

The Washington Post. Грузія відновлюється

Результати російсько-грузинської війни не виправдали очікувань Кремля, стверджує президент Грузії Михайло Саакашвілі. Тим часом, за його словами, провокації з російського боку не припиняються: від куль снайперів в районах, контрольованих Росією, загинули 28 грузинських поліцейських.
6 серпня 2009 р., 15:28

Forbes. "Імперія зла" завдає у відповідь удару

Вашингтону як ніколи слід остерігатися Росії. У Москві Обаму завірили, що повторного вторгнення російських військ до Грузії не буде, проте минулої суботи Міноборони РФ звинуватило Грузію в обстрілі російських військ, розміщених у Південній Осетії, і застерегло, що залишає за собою право захищати громадян і військовослужбовців усіма доступними методами і засобами.
6 серпня 2009 р., 15:07

The Financial Times. Такі в Італії порядки, розповідає дівчина за викликом

В історії італійки Патріції Д'Аддаріо, яка пройшла шлях від дівчини за викликом до кандидата в депутати, а пізніше розкрила всі інтимні подробиці про ніч, проведену з прем'єр-міністром Сильвіо Берлусконі, є щось схоже з мильною оперою. Д'Аддаріо, 42-річна мати-одиночка, бачить себе частиною "системи", де бізнесмени платять жінкам, аби ті розважали політиків.
6 серпня 2009 р., 14:38

Огляд преси, 6 серпня: Патріарх завершив свій візит. Автокефалії не передбачається

Вчора завершився візит до України патріарха Московського і всея Русі Кирила. "Я приїхав як паломник", - заявив патріарх на самому початку свого візиту, який продовжився десять днів. Останнім пунктом програми перебування предстоятеля РПЦ в Україні стала Почаївська лавра в Тернопільській області.
6 серпня 2009 р., 12:47

InoPressa. Америка помітила біля своїх берегів "примари холодної війни"

Що два російські підводні човни роблять біля берегів США? Сьогодні ЗМІ коментують появу в 200 милях від американського берега двох ядерних субмарин класу "Щука-б". "Кожного разу, коли російський флот робить щось незвичайне, є причини хвилюватися, вважають у пентагоні. Російський генерал назвав цей рейд рутинним явищем.
6 серпня 2009 р., 11:46


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 20:28
Терористи погрожують підірвати літак, що летить в Урумчі
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 9 серпня 2009 р.  

Остання новина – 20:28


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009