This version of the page http://www.newsru.ua/allnews (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Всі новини ]]>
]]>
РУС
УКР
NEWSru.ua // Всі новини

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
Терористи погрожують підірвати літак, що летить в Урумчі

На північному заході Китаю захоплено пасажирський літак, ймовірно, афганської авіакомпанії. Терористи погрожують підірвати бомбу на борту літака, що прямує з Афганістану до Урумчі (Сіньцзян-Уйгурський автономний район Китаю), де місяць тому відбувалися міжетнічні зіткнення.
20:28 // Світ

У Саудівській Аравії телеканал принца закрили за поради з подружнього сексу

Ліванський телеканал шокував владу Саудівської Аравії одкровеннями про секс в прямому ефірі. 32-річний батько чотирьох дітей щедро роздавав поради, як поліпшити подружній секс. Канал, не дивлячись на те, що він належав саудівському принцові, закрили.
20:09 // Світ

У Петербурзі п'яний чоловік випав з 7 поверху і залишився живий

Ще одному любителю алкоголю і гострих відчуттів сьогодні пощастило. У Петербурзі чоловіка випав з вікна сьомого поверху і залишився живий. Потерпілий випав з будинку 19/1 по Рибальському проспекту. Чоловік регулярно зловживав алкоголем і, ймовірно, випав з вікна з необережності.
19:38 // Світ

В саудівської принцеси вкрали 11 млн євро

Невідомі за останні декілька днів обікрали на італійських курортах принцесу Саудівської Аравії, а також марокканського бізнесмена і керівника німецького підприємства. Злодії змогли потрапити до готельного номеру принцеси і за десять хвилин демонтувати сейф.
19:30 // Кримінал

Астрономи прогнозують зростання сонячної активності

Російські астрономи припускають, що мінімум сонячної активності, який тривав два роки, пройдений, і найближчими місяцями слід чекати зростання - появи на Сонці плям на високих широтах. Але деяка аномальність ходу сонячної активності продовжує спостерігатися.
18:55 // Світ

На центральній площі Лондона зачитають уривки з книг півфіналістів Букера-2009

Публічні читання уривків із книг-півфіналістів Букерівської премії 2009 року пройдуть 11 серпня в рамках великого арт-проекту на лондонській Трафальгарській площі. Шорт-лист премії стане відомий 8 вересня. Переможця оголосять 6 жовтня.
18:54 // Культура

На Черкащині селянин ледь не спалив сусіду хату разом з господинею

Спалити хату сусідові спробував житель села Крачківка Маньківського району на Черкащині. Ця ідея спала йому на думку у стані алкогольного сп'яніння. На щастя, і хату, і господиню вдалося врятувати. "Доброзичливий" сусід з місця пригоди зник.
18:49 // Україна

Росіяни позмагалися в запливі на гумових жінках

Забороняється прив'язувати або приклеювати гумову ляльку до себе, штовхати вперед і плисти без "партнерки". Учасники мали подолати невелику дистанцію, допливти до буйка - надувного фалоса завдовжки трохи менше метра - і назад.
18:36 // Світ

У свій день народження Кучма не дочекався поздоровлень від влади

Екс-президент України Леонід Кучма відзначає сьогодні 71-у річницю з дня народження в родинному колі на кримській дачі у Форосі. З ювілеєм Кучму привітав лише лідер Партії регіонів Віктор Янукович: "Ваш внесок у розбудову України слугує добрим життєвим прикладом".
18:00 // Україна

На Волині закривають 6 шкіл: бракує учнів

З першого вересня на Волині буде менше шкіл. Буде призупинено роботу шести загальноосвітніх шкіл із малою чисельністю учнів за згодою громади. Це школи у Володимир-Волинському, Рожищенському, Старовижівському, Турійському та Ковельському районах області.
17:51 // Україна

Потужний землетрус в Японії дивом не призвів до жертв

Землетрус магнітудою 6,9 відчули у Токіо, а також у префектурах Ібаракі, Тотігі, Міягі і Фукусіма. Під час поштовхів жителі японської столиці і ближніх районів бачили, як в їхніх будинках ходором ходили меблі і тремтіли стіни споруд.
17:44 // Світ

Внаслідок вибуху на Майорці ніхто не постраждав - терористи чесно попередили про бомбу

Бомба вибухнула сьогодні в розташованому біля берега моря ресторані в місті Пальма на острові Майорка. Невідома людина від імені баскської терористичної організації ЕТА подзвонила у службу радіо-таксі в іспанській Країні басків, щоб попередити про закладену бомбу.
17:29 // Світ

166 об'єктів Запорізького заводу загрожують здоров'ю робочих

На Запорізькому електровозоремонтному заводі перевірка Держміськпромнагляду виявила 166 об'єктів, експлуатація яких являє загрозу життю і здоров'ю співробітників заводу. На підприємстві працює понад 2,5 тисячі людей. У 2007 році на цьому заводі помер працівник.
17:21 // Україна

Дочка загиблого президента Єгипту подає позов проти творців фільму "Я люблю тебе, чувак"

Черговий міжнародний скандал розгорається через фільм "Я люблю тебе, чувак". Дочка убитого в 1981-му році терористами президента Єгипту Анвара Садата подала позов проти творців американської комедії. У цьому фільмі собака головного героя названий ім'ям батька Рукії.
16:50 // Культура

Щонайменше семеро людей загинули в Японії, відзначаючи свято мертвих

Семеро людей загинули, четверо зникли безвісти і ще вісім отримали поранення різного ступеня тяжкості в Японії, де в ці дні відзначається традиційне буддійське свято "о-бон". Жертви здебільшого зривалися зі скель або тонули в морі під час сімейного відпочинку на природі.
15:34 // Світ

До Києва доправили мощі святих Кипріана та Юстинії

8 серпня до храму святого апостола Луки (при поліклініці ГУВС) доправили святі мощі Кипріана та Юстинії - мучеників, відомих своєю допомогою від чаклунства і всілякого зла. Частинки мощів привезено в столицю з одеського монастиря.
15:26 // Україна

Економ-пропозиція від розкішного готелю: з номера виносять всі меблі і ставлять намет

Один з готелів класу "люкс" в американському штаті Сан-Дієго вирішив в умовах кризи різко змінити стратегію. Вселитися в номер, ніч в якому коштує понад 200 дол, пропонується всього за 19 доларів. Проте ночувати доведеться в наметі в порожній кімнаті.
15:23 // Економіка

Актор Марк Лестер заявив, що є батьком доньки Майкла Джексона

Британський актор Марк Лестер, давній друг Майкла Джексона і хрещений батько всіх трьох його дітей, заявив, що на прохання співака здав сперму для майбутнього штучного запліднення. Марк Лестер належить до білої раси, Майкл Джексон був афроамериканцем.
15:05 // Культура

В Австрії дитина підчепила 70 кліщів в саду у бабусі

Дитина гралася в саду у своєї бабусі. Батьки виявили кліщів увечері, коли почали купати хлопчика. Хоча дитина була щеплена від кліщового енцефаліту, батькам довелося обстригти хлопчика майже налисо, щоб видалити всіх кліщів з його тіла.
14:28 // Світ

Тренер бельгійського футбольного клубу дістав тяжкі опіки через барбекю

Трагедією закінчилося для тренера бельгійського футбольного клубу Antwerp Ратко Свілара приготування барбекю в його будинку. Через недогляд господаря полум'я від мангала швидко перекинулося на житло. Наразі Свілар, у минулому футболіст, перебуває в комі.
14:13 // Спорт

На чемпіонаті з лазневого спорту у Фінляндії перемогли фін і росіянка

11 міжнародний чемпіонат по лазневому спорту відбувся у фінському місті Хейнола. Серед жінок росіянка Тетяна Архипенко залишалася в приміщенні при температурі повітря 110 градусів Цельсія довше від усіх. Серед чоловіків "золото" дісталося фінові Тімо Кауконену.
14:06 // Спорт

У Києві невідомі за підтримки міліції захопили будівлю Китаївського монастиря

У Свято-Троїцькому Китаївському чоловічому монастирі група невідомих за підтримки міліції провела мітинг і захопила приміщення, що належать обителі. Раніше у цьому приміщенні проживала жінка, яка померла півроку тому. Тепер на житло претендує її син.
14:04 // Україна

Американський в'язень ховав пістолет у складках власного жиру

Незвичайний спосіб використання власного ожиріння винайшов 25-річний американець. У в'язниці штату Техас у одного з ув'язнених, який страждав від надмірної ваги, був знайдений пістолет, який той ховав в складках власного жиру.
13:26 // Кримінал

До 2050 року кожен п'ятий житель Євросоюзу буде мусульманином

З нинішніх 5% до 20% збільшиться до середини нинішнього століття частка мусульман у складі населення Євросоюзу. При цьому у низці держав Євросоюзу - Нідерландах, Великій Британії та Іспанії - відсоток мусульманського населення буде ще значнішим.
13:13 // Світ

У Харкові введуть обов'язкову прописку тварин: за кота треба платити 34 грн, за собаку - 50

Оригінальний спосіб поповнення бюджету придумали чиновники в Харкові. Всіх харківських собак і котів через місяць вирішено зареєструвати. Перепис тваринного населення почнеться з 1 вересня в "Центрі поводження з тваринами", причому процедура обов'язкова і платна.
12:58 // Україна

Жертвами зсуву в Індії стали понад 40 людей

Зливи викликали зсув на півночі Індії, у трьох селах штату Уттаракханд. Два десятки тіл вже витягнуто з-під уламків будинків. 43 людини були поховані живцем під уламками. Зараз поліція і рятувальники продовжують розбирати завали, щоб витягнути тіла решти жертв стихії.
12:25 // Світ

У Китаї будують найбільшу в Азії вітроелектростанцію

КНР збирається претендувати на 4-е місце в світі у виробництві електрики з енергії вітру. В країні почалося будівництво найбільшої в азіатському регіоні вітроелектростанції, здатної генерувати близько 10 млн кіловат електрики.
12:06 // Економіка

У Києві горів Оболонський ринок. Підозрюють, що через піротехніку

Внаслідок спалаху вогонь знищив і пошкодив 70 торгових контейнерів на площі 300 квадратних метрів. Постраждалих немає. Сума збитків встановлюється. За попередніми даними, причиною виникнення полум'я стало необережне поводження поки що не встановлених осіб з піротехнічними виробами.
12:05 // Україна

Вчені планують воскресити неандертальця

Науковий колектив Інституту Макса Планка завершує унікальні роботи з відтворення генетичного коду неандертальця. Поки в науковому середовищі немає єдиного погляду на бажаність повторної появи цієї людиноподібної істоти, яка не витримала конкуренції в ході еволюції з homo sapiens.
11:51 // Світ

Тимошенко обіцяє профінансувати добудову 10 тисяч квартир до кінця року

До кінця року уряд України обіцяє надати фінансову підтримку для добудови і введення в експлуатацію 10 тисяч квартир. Юлія Тимошенко згадала про "нову антикризову програму" і побажала працівникам будівельної галузі віри в прекрасну долю.
11:36 // Економіка

До дня народження Фіделя Кастро видано тлумачний словник його висловлювань

Вагомий подарунок приготували на Кубі до дня народження вождя. Кубинські книжкові магазини виставили на продаж тлумачний словник, складений з 1,978 тисяч висловлювань лідера кубинської революції Фіделя Кастро. Перші 700 з 2 тисяч екземплярів були розкуплені відразу ж.
11:35 // Світ

Південний схід Китаю атакував тайфун "Моракот". ФОТО. ВІДЕО

Понад мільйон людей евакуйовано у східній частині Китаю у зв'язку з загрозою життю, створеною тайфуном "Моракот", що обрушився на країну в неділю вранці. За оцінками метеорологів, зроблених у суботу, швидкість вітру тайфуну складає 137 кілометрів на годину.
11:11 // Світ

Кількість жертв аварії порома "Принцеса Ашика" зросла до 93

Кількість зниклих безвісти і, ймовірно, загиблих внаслідок аварії порома, що сталася минулої середи поблизу тихоокеанської острівної держави Тонга, збільшилося до 93. Відомо, що на борту порома знаходилися піддані Великої Британії та Японії, а також громадяни Німеччини і Франції.
10:59 // Світ

Міжнародних військових навчань в Україні не буде - немає грошей

Цього року повномасштабні багатонаціональні військові навчання на території України або поблизу її кордонів не проводитимуться через проблеми з фінансуванням. Планувалися навчання спільно з Туреччиною, а також участь закарпатської бригади в навчанях на Яворівському загальновійськовому полігоні.
10:51 // Україна

Працівник прокуратури Ужгорода вивів фекальну трубу з будинку в річку. Все тече в Словаччину

Каналізаційні води з будинку ужгородського чиновника забруднюють води України та Словаччини. Працівник прокуратури вивів фекальну трубу з власного будинку у пров. Черешневому прямо до річки. На порушника екології не вдається здійснити жодного впливу.
10:50 // Україна

У ВО "Свобода" стурбовані: в одеському університеті прапором України мили підлоги

За даними ВО "Свобода", в Одеському університеті прапор України використовували як ганчірку для підлоги. Одеське відділення ВО "Свобода" вимагає притягати до відповідальності керівництво Одеського державного економічного університету за наругу над державним прапором.
10:15 // Україна

Кенієць пропонує 40 кіз і 20 корів за руку доньки Клінтонів

У місті Накуру на заході Кенії живе претендент на руку Челсі Клінтон. "Звичайно, я ніколи особисто не зустрічався із Челсі, але мені подобається її родина, особливо, як вони тримаються разом", - повідомив кенієць Годвін Кіпкемой Чепкургор.
09:49 // Світ

З початку кризи продажі зброї в Україні зросли на 25%

Українські громадяни продовжують озброюватися. Продажі всіх видів зброї в Україні стабільно зростають і з початку кризи піднялися на 20-25%. В той же час, фінансова криза і пов'язані з нею тенденції не можуть наразі вплинути на зростання легальної торгівлі зброєю самооборони.
09:43 // Україна


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 20:28
Терористи погрожують підірвати літак, що летить в Урумчі
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 9 серпня 2009 р.  

Остання новина – 20:28


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009