This version of the page http://www.newsru.ua/world/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-09. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Світ ]]>
]]> Світ
РУС
УКР
NEWSru.ua // Світ // Неділя, 9 серпня 2009 р.

Гороскоп на сьогодні

Загрузка...
гЮЦПСГЙЮ...
Потужний землетрус в Японії дивом не призвів до жертв

Землетрус магнітудою 6,9 відчули у Токіо, а також у префектурах Ібаракі, Тотігі, Міягі і Фукусіма. Під час поштовхів жителі японської столиці і ближніх районів бачили, як в їхніх будинках ходором ходили меблі і тремтіли стіни споруд.
17:44

Внаслідок вибуху на Майорці ніхто не постраждав - терористи чесно попередили про бомбу

Бомба вибухнула сьогодні в розташованому біля берега моря ресторані в місті Пальма на острові Майорка. Невідома людина від імені баскської терористичної організації ЕТА подзвонила у службу радіо-таксі в іспанській Країні басків, щоб попередити про закладену бомбу.
17:29

Щонайменше семеро людей загинули в Японії, відзначаючи свято мертвих

Семеро людей загинули, четверо зникли безвісти і ще вісім отримали поранення різного ступеня тяжкості в Японії, де в ці дні відзначається традиційне буддійське свято "о-бон". Жертви здебільшого зривалися зі скель або тонули в морі під час сімейного відпочинку на природі.
15:34

В Австрії дитина підчепила 70 кліщів в саду у бабусі

Дитина гралася в саду у своєї бабусі. Батьки виявили кліщів увечері, коли почали купати хлопчика. Хоча дитина була щеплена від кліщового енцефаліту, батькам довелося обстригти хлопчика майже налисо, щоб видалити всіх кліщів з його тіла.
14:28

До 2050 року кожен п'ятий житель Євросоюзу буде мусульманином

З нинішніх 5% до 20% збільшиться до середини нинішнього століття частка мусульман у складі населення Євросоюзу. При цьому у низці держав Євросоюзу - Нідерландах, Великій Британії та Іспанії - відсоток мусульманського населення буде ще значнішим.
13:13

Жертвами зсуву в Індії стали понад 40 людей

Зливи викликали зсув на півночі Індії, у трьох селах штату Уттаракханд. Два десятки тіл вже витягнуто з-під уламків будинків. 43 людини були поховані живцем під уламками. Зараз поліція і рятувальники продовжують розбирати завали, щоб витягнути тіла решти жертв стихії.
12:25

Вчені планують воскресити неандертальця

Науковий колектив Інституту Макса Планка завершує унікальні роботи з відтворення генетичного коду неандертальця. Поки в науковому середовищі немає єдиного погляду на бажаність повторної появи цієї людиноподібної істоти, яка не витримала конкуренції в ході еволюції з homo sapiens.
11:51

До дня народження Фіделя Кастро видано тлумачний словник його висловлювань

Вагомий подарунок приготували на Кубі до дня народження вождя. Кубинські книжкові магазини виставили на продаж тлумачний словник, складений з 1,978 тисяч висловлювань лідера кубинської революції Фіделя Кастро. Перші 700 з 2 тисяч екземплярів були розкуплені відразу ж.
11:35

Мільйон людей евакуйовано в Китаї через шторм "Моракот". ФОТО

Понад мільйон людей евакуйовано у східній частині Китаю у зв'язку з загрозою життю, створеною тайфуном "Моракот", що обрушився на країну в неділю вранці. За оцінками метеорологів, зроблених у суботу, швидкість вітру тайфуну складає 137 кілометрів на годину.
11:11

Кількість жертв аварії порома "Принцеса Ашика" зросла до 93

Кількість зниклих безвісти і, ймовірно, загиблих внаслідок аварії порома, що сталася минулої середи поблизу тихоокеанської острівної держави Тонга, збільшилося до 93. Відомо, що на борту порома знаходилися піддані Великої Британії та Японії, а також громадяни Німеччини і Франції.
10:59

Кенієць пропонує 40 кіз і 20 корів за руку доньки Клінтонів

У місті Накуру на заході Кенії живе претендент на руку Челсі Клінтон. "Звичайно, я ніколи особисто не зустрічався із Челсі, але мені подобається її родина, особливо, як вони тримаються разом", - повідомив кенієць Годвін Кіпкемой Чепкургор.
09:49


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 18:00
У свій день народження Кучма не дочекався поздоровлень від влади
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 9 серпня 2009 р.  

Остання новина – 18:00


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2007-2009