This version of the page http://www.gorenje.ua/8067 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-07. The original page over time could change.
Ванні кімнати - Gorenje

Ванні кімнати

Sigma

Меблі для ванної кімнати Sigma уособлюють вишуканість та елегантність дизайну інтер’єру ванної кімнати. Виразна форма раковини і мінімалістичні алюмінієві ручки, які обрамляють фасади меблів, підкреслюють стиль та вишуканість.

Sigma бордо | Sigma біла | Sigma wenge | Sigma вибілений дуб

Orion

Новий образ ванної кімнати Gorenje Orion з дивовижною формою антибактеріальних раковин та простими лініями меблів створює особисту формулу гармонії.

Orion wenge | Orion nocce | Orion makassar

Tango

Модель меблів для ванної кімнати, яка вирізняється чіткими модними лініями та високоякісними матеріалами. Шафи квадратної форми забезпечують легкість та функціональність дизайну ванної кімнати. Підсилення ефекту відбувається за рахунок поєднання різних кольорів.

Tango білий глянець | Tango бордо | Tango ваніль

Quadra

Меблі Quadra зачарують Вас своєю блискучою білизною, здатною розширювати межі будь-якої кімнати, раковиною, яка має антибактеріальні властивості, і різноманітними шафами з ковзними шухлядами, що значно полегшують огляд вмісту. А багатий вибір елементів меблів дасть змогу пристосувати простір ванної кімнати відповідно до Ваших вимог. Quadra – меблі, що символізують нові часи, де людина прагне до краси, втіленої в надійності та гнучкості.

Quadra біла | Quadra nocce бордо

Compact

Меблі для ванної кімнати Compact – це класичні меблі з різноманітними шухлядами, блоком освітлення і, навіть, розеткою. Це ідеальне економне рішення для невеликої ванної кімнати.

Мікробам тут не місце

Раковини Gorenje із синтетичного мармуру Dolopol виготовлені з матеріалів, які мають гігієнічно-санітарний сертифікат (Sanitized certification), який підтверджує довготривалий антибактеріальний ефект.

pdf Bathrooms.pdf
Ванні кімнати
4,91 MB
pdf avon.pdf
Avon
2 MB