This version of the page http://www.gorenje.ua/8066 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-08-07. The original page over time could change.
Кухні - Gorenje

Кухні

Модерн

Інноваційність. Вишуканість. Енергія.

Єдиний дотик свіжості – і вже давно відомі речі перетворюються на нову пристрасть життя. В перспективі є тільки незначна різниця, дюжина нових бажань, щоб домашнє вогнище, серце Вашого дому стало місцем, де відбувається більшість домашніх подій, місцем для найкращих зустрічей. Серед простих ліній нового дизайну, інноваційних поєднань різних матеріалів, унікальних проявів креативності уява є основною рушійною силою. Така концепція кухонь Gorenje допомагатиме Вам підлаштовувати кожен день під настрій.

Сімейні традиції

Надійність. Якість. Довіра.

Багато зустрічей потрібно, щоб дізнатись не тільки про те, як ми бачимо один одного, але і про те, що нас зближує, що робить нас щасливими, що ми любимо і як ми можемо здивувати один одного. Відчуття залежної тривалості і простору є основою для нескінченних грайливих варіацій. Це стає можливим через обмірковані деталі, відтінки кольорів, – всі дрібниці, які ми можемо використовувати згідно до наших бажань. Навіть якщо Вас оточують речі, які на перший погляд здаються знайомими, на кухні завжди залишається достатньо місця для того, щоб вірити Вашим інстинктам та Вашій силі.

Класика

Розкіш дерева. Традиція. Тепло.

Безліч дотиків природи необхідно, щоб ми усвідомили її надзвичайну красу. Багато впевненості потрібно, щоб викликати спогади і усвідомити те, чого ми найбільше
бажаємо тепер: обмін думками і подіями за сімейними зустрічами, відчуття надійного покрову будинку, відчуття тих таємничих моментів, коли здається, що час змінив напрямок руху. Неповторне поєднання дерева із елегантними лініями кухонних меблів надає усвідомлення справжньої розкоші дому.

На фоні кольору і дерева, скла і металу ми готуємо не тільки їжу, а й спогади. Серед дерев’яного посуду та фарфору, в оточенні ароматів ми мріємо про красиве життя. Всі речі, які оточуватимуть нас протягом тривалого часу, ми обираємо із надзвичайним піклуванням та обмірковуванням. Через прагнення до привабливості людина завжди шукає гармонію та сучасність. З цією метою ми створюємо те, що зачаровує, ми виготовляємо те, що має відмінну якість. Кухонні меблі високої якості, з широким вибором
елементів та новітніх дизайнерських рішень та надзвичайна функціональність для кожного дня та спеціальних подій.

Ви можете придбати кухні у салонах Gorenje:

Фірмові салони-магазини

pdf kitchens.pdf
Кухні
2,96 MB