Вірші про кохання - усе для закоханих

Сайт для закоханих та романтиків. А також для всіх, хто кохав, хто кохає і хто буде кохати...
Романтичні вірші про кохання. Вірші про любов. Збірка українських віршів.
   

  Збірник віршів про кохання...

 
 
 Романтичні історії - 97-річна француженка вирішила вийти заміж за свого 101-річного італійського залицяльника,
2008-04-09 | просмотров 950

97-річна француженка вирішила вийти заміж за свого 101-річного італійського залицяльника, з яким вони зустрічаються уже майже 50 років!

Пара подала документи в італійський ЗАГС і чекає, що церемонія весілля пройде ще до початку літа. У немолодої пари за всю історію стосунків ніколи не виходило залишатися разом на тривалий час: до 75 років обидва працювали у різних містах, а потім побаченням заважали відстані та великі сім'ї закоханих.

Мадам Сильві Базан працювала і жила у Монако, її шанувальник - в Італії. Вони були змушені обмежувати свої стосунки вихідними і спільними відпустками, повідомляє «Фактньюз». Обох закоханих така ситуація влаштовувала, і одружуватися вони не збиралися. Проте, нарешті, зважилися на цей відповідальний крок. «Ми не призначили дати церемонії, однак я б хотіла, щоб це відбулося якнайшвидше, бажано ще до літа», - говорить Сильві Базан. Довгожителі давно перестали бути дивним явищем для Франції. Сьогодні в країні живе понад 20 тисяч людей віком 100 років і старше, з 1990 року їх кількість зросла більш ніж у п'ять разів.



Коментарии  
 
 
      
     

  усе найкраще для коханих...

   




Ідея та розробка   Дизайн студия NETwin