This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=zb_soc (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-31. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Новини Замовлення інформації Корисна інформація Поштова скринька
Вийшов з друку статистичний збірник
"Діти,жінки та сім'я в Черкаській області" !
....Збірник пропонує увазі користувачів широкий вибір статистичних показників про становище дітей, жінок та сім'ї в Черкаській області у 2006 році порівняно з попередніми роками (більшість показників представлена за 1996, 2000-2006 роки). Збірник містить основні соціально-економічні показники, дані демографічної статистики, показники зайнятості та доходів населення, житлові умови, стан здоров'я та медичне обслуговування дітей та жінок, освіту та виховання, довкілля та злочинність. Збірник ґрунтується на використані матеріалів державної статистики, результатів вибіркових обстежень, проведених оганами державної статистики та даних відомчої статистики.
....Збірник підготовлено фахівцями відділів соціальної і демографічної статистики, обстеження умов життя домогосподарств, статистики праці, статистики зведених робіт та показників національних рахунків, статистики цін, статистики промисловості, статистики сільського господарства та навколишнього середовища Головного управління статистики у Черкаській області.
З питань придбання збірника
звертатись за тел. 36-06-49, 36-16-89







 © 2009. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 28 липня