This version of the page http://www.kievgolfclub.com/ukr/golfclub/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-29. The original page over time could change.
Київський Гольф Клуб

План гольф клубу

Календар подій


Клуби — Партнери


Погода

Київський Гольф Клуб

Сучасна вишукана будівля Клубного дому органічно вписана у природний ландшафт. Рельєфи гольф парків запозичені з навколишньої природи, оригінально перетворені й упроваджені в архітектуру будинку з оптимальним співвідношенням краси та раціональності.

Комфортне середовище, що схиляє до вільного спілкування, створюють традиційні для Клубного дому ресторан із власним винним льохом і Lounge room. До того ж у публічній зоні клубу розташовані просторий Конгрес-хол, ТОР-Казино, Pro-shop.


Безпосередньо й тільки для членів клубу, у їх виняткове користування, будуть передані Speaking room, більярдна, бібліотека, а також індивідуальні роздягальні. Це додаткові опції Клубу, що підкреслюють високий статус їх легітимних користувачів.


Проте головною перлиною Київського Гольф Клубу, безумовно, є каскад гольф полів. Автор проекту — Пітер Чемберлен (Велика Британія).

За оцінками фахівців, кращим серед полів Клубу стане 18-лункове Поле Чемберлен (Chamberlain Course). Розгалужена система водних перешкод та заболочених ділянок, складний і вільний дизайн поля, тактичні альтернативи гри, закладені практично в кожній лунці, кидають виклик не тільки аматорам, але й кращим гравцям світу.


Класичне 9-лункове Клубне поле (пар 72, 3345 м), що поєднує ліси й відкриті горбисті території, дасть уявлення про традиційний вид поля, з м’яко окресленими піщаними бункерами, схилами та грінами.


І, нарешті, своєрідне й романтичне 9-лункове Паркове поле (пар 60, 1710 м) — із красномовною назвою, що свідчить за себе. Чудова добірка квітучих чагарників та дерев, плавний пагористий рельєф зроблять його гостинним і доброзичливим до гравців-початківців.

Навчальний центр Клубу — це Гольф Академія. Драйвінг рейндж обладнаний критими стартовими майданчиками на 35 тренувальних місць, лекційним холом, тренажерним залом, двома секціями для індивідуальних тренувань. Заняття з навчання гравців-початківців, а також модульні тренування відбуватимуться тут під керівництвом професійних інструкторів.


Гольф-поля спроектовані відповідно до стандартів «USGA» та міжнародної рейтингової системи «Slope System», а також рекомендацій фахівців «PGA European Tour».


Далее: Київський Гольф Клуб: норми та правила


ПОПУЛЯРНІ ТЕГИ


- EB EBA EGA Golf Day Goodbye Season hole-in-one i Lady LPGA Luxury luxury PGA PowerPlay Golf Teenager Cup