This version of the page http://www.kievgolfclub.com/ukr/academy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-29. The original page over time could change.
Академія конного спорту

План гольф клубу

Календар подій


Клуби — Партнери


Погода

Академія кінного спорту



Академія кінного спорту Проекту «Гольфстрім» позиціонує себе як асоційований член ексклюзивного «Xenophon Club» — загальновизнаного носія правил та методів «Класичного мистецтва верхової їзди».


З метою популяризації в Україні традицій сучасної класичної школи, збереження й поширення основ виїздки та культури верхової їзди, австрійськими експертами розроблені спеціалізовані програми лекцій та тренінгів для наїзників, а також методики навчання та тренувань коней.


Строго регламентована програма навчання наїзників буде включати не тільки освоєння базових навичок, але й ряд додаткових модулів.


Зокрема, це спеціально розроблені вправи поза сідлом, використання музики як додаткового засобу впливу при тренуванні, а також цільові практичні семінари за участю закордонних фахівців — для наїзників середнього й високого рівня.


Залучення кваліфікованих і досвідчених викладачів з Австрії й Німеччини є гарантією професійного та якісного навчання. До послуг наїзників будуть надані 50 коней кращих порід з Андалусії, Ганноверу й Гольштейну. Коні мають гарні родовідні, мають лагідну вдачу, тямущість і високу витривалість при виконанні спортивних завдань.


План добору коней* до Академії кінного спорту такий:


Рівень освіти Дресаж Конкур Поні Всього
S 2 1 3
M 6 5 11
L / M 4 4
L 14 14 4 32

* Для чіткого маркетингу та комунікацій вибрано коней каштанової та білої масті.


У цілому емоційно пов'язана з дизайном Київського Гольф Клубу, архітектура будинку Академії кінного спорту контрастує з навколишнім ландшафтом. Однак, незважаючи на таку стилістичну ремарку, незмінною залишається продуманість європейського комфорту у внутрішніх приміщеннях комплексу, яку Академія готова надати членам Клубу. Максимум зручності забезпечать затишне кафе формату «Fresh&Quick», панорамні оглядові майданчики, роздягальні й кімнати відпочинку, технологічно повністю обладнані з урахуванням спортивної специфіки.


Тренування будуть проводитися у двох повнометражних кінних манежах.


Критий манеж Академії з панорамним заскленням, оснащений сучасними системами кондиціювання та вентиляції повітря, у будь-який час року забезпечить наїзникові ідеальні умови для занять. Аматорам тренувань на свіжому повітрі прийде по душі відкритий Air Space манеж з унікальною системою UFO-обігріву в зимовий час. На території Академії кінного спорту, загальна площа якої перевищує 30 га, розташовані також численні ординарні тренувальні поля, всесезонні прогулянкові траси, поля для вигулу коней. Для кращих вершників, яким доступні високі, технічно складні системи, створені Military Show і Show Jumping майданчики.


Окрім регулярних змагань, Академія кінного спорту планує проводити Великі Ігри — пробіги на короткі дистанції Le Trek, їзда в стилі вестерн, ігри на галопі.


Головним консультантом Академії кінного спорту є доктор Вернер Поль, керівник науково-дослідного відділу Віденського Університету ветеринарної медицини, головний менеджер Іспанської школи верхової їзди (Відень).





ПОПУЛЯРНІ ТЕГИ


- EB EBA EGA Golf Day Goodbye Season hole-in-one i Lady LPGA Luxury luxury PGA PowerPlay Golf Teenager Cup