This version of the page http://www.sta.lviv.ua/index.php?id=886 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-28. The original page over time could change.
ДПА у Львівській області: Методологія формування та подання звітності в електронному вигляді
Пошук
Головна » Інформація » Електронна звітність » Питання - відповіді » Методологія формування та подання звітності в електронному вигляді
Не зрозуміло, як виглядатиме така співпраця в майбутньому: коли будуть перевірки, чи існуватиме таке поняття, як «протокол», що зберігати?
Ситуація: бухгалтер відіслав звіт про податок за грудень наперед. Податкова його отримала, але повідомила, що звіт необхідно повторно надіслати після 1 січня 2007 року.
Бухгалтер здає квартальну звітність з ПДВ. Фінансове становище дозволяє залишатись квартальним платником. Натомість електронна звітність не передбачає такої заявки. Відтак, вона змушена нести її окремо.
Подання електронної звітності після 18:00 год. за умови зарахування її у день електронного подання.
Чи обов’язкова електронна звітність для всіх платників податків?
Яким чином необхідно відображати в реєстрах та здійснювати автоматизовану обробку операцій з експорту, імпорту, податкових векселів, товарів, звільнених від оподаткування, та тих, до яких застосовується нульова ставка?
Чи необхідно у разі продажу товарів в мережі роздрібної торгівлі надання покупцями-фізичними особами (які не є суб’єктами господарської діяльності-платниками податку на додану вартість) будь-якої інформації щодо своїх ідентифікаційних номерів?
Чи планується обов’язкове надання Реєстрів до ДПІ?
Угодою передбачено обмін податковими накладними. На практиці цього нема.
На який термін можна укласти договір про подання звітності в електронному вигляді з ДПІ?
Коли на законодавчому рівні буде врегульовано питання обов’язкової подачі реєстрів податкових накладних в електронному вигляді?
Якщо підприємство надаватиме електронні копії реєстрів, то чи проводитиме орган ДПС камеральну перевірку сум бюджетного відшкодування?
Якщо підприємство зробило помилку в податковій декларації з ПДВ (наприклад, не врахувало дані податкової накладної), то яким чином її буде виправлено в електронних реєстрах i декларації? Які особливості такого виправлення?
Для подання реєстрів i декларації застосовується однакове програмне забезпечення?
Порядком №166 не передбачено подання декларації з ПДВ на магнітних носіях, але на практиці це досить поширено. Чи мають право органи ДПС вимагати від платників подавати звітність на магнітних носіях?
Як бути у випадку, коли після неодноразового надання податкової звітності в електронному вигляді я не отримав квитанцію від ДПІ про прийняття документів?
Я - платник податку на додану вартість, які переваги надає мені право надання податкової звітності та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді?
Де можна отримати посилений сертифікат відкритих ключів електронно-цифрового підпису для подання податкової звітності в електронному вигляді?
Чи обов’язково для електронного цифрового підпису використовувати посилений сертифікат ключа?
Чи обов’язково укладати угоду, якщо платник має комп’ютерну техніку і подає звітність на магнітних носіях, але немає доступу до Інтернету?
Чи необхідно при укладенні договору з податковою інспекцією про подання звітності в електронному вигляді надавати копії сертифікатів ключів електронних підписів підприємства в паперовому вигляді?
На підприємстві відсутня посада головного бухгалтера і у звітах відповідно не було вказано прізвище та ініціали головного бухгалтера. Чому централізована система електронної звітності повертає форму звіту при відсутності даних в полі "ГЛАВБУХ"?