This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=dov_07 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-26. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Новини Замовлення інформації Корисна інформація Поштова скринька
Вийшов з друку статистичний збірник
"Довкілля Черкащини"!
....Статистичний збірник "Довкілля Черкащини" пропонує інформацію, що характеризує техногенне навантаження на навколишнє природне середовище, зокрема, надходження забруднюючих речовин у повітря від стаціонарних та пересувних джерел забруднення, скидання зворотних вод у водні об'єкти, наявність, утворення та розміщення небезпечних відходів.
....Широка система економічних та екологічних показників відображає ведення лісового та мисливського господарства, лісовий та заповідний фонди області, наявність диких тварин та заходи, що сприяють збереженню природного різноманіття флори і фауни. Окремі розділи збірника висвітлюють економічний механізм природокористування, який в останні роки набув стрімкого розвитку.
....Статистична інформація подається як за 2007р., так і у динаміці за ряд років, загалом по області в розрізі районів, видів діяльності.
З питань придбання збірника
звертатись за тел. 36-06-49






 © 2009. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 24 липня