This version of the page http://www.sta.lviv.ua/index.php?id=133 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-26. The original page over time could change.
ДПА у Львівській області: Діти про податки
Пошук
Головна » Інформація » Діти про податки

Конкурс дитячої творчості “ПОДАТКИ ОЧИМА ДІТЕЙ”

ДПА в Львівській області запрошує юних мешканців області взяти участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості “ПОДАТКИ ОЧИМА ДІТЕЙ”

Державною податковою адміністрацією України відновлені конкурси дитячої творчості податкової тематики. Про це 24 жовтня 2006 року виданий відповідний наказ ДПА України за № 644. Наказом затверджено Положення про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Податки очима дітей” та визначено відповідальних осіб.

З історії конкурсу

Виставки-конкурси “Податки очима дітей” запроваджені Державною податковою адміністрацією України з метою формування високої податкової культури населення країни, виховання майбутніх сумлінних платників податків, вивчення дітьми ролі, значення та місця податків у житті держави і суспільства, надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності.

Перша Всеукраїнська виставка-конкурс дитячого малюнка “Податки очима дітей” відбулася у вересні 2001 року. На конкурс, що проводився у конгрес-холі Державної податкової адміністрації та Національному палаці “Україна” було представлено понад 2 500 художніх робіт, виконаних дітьми віком від 5 до 17 років. Переможці та конкурсанти отримали цінні призи та дипломи журі. Виставка отримала високу оцінку фахівців Академії мистецтв України та здобула схвальний відгук у широких колах громадськості.

У 2002 році за підтримки Державного управління справами Президента України та ДПА України була проведена Всеукраїнська виставка дитячого малюнка “Податки очима дітей-2002” у Міжнародному дитячому центрі “АРТЕК”. До участі в конкурсі було представлено понад 22 500 художніх робіт. 83 конкурсанти були нагороджені путівками до МДЦ “Артек”. Кращих за рішенням компетентного журі відзначили призами та дипломами Державної податкової служби України. У 2003-2004 р.р. підсумки Всеукраїнського конкурсу - виставки "Податки очима дітей” та нагородження переможців відбувалися у, а призери та лауреати з усіх куточків України нагороджувалися відпочинком в „Артеку”.