This version of the page http://www.pg.com.ua/copyright.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-25. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Інформація про авторські права




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті





Інформація про авторські права

Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать компанії "Проктер енд Гембл" або безпосередньому авторові цих матеріалів.

За винятком випадків, передбачених у цьому документі, жоден матеріал не може бути скопійований, відтворений, розповсюджений, повторно опублікований, завантажений, виведений на екран комп'ютера, відправлений або переданий у будь-якій формі або будь-якими засобами, включаючи, але не лише, електронні, механічні, фотокопіювальні засоби і засоби запису, або використаний будь-яким іншим способом без попередньої письмової згоди компанії "Проктер енд Гембл" або власника авторських прав. Аналогічно, не дозволяється без згоди компанії "Проктер енд Гембл" дублювати який-небудь матеріал, що міститься на цьому сайті, на будь-якому іншому сервері. Дозволяється виводити на екран, копіювати, поширювати і завантажувати матеріали цього сайту для особистого, некомерційного використання за умови, що ви не змінюватимете ці матеріали і дотримаєтеся всіх застережень щодо авторських та інших прав власності, які містяться в цих матеріалах. Дозволяється також виводити на екран, копіювати, поширювати, завантажувати та/або відтворювати матеріали в тому випадку, якщо їх пропонують у відповідному форматі для засобів масової інформації.

Будь-які найменування, логотипи і торговельні знаки, що зустрічаються на цьому сайті, за винятком випадків, на які існує спеціальна домовленість, є торговельними знаками, що належать або використовуються на підставі ліцензії компанією "Проктер енд Гембл" або її філіями в тих місцях, де компанія "Проктер енд Гембл" реалізує продукти, що мають ці торговельні знаки. Суворо забороняється використання або неналежне застосування цих торговельних знаків або будь-якої іншої інформації, що міститься на цьому сайті, за винятком випадків, передбачених цими умовами або змістом цього сайту.

Несанкціоноване використання будь-якого матеріалу, що міститься на цьому сайті, може стати порушенням законів про авторські права, торговельні знаки, законів про захист приватної інформації і про гласність, а також правил і положень у галузі засобів комунікації.

Нагору


© 2008 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту