This version of the page http://www.pleso.net/uk/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-23. The original page over time could change.
Про нашу команду - провайдер веб рішень www.pleso.net
  • Eng
  • Rus
  • Ukr


Портфоліо

IT консалтинг

Розробка



RUpor.info

IT консалтинг

звертайтеся для створення чи розвитку проекту - станемо консультантом та незалежним аналітиком, надамо можливість професійно проаналізувати ризики,  спроектувати та супроводжувати рішення

Розробка

втілюємо сміливі думки - розробка вишуканих web-рішень та комплексних баз даних. Нестереотипний підхід до реалізації, створення унікальних систем на базі мов Java/Python, баз даних PostgreSQL/MySQL платформ Linux/Unix.


Всі теги:

architecture  conference  DB  django  Eclipse  flyingfish  google  GWT  gwt-ibatis  gwt-pf  ibatis  java  librdf  odb-ui  opensource  Postgres  python  rdf  release  semanticweb  social  startup  sumno  tags  team  technorati  tutorial  youstyler 


Продукти

фреймворк для створення веб-фронтендів баз даних

рішення для побудови Інтернет-видань

Проекти

sumno.com cпільнота блогів про культуру

сайт спільноти gwt.org.ua

django.org.ua - відкриті додатки до Django


Ми - команда pleso.net. Невелика та мобільна група професіоналів. Спеціалізуємось на розробці web-сайтів, комплексних рішень для баз даних та web-основаних бізнес-додатків.

Наша ціль - створювати успішні, якісні та прибуткові проекти, допомагати у розвитку бізнесу наших клієнтів. Ми прагнемо отримання задоволення від роботи, до кожного проекту маємо власний підхід, знаходимо найбільш вишукані та доцільні рішення. Тому ми отримуємо швидкі та дієві результати.

Вперше спільні проекти були виконані учасниками команди у 2005 році.  На постійній основі команда працює з літа 2006 року. Наразі основою нашої команди є:

 

Олександр Приймак

менеджмент проектів, консалтинг, системне адміністрування Linux, розробка web-рішень та баз даних. Серед захоплень - системи штучного інтелекту, мультиагентні системи та семантичний веб.

Профайл:  

 

Андрій Скалюк

менеджмент проектів, консалтинг, розробка web-рішень та баз даних. Захоплення - генерація користувацьких інтерфейсів, rich-web рішення.

Профайл:

 

Назар Леуш

розробка об'єктно-орієнтованих архітерктур, веб рішень. Захоплення - архітектурний дизайн програмних продуктів.

Профайл:

 

Сергій Мельник

спеціалізується на розробці з web-рішень, баз даних та програм для стільниць.

Профайл:

 

 

Євгеній Сайкевич

виконання дизайнерських робіт, веб верстка

Портфоліо

 

Якщо ви бажаєте з'єднатися з командою pleso.net:

  • пишіть за адресою , чи використовуючи контактну форму
  • телефонуйте +38 067 7786003