This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/372 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-21. The original page over time could change.
Кнайпа Криївка / Слава Україні! / myRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Кнайпа Криївка / Слава Україні!

lvivgirl | 09 Жовтня, 2007 12:41

«Пароль?!» – таким погрозливим питанням зупиняє відвідувачів у під’їзді 14-го будинку площі Ринок варта з кулеметом . Можуть задати ще провокаційне запитання – «Москалі чи комуністи є?» Щоб не звинуватили нікого в дискримінації зазначу, що незалежно від відповіді двері «Криївки» гостинно відчинені для УСІХ відвідувачів. А охоронці – елемент епатажного образу закладу. Для тих хто незнайомий з назвою, «криївка» - це землянка в лiсi, або попросту сховок партизанiв УПА. Під таким іменем й відкрився нещодавно цей законспірований ресторанчик-музей.

Криївка припаде до душі усім охочим повечеряти в польових умовах з похідного казанця, послухати українських пісень, поспілкуватись із знайомими в надміру гамірному клюбі  в повстанському антуражі. Час мого відвідування співпав з неймовірним ажіотажем навколо даної кнайпи. Побачити на власні очі рукотворне укриття під землею знайшлося багато охочих, які буквально в черги вишуковувались на столиках «Біля Діани». Кажуть, що справу з вільними столиками у закладі здатні вирішити роздані відвідувачам спеціальні ключі від криївки, але їх власників налічується вже значно більше аніж можливих місць.

Насьогодні кнайпа представлена двома підземними продовгуватими залами з неотесаного каменю осіб на 80. Планується, що відкриють ще одну залу для «спокійнішого» спілкування. Доповнюють вигляд «землянки» фото на всю стелю колишніх повстанців, «а- ля керосинові» пальники, розвішана подекуди недіюча зброя та кожухи «тих» часів. Є у закладі і своя сучасна плазма (транслюють «24 канал») - як доказ того, що зв’язок з зовнішнім світом для партизанів залишається архиважливим. Мобільні у підземеллі вже також ловлять (читай - працюють). Що цікаво, офіціанти проінструктовані на предмет спілкування з клієнтами по темі «історія УПА», щоб гості міста могли задавати відмінні від гастрономічних запитання. 

            Стосовно меню, в закладі присутній традиційний набір українських страв – куліш (10 грн), смалець (2 грн), кишка (18 грн), полядвиця свинна (25 грн), домашній сир (6грн), сальце (8 грн), ковбаски (12 грн), яловичина (20-24 грн), язик з грибами (24 грн), пироги (10 грн), білі гриби (24 грн), гарніри – бульба з салом, гречка (8 грн), голонка свинна (15 грн/100 гр), оселедець (10 грн), хрін (4грн). Ціни й на алкоголь середнього рівня – келишок медовухи – 6 грн,  Закарпатського – 10 грн. Готують - ІМХО, але дуже смачно.

Зважте перед приходом сюди, що найбільш недоречно одягнутими Ви тут будете якщо прийдете у колготках-тире-панчохах (табуретки збиті з неотесаних дощок), вельветових речах та стразах (повстанці мають бути непомітнимиJ), «вечірніх» вбраннях (не впишетесь теж, інтер’єр навмисно дещо недбалий). Вже на місці відчуєте, що добре також мати надгучний голос або надвисокий зріст, – так Вас швидше помітять офіціанти, докликатись яких у цьому галасливому мурашнику майже неможливо (що, маю надію, невдовзі помітить й адміністрація). Загалом кнайпа "дуже молодіжна й завзята", тож зважте і на це  –  навіть після втомливого робочого дня тихо посидіти тут не вийде.

Під час мого візиту деякі молодики надто близько до серця сприйняли атмосферу закладу і розповідали люб’язній варті, що чули за сусіднім столиком російську мову. Розслабтеся, хлопці… Криївка - гарна ідея як для бізнесу, так і для популяризації українського  (чому б ні?) без заїждженого шароварства й деструктивної ворожнечі. Принаймні таким видається задум. А вже чи набуде визнання у львів'ян та гостей міста використана воєнно-політична тема покаже час...

 тел. 254-61-19

http://www.kryjivka.com.ua/


Супер

Натка | 09/01/2008, 14:59

Дуже класний заклад, ми туди ходили, емоції переповняють. Згодна щодо сувенірів, ще й швидко закінчуються. Всим раджу, хто буде у Львові обов"язково туди зайдіть. Дуже гарна атмосфера, такий "КОЛОРИТ".

Юля | 10/01/2008, 09:56

Дійсно класний заклад, супер ідея. І чесно кажучи, коли ти там з приємною компанією, то не помічаєш галасу чи шуму. Заходьте, не пошкудуєте))))))

Просто немає слів

Таня | 28/01/2008, 15:35

Вчора заходила в цей бар вперше. Ну просто дууууже сподобалось. Основне, що атмосфера така приємна, дуже затишно, ніба вдома. А кухня така смачнюща, що мене важко було відірвати від "свята в лісі", Смакота, всім рекомендую

кухня - зе бест

lvivgirl | 04/02/2008, 12:43

Скільки разів буваю, стільки дивуюсь якості пропонованих страв - банальні вареники запечені зі сметаною смакують тут у горщиках по-новому, але дуже смачно. Теж стосується язика з грибами. Окрема тема - соління - дійсно як вдома! Один ньюанс - для непосвячених у паління зі зброї - здалось або оголошення робити або вивішати його - що патрони не бойові, ну і мінімальні правила безпеки. Ато заклад не лише молодь двідвідує)

Wyhor | 22/03/2008, 00:05

Попри докори деяких скептиків(з числа моїх знайомих), особисто мені "Краївка" сподобалася:приємна атмосфера, смачнющі наїдки, оригінальний дизайн,справжня партизанська зброя та елементи побуту.Хороше місце для приємного та цікавого проведення дружних посиденьок в тісній і не дуже компанії. Слава Україні!!!~(:-)>

Свинячі рильця - смакота

Pizza | 27/03/2008, 12:34

Друзі, а свинячі рильця та вуха під живе пиво "Першої броварні"??Ееееххх!! Скільки разів бував у "Криївці", стільки разів напивався перепрошую, як порося!! :) Напевне цьому сприяє атмосфера веселості,щирих відносин та відчуття дружності та братерства між всіма відвідувачами! Просто красота, респект тим, хто долучився до створення такого колоритного закладу!

все супер, але...

Jumily | 16/06/2008, 11:50

Лише недавно вдалось прорватись в "Криївку". Цікава ідея закладу робить свою справу, народу дуже багато. Вся наша компанія в захваті: страви - смачнющі, дизайн - супер. Але, нажаль, є "але". При вході нераз грубо відповідали на запитання "чи є вільні місця", дядько з автоматом не в настрої, чи це завжди так? І з рахунком надурити хотіли на 50 грн., дуже неприємно коли з тебе хочуть зробити лоха. Розумію що через такі дрібниці клієнтів тут не поменшає, але на репутацію закладу усунення цих недоліків подіяло б в кращу сторону! P.S.Про проблеми з рахунком чула і від інших відвідувачів, тому, якщо вам дорогі ваші гроші, не полінітся перечитати.

Світланка | 17/06/2008, 16:42

Дизайн, досить галімий. А сама ідея не їхня, а крадена. Від попередніх орендарів приміщення, яких просто звідти вигнали.

Понти для приЇзжих

Євген | 27/06/2008, 19:22

Дізайн прикольний, але кухня не вражає. Як на мене більше одного разу туди ходити не варто.

Василь | 06/07/2008, 06:05

Ідея цікава, кухня відмінна. Якщо КРИЇВКА не до душі, значить ти не УКРАЇНЕЦЬ

просто | 12/08/2008, 02:50

персонал просто офігезнний, ну і як все інше

Syper!!!!

Solomiya | 19/09/2008, 20:19

Mene vrazulo VSE!!!!!
Vid toi xvulunku yak mu tydu zavitalu... i do kinzia nashogo vechora!!! x x x

Lida | 13/10/2008, 23:35

А як зайти на сайт "Криївки"?

lvivgirl | 14/10/2008, 09:42

В інтерактивному віконечку вітання треба написати відповідь - Героям слава:)

Супер!

Танюша | 27/10/2008, 19:34

Святкували день народження куліжанки.Дякую,якби не вона, не знаю коли би завітала до цього цікавого закладу. Обожнюю різні тематичні бари,ресторани. Особливо українські.
Все дуже сподобалося. Море фоток в шинелях і з автоматами!Відпочили супер,потанцювали,поспівали пісні.
Дуже люблю узвар,солені овочі!!!

Не Супер!

Рома | 09/11/2008, 15:38

Скільки гарних слів про цей заклад чув від друзів рівно на стільки він мене розчарував.

При вході порадував той дядько з кулеметом- веселий такий, приємний. І здавалось би чарка смачної настійки повинна "зігріти" і задобрити, але веж після 5 хвилин які потратили на огляд інтерєру настрій почав падати.

цитата: "Вже на місці відчуєте, що добре також мати надгучний голос або надвисокий зріст, – так Вас швидше помітять офіціанти, докликатись яких у цьому галасливому мурашнику майже неможливо"

Офіціантів справді важко докликатись, до того ж гостиприїмними їх не назвеш. Інтерєр вже занадто "простий", можливо після десятку чарок тої настійки це стає не так помітно, але спочатку не зовсім затишно себе почуваєш.

Ольга | 24/11/2008, 18:38

Заклад цікавий, гарний інтер'єр і задумка, проте стравами своїми не вразив :( Шкода, звичайно, бо тут так було багато позитивних відгуків. Хоча, можливо, нам просто не пощастило,але їжу приносили ближче до холодної. Я розумію, що багато народу і важко всіх вчасно обслуговувати, але на це треба зважати адміністраторам чи персоналу.

Акелла | 03/12/2008, 17:28

народ!не ходіть туди їсти взагалі!працював я в Криївці-не витримав того всього-звільнився,вас там годують і поять відходами
до прикладу-морозиво,з якого роблять десерт може кілька годин простояти в теплі ,розтанути по саме нікуди,прокиснути,після чого в нього добавлять кілька ложок ароматизатора,щоб не смерділо кислтиною,і в морозилку,м"ясо теж може зберігатись не в холодильнику,узвар з сухофруктів не раз при мені варили з запліснявілого продукту,плюс до всього в підвалі,де зберігаються всі продукти щурі бігають табунами,вареники,які всі вихваляють-ліплять навіть не на кухні,а на квартирі,яка находиться над криївкою,посуд миють абияк,одним словом,робіть висновки з моєї розповіді

Орест

Орест | 05/12/2008, 21:50

Криївка безперечно заклад хороший! Ідея чудова, обстановка та персонал теж. Що до кухні, смачнішої, думаю, годі шукати. Тематика та пісні лише українські, націоналістичні, зрозуміло, не усім це подобається... тому дехто і криє брудом, це звичайнісінька заздрість. Побільше б нам українцям таких закладів. Слава Україні!

ГАЛЯ ЕНД Д | 09/12/2008, 23:39

Бідні і нещасні українці,чому і кому заздрити?Чому ми не хочемо бути об'єктивними в оцінці багатьох речей?Звичайно,коли людині немає з чим порівнювати і після добряче випитого,що притаманне нашій нації,там супер...Але є багато речей на які ми закриваємо очі.
Ціль життя основної маси -
їда і зазвичай поганої якості.
Це "забігайлівка" без душі.Ціль- заробити якомога більше грошей , але вкласти мінімум.Заклад одноразовий.

Дима | 10/01/2009, 15:41

Почему только для украинцев? Там нравится и нам, москалям)
Конечно нужно иметь чувство юмора, а то там на входе бугаина бендеровец со шмайссером такой стоит...

Оформление сделано в стиле, талантливо, кормят вкусно, вообще ощущения приятные. Меню как интересная книга. Вообще как в музее побывал.

Однако трудно столик найти, около половины стоят забронированные, видимо надо ограничить бронь например сроком полчаса, потом снимать.

Згідний з Акелою

Юрій | 10/01/2009, 22:31

Те ж саме чув і від знайомих, які і доси там працюють. Такий мабуть у нас менталітет - їмо гамно, тільки щоб навкруги було гарно і світилось. В кого сумніви, загляньте на мийку біля входу і гляньте з якої посуди ви їсьте!!!!!!!!!!!!! Плюс чистота в туалеті говорить про чистоту закладу...

ЮРІЙ | 26/02/2009, 18:42

ЗАКЛАД ОТСТОЙ!!!ОФІЦІАНТИ НУЛЯЧІ!!!КУХНЯ НЕ СМАЧНА.ПРОДУКТИ НЕ СВІЖІ.НЕ ХОДІТЬ ТУДИ!

ВІТАЛІЙ | 26/02/2009, 18:50

НЕ ЗАЗДРЮ БІДНОМУ ПЕРСОНАЛУ .КОЛИ НА СПІВБЕСІДІ ПРИ ВЛАШТУВАННІ НА РОБОТУ МЕНЕ ПОЧАЛИ ТЕРОРИЗУВАТИ ЗАПИТАННЯМИ НА КШТАЛТ ЯКОГО КОЛІОРУ ТРУСИ Я НОШУ.Я ПОНЯВ ШО ПІВ КЕРІВНИЦТВА ......БОВДУРИ!

Добрий задум

П.Щур | 27/02/2009, 01:26

Я живу в Англі, прибувши до родини,з великим зацікавленням відвідав Криївку і коли при дверях було таке патріотичне вітання то чомусь у мене було почування, що вітання з коршмою немає повязання. Коли зайшов у нутро і побачив зображені картини, устаткування, повстанського буття я подумав, що ця кнайпа може дати крім розвах також корисні інформації про УПА,які як правило є показувані у Музеях, але їх не так часто і багато людей відвідує як цю "Кнайпу" з легендарною повстанською Криївкою, у яких аж до 1955 року хоронилися Упівці.Це добра можливість побачити при розвазі, важливу частину нашої історії. Слава Україні і Слава всім які погинули у цих криївках за Волю України

АН | 27/02/2009, 14:39

щур -засланий козачок
люди бачили і все сказали!

Корисна інформація.

П.Щур | 23/06/2009, 23:00

Я був у Криївці у 2008р. Маю гарні враження. Крім того що все посмакувало але найважніше було те що це місце інформує про умовини про УПА,що може бути навіть більше корисним інформатором чим музей.Важне знимки.Бгато із відвідувачів не пішли б до музею так легко, як до крихвки на обід.

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
 
« myRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru