This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/531 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-20. The original page over time could change.
Фестиваль-ресторація «Лівий берег» / велкам, інтелігенція!:) / myRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Фестиваль-ресторація «Лівий берег» / велкам, інтелігенція!:)

lvivgirl | 12 Травня, 2009 13:30

Чим є місто без мистецтва? Правильно – селом. Отаким оголошено лейтмотив створення нового закладу-фестивалю. І ця теза з подальшим поясненням, що корисного можна (а декому неодмінно треба) взяти з міської культури, забавно і резонно розписана в головній книзі закладу – меню (попереджаємо: автор жжот).

Розмістився цей культпросвіт нового часу праворуч головного входу Опери в underground-приміщенні. Звичайно таке розміщення зобов’язує. І тому багато нюансів закладу причесано згідно тематики – замість офіціантів тут Ви зустрінете – оргкомітет, замість чеку Вам подадуть – організаційний внесок, навіть столики в закладі і ті не зовсім звиклі – у вигляді музичних інструментів.
Але найперше з чим Вам принаймні на початках доведеться зіштовхнутись на вході – так це з витворами образотворчого мистецтва пензля кожного перехожого, точніше відвідувача даної кнайпи (питайте у офіціантів мольберти якщо бажаєте прославитись там же ж). Хоча чому кнайпи? По відчуттю в закладі навіть дуже клубний дух. А відтак він ще активний, молодечий, галасливий і творчий. Творчий, між іншим, настільки наскільки це можливо проявити у вщент заставленому столами просторі з келихом оригінальної абсентівки в одній руці та бубеном (пензликом, сопілкою, трубою тощо) – у другій. Адже попри благі наміри «Лівий берег» в першу чергу є пристанищем випиваючих або хоча б перекусуючих відвідувачів, хоч з-поміж них і надається перевага особам з тонкою душевною організацією та скритими мистецькими таланами. Глибокі пізнання в «високому» на вході не перевіряють, але присоромлюють небаченою кількістю імен яскравих представників всіх часів та видів мистецтва в самісінькому меню (ба, навіть в туалеті, якщо Монро теж можна віднести до тої когорти). Абись знали! В головній книзі закладу щонайменше до візитів заохочується інтелігенція,  здатна відрізнити принаймні НЮ від голих бабів. Зрештою, останні в закладі не представлені, – все в рамках пристойності. Зате тут можна почути рідкісні джазові записи (а також купити рекомендовані Мосесовим), взяти участь в богемній вечірці, побачити всесвітньо відомих театральних гастролерів вживу або хоч по ТБ (репертуар для плазм теж прискіпливо підбирають).
Центральною й найважливішою частиною довжелезної, майже замкової, зали «Лівого берегу» при цьому всьому все-таки є сцена. Саме на неї покладаються потаємні надії та очікування власників мережі концептуальних авторських закладів Фест (в народі - криївківці), про які промовисто свідчить довга незвична назва закладу – відкритий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «Лівий берег».
А допоки сцена не розписала свого зіркового репертуару на щодень, тут ще можна без зайвих докорів сумління побалувати себе гастрономічними вподобаннями  відомих митців (так написано), такими – як то шніцель (улюблений) Штрауса (59 грн), бутіфар Далі (24 грн), паелья Пікало (34 грн), баклажани Синатри (26 грн) і т.д. Ціни досить терпимі як для центру - пиво від 8 грн, закуски – від 35 грн. Практикуватимуть попри ключики - картки постійних клієнтів. Отже, середній чек для добре попоїсти на двох складе близько 200 грн. Правда по всьому (особливо по довгих не сервірованих столах) помітно, що в закладі швидше чекають з Вашого боку не на двох, а на доволі величеньке товариство. Тільки плануючи забаву тутечки не забудьте пересвідчитись в наявності вільних місць у закладі – іноді їх, незважаючи на серйозну вмістимість «фестивалю», катастрофічно бракує.
 Замовлення квитків та резервування місць за тел. 050 430 53 85.
Адреса: пр. Свободи, 28

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
 
« myRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru