This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/379 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-20. The original page over time could change.
Ресторан-готель Герольд / з натяком на княжість / myRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Ресторан-готель Герольд / з натяком на княжість

lvivgirl | 19 Жовтня, 2007 16:01

Ресторан-готель Герольд / з натяком на княжість

 

Літом відкрився ще один ресторанчик, що працює цілодобово – Герольд. Заклад розмістився відразу за «Арсеном», що на Чорновола. Окрема будівля під заклад з парковкою, подвір’я з альтанками та фонтанчиком, готель на другому поверсі - справжній тобі відпочинковий комплекс, щоправда міні-формату. Інтер’єр місцини виконаний в стилі стародавніх кам’яниць – з колесом замість люстри, світильниками у залізі, комином, стародавніми гербами, важкими стільцями, кухонним начинням по стінам. Антураж ще той для частування любителів національного колориту й іноземних гостей. Ресторан зонований на 2 перпендикулярні  зали. Посадочних місць – 45, на бенкетах ставлять лави для розміщення до 65 осіб.  

 

Одна річ збиває з пантелику – у різні дні натрапляєш на різну атмосферу у закладі – то вона приглушено-інтимна – з тьмяним освітленням, романтичними мелодіями, запаленими свічками, то натурально шинкова – з яскравим освітленням, гамірливою танцюючою публікою, голосною «живою музикою» під синтезатор та тужливе «День народження у тееееебе». Навіть не знаю як планувати за такої невизначеності тут вечерю. Принаймні обслуговування при цьому було незмінно ввічливим.

 

Щодо кухні, то всі замовлені страви видались надвдалими. Шануйте свого кухаря, господарі! Сюди дійсно варто зайти, щоб спробувати недорогі м’ясні страви місцевого приготування (18-24 грн за порцію). Порції приємно величенькі, соуси - пальчики оближеш. Вибір страв – достойний. Для бенкетів тут також готують страви на вертелі, в т.ч. індюшатину, перепілку тощо. До речі, посиділки там будуть Вам рахувати по 180 грн з особи. Середній чек за вечерю на двох з алкоголем складе близько 100 грн. Дорожче ніж деінде хіба будуть коштувати соки, салати, Бехерівка. Всі столи сервіровані.

Готельні номери коштують до 400 грн.

 

вул. П.Панча 7б

 

тел: +38 (032) 245-54-31
245-54-32

 

http://gerold.lviv.ua

 


а могло бути і гірше.. :)

Nickname | 14/07/2008, 15:07

Так згідна із словами автора статті, їжа смачна, особливо м'ясні страви, напої трохи дорогуваті.
Щодо готельних номерів могли б бути і кращі, в номері за 400грн немає ні одноразового мила, ні шампуня, фена. Та й площа номера досить маленька

Львівянин | 25/09/2008, 03:46

Справді номери не відповідають цій ціні, та страви мені не дуже сподобались, або стаття давно написана, або повара поміняли.Обслуга взагалі ніяка, замовлення чекали довго, при тому що кромі нас трьох, був ще один столик.
І ціни не дешеві, як на алкоголь, так і на страви.
Інтер'єр дійсно гарний!!

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
 
« myRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru