This version of the page http://news.if.ua/sport/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Спорт — Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото
 

Коли повернуть СК «Олімп»?, чи Де дітям займатися спортом?

17 Липня 2009, 14:15
 Заняття спортом  просто необхідні дітям. Відомий  спорткомплекс «Олімп» із теперішньою назвою «Колос» зараз знаходиться у занедбаному стані.  Тому і дуже гостро постало питання про повернення комплексу в державну чи комунальну власність.

«Влада готова погасити всі суми затрачені – на придбання, ремонт  приміщення,  басейну .


Відкритий турнір “Кубок Галичини” прийматиме Івано-Франківськ

26 Червня 2009, 12:00
Вдруге в історії відкритого турніру „Кубок Галичини”, котрий до цього традиційно проходив влітку на позаміській базі львівського ТВД у Малечковичах, цьогоріч його знову прийматиме Івано-Франківськ.

Чинний володар трофею „Ураган” на чотири дні стане господарем та організатором змагань. Матчі „Кубку Галичини-2009” відбудуться з 26 по 30 серпня.


Микола Пристай: «Скоріш за все, не залишуся в «Прикарпатті»

12 Червня 2009, 11:43
Добігає  свого завершення футбольний чемпіонат країни серед команд першої ліги. На початку цього тижня клуби провели матчі 33-го туру. Зокрема, місцеве «Прикарпаття» розіграло мирову з «Нафтовиком-Укрнафта» - 1:1. Проте у головного тренера франківців Миколи Пристая цей матч, як і нинішній сезон загалом, залишив не зовсім приємні враження… 

"Ураган" познущався з гостей в останньому домашньому матчі

23 Травня 2009, 21:07
Івано-Франківський футзальний клуб "Ураган" провів сьогодні останній домашній поєдинок у чемпіонаті України. У 29 турі наші земляки познущалися над командою ЛТК, що представляє Луганськ. Два дублі у складі "Урагану" провели Євген Валенко та Валентин Цвєлих, ще по разу відзначилися Роман Кіндратів та Андрій Сімка. На що гості спромоглися відповісти тільки 1 результативним ударом. 6:1 і "Ураган" гарантував собі 5-ту сходинку у чемпіонаті за тур до його закінчення.

"Прикарпаття" обірвало програшну серію

15 Травня 2009, 11:45
Сталося! Івано-Франківське "Прикарпаття" після 5-ти поразок поспіль з рахунком 0-14 здобуло домашню перемогу над харківським "Геліосом". Вдома прикарпатці забили єдиний м'яч, який виявився переможним, незважаючи на те, що гості майже всю гру переважали на полі наших земляків та більше контролювали м'яч.

Патрік Спаркс: "Не виключено, що гратиму за "Говерлу" і у наступному сезоні"

15 Травня 2009, 11:04
У цьому сезоні американський легіонер "Говерли" Патрік Спаркс заробив собі добру репутацію одного з кращих плеймейкерів та бомбардирів Української Баскетбольної Ліги. Нещодавно Патріку Спарксу не вистачило всього декілька голосів вболівальників для визнання його MVP перехідного етапу Чемпіонату УБЛ за версією офіційного сайту Ліги...

З "Ураганом" не зіграють донецькі бразильці

14 Травня 2009, 11:32
Найближчий календарний матч 28-го туру Чемпіонату України "Ураган" зіграє 16 травня у Донецьку проти місцевого "Шахтаря". У цій грі "гірникам" не зможуть допомогти двоє бразильських легіонерів - Тіагу та Фумаса. Один з них ТІАГУ (Де Олівейра Тіаго Жеронімо) пропускатиме цей поєдинок через дискаліфікацію, оскільки попередження в останній грі "Шахтаря" проти МФК "Рівне" (5:2) стало для нього четвертим цього сезону.