This version of the page http://news.if.ua/polityka/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Політика — Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото
 Наступна сторінка

Роман Ткач: «Я рухівцем був і залишуся рухівцем»

15 Липня 2009, 16:36
«Я не є членом Народного Руху України. Я подав заяву статуту на крайову раду і вони її взяли до відома. Це був крок з політичних мотивів у грудні 2008 року, коли гостро стояло питання позачергових парламентських виборів. Може гірко, що я вийшов з партії, де я був 20 років. Мені було важко робити такий відповідальний крок, але я не вірю цій політичній силі, її вектору

Роман Ткач: «Я буду балотуватися на мера Івано-Франківська»

15 Липня 2009, 16:32 | Коментарів: 5
Сьогодні народний депутат Роман Ткач заявив про свої подальші плани на майбутнє: «Я буду балотуватися на міського голову Івано-Франківська, бо я політик. А для будь-якому політику слід прагнути до більшого. У мене є команда, яка опрацьовує питання моєї передвиборчої програми.

Аграрної політики в уряді не існує

15 Липня 2009, 16:26
Народний депутат Роман Ткач зауважив, що в уряді не існує аграрної політики. "Минулого року на аграрний сектор було виділено 9.8 мільярдів грн., а в цьому році дотація державного бюджету на розвиток сільського господарства склала лише 1 мільярд 980 млн. грн. Уряд не робить жодних кроків для покращення ситуації в агропромисловому комплексі.

Бліц-опитування за 6 секунд

14 Липня 2009, 12:45
Чесність і прозорість опитувань, анкетувань та і виборів завжди ставилась під сумнів українцями. Саме для того, щоб перевіряти громадську думку щодо певних актуальних питань був створений голосувальний стенд для бліц-опитування, який презентував Міжнародний інститут розвитку демократії. Бліц-щит буде використовуватись під час вуличних опитувань у багатолюдних місцях на задані суспільно значущі теми. Під час опитування, для бажаючих респондентів буде надаватись можливість прокоментувати вибір. Найяскравіші з відповідей будуть подаватися у вигляді відео-звіту на інтернет-сайті організації. 

Сич думає, що на офіс "Свободи" нападали рокери...

13 Липня 2009, 9:00
Перед рок-концертом 11-го липня до МВС області надійшло звернення депутата обласної ради Олександра Сича. Керівник обласної "Свободи" застерігав щодо появи у місті...лівих екстремалів. За словами Сича, концерт для молодиків є тільки прикриттям. Пропонуємо Вам ознайомитися із заявою.

«Україна-НАТО: стабільність та гарантія безпеки»

09 Липня 2009, 20:04
9 липня минає дванадцять років з дати підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору. В цьому документі члени НАТО підтвердили свою підтримку суверенітету та Незалежності України, її територіальної цілісності, демократичного розвитку, економічного процвітання та статусу без’ядерної держави, а також принципу недоторканості кордонів. Ці чинники є ключовими для стабільності та безпеки у Центральній та Східній Європі та на континенті в цілому.  

Ющенко візьме нашоукраїнців-активістів та знову потягне їх на Говерлу

09 Липня 2009, 12:00
У суботу, 18 липня, відбудеться традиційне щорічне сходження на найвищу вершину українських Карпат за участю Президента Віктора Ющенка, присвячене річниці прийняття Декларації про суверенітет України, — повідомляє «Україна молода».

Хто буде мером Івано-Франківська? Нові рейтинги

07 Липня 2009, 10:44 | Коментарів: 15

З 01 по 03 липня 2009 року соціологічною службою «Західноукраїнського центру політичного аналізу і  прогнозування» було проведене соціологічне експрес-опитування мешканців міста Івано-Франківська на предмет їх електоральних симпатій щодо можливих кандидатів на посаду міського голови міста Івано-Франківська.

Серед інших, респондентам було запропоноване питання: «Якби вибори Івано-Франківського міського голови були сьогодні, то за кого з наведених нижче кандидатів Ви б проголосували?»


Роман Ткач пропонує вносити у паспорти дані про національність за бажанням громадянина

03 Липня 2009, 9:38
Народний  депутат України  Роман ТКАЧ вніс до Верховної Ради проект Постанови про  внесення змін до Постанови  Верховної Ради України «Про затвердження положень про паспорт громадянина України та свідоцтво про народження». 5 червня 2009 року Івано-Франківська обласна рада звернулась до народних депутатів від Прикарпаття щодо відновлення у паспортах, свідоцтвах про народження, інших документах громадянського стану відомостей про національність громадянина України.

Андрусяк: Місцеві вибори – це реальна оцінка політичної сили

02 Липня 2009, 12:48
  З початку цього  року по Україні пройшло  п’ять позачергових місцевих виборів. Вони відобразили реальну  картину вподобань  виборців краще за будь-які соціологічні дослідження. Ці вибори показали, кому люди довіряють владу і хто, на думку суспільства, може змінити життя громади на краще.

 Наступна сторінка