This version of the page http://news.if.ua/media/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Медіа — Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото
 Наступна сторінка

Борговий зашморг

17 Липня 2009, 12:00
  Івано-франківці  залишилися без гарячої  води, щонайменше до кінця місяця. Як з’ясувалося, з першого липня у ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» закінчився ліміт на газ.  Коли ж відновлять гаряче водопостачання цього року, комунальники точно не знають, так само, як і чи розпочнеться опалювальний сезон вчасно.  

«Полуничка» поза законом

17 Липня 2009, 11:00
Гасло «Сексу нема» знайшло нове втілення. Майже місяць тому, народні депутати  прийняли законопроект, який передбачає кримінальну відповідальність за ввезення в Україну, зберігання творів, зображень або предметів порнографічного змісту. Любителів полунички штрафуватимуть і саджатимуть за грати.

     При цьому самі законодавці необхідність прийняття цього закону мотивували  як боротьбу з дитячою проституцією. А в результаті під забороною опинилося все, що може завдати шкоди «суспільній моралі».


Обережно! На березі везунчики

17 Липня 2009, 10:00
 Друга неділя липня – самий «кльовий» день для любителів рибалки, це їх професійне свято! А хто хоч раз посидів з вудкою, підтвердить: відчуття від першої спійманої в своєму житті риби – фантастичні!

    Владислав Кобелюх везунчик. Він двократний чемпіон України по береговому спінінгу, майстер спорту та член збірної України по спінінгу. Майстерності вудити рибку він зобов'язаний своєму батькові. Тато вже давно з ними не живе, але захоплення у спадок залишилось.


Тижневик новин ТРК "3 студія"

13 Липня 2009, 9:42
До уваги користувачів сайту - оновлено відеотижневик новин від ТРК "3 студія", у якому Ви зможете переглянути основні резонансні сюжети з минулого тижня.

Рейтинг шкіл Івано-Франківська

10 Липня 2009, 9:09
Аби не бути голослівними за основу нашого неформального  рейтингу ми взяли  результати олімпіад та різноманітних  конкурсів, у яких брали участь вихованці того чи іншого навчального закладу. Також минулорічні результати зовнішнього незалежного оцінювання старшокласників. 

Обережно, змії!

10 Липня 2009, 9:03
Минулого  тижня 9-тирічну дівчинку, мешканку села Шепіт Косівського району, вкусила змія. Це далеко не перший випадок на Івано-Франківщині, коли на людей нападають гадюки. Кількість укусів по Україні вимірюються в сотнях. На небезпеку наражаються всі любителі відпочинку на природі, дачники та мешканці сіл.

Вузи, які порушуватимуть умови прийому абітурієнтів позбавлятимуть ліцензії

10 Липня 2009, 9:00
Впродовж  року Державна акредитаційна комісія проводила перевірку ВНЗ України на порушення умов прийому абітурієнтів. Долю 32 вищих навчальних закладів-порушників визначатимуть найближчим часом. 

Нова система вступу випускників бореться не лише з корупцією, як було задумано першочергово, а й суттєво зменшує кількість претендентів на навчання у виші. Відтак жорстка конкуренція породжує нелегку боротьбу за кожного абітурієнта. Особливо серед приватних вищих навчальних закладів.


Блискавична смерть

09 Липня 2009, 13:24
В Україні не стало ще одного політика зі славної когорти тих, які здобували незалежність на зламі 90-х років минулого століття. У понеділок, 6 червня, у Рівному поховали лідера обласної організації Української народної партії, депутата обласної ради, а в минулому депутата Верховної Ради чотирьох скликань та екс-губернатора Рівненщини Василя Червонія.

Футболісти діаспори проїхались Галичиною

06 Липня 2009, 10:00
Минулого тижня на Івано-Франківщині відбулися цікаві футбольні поєдинки. Вперше з командами Прикарпаття грали представники США.

Футбольний клуб «Крила» був заснований в американському Чикаго в 1952 році. Із того часу в команді виступають виключно представники української діаспори у США. Нині команда є лідером регіональної аматорської ліги і постійно проводить поєдинки з іншими командами української діаспори Північної Америки.


Секрети годування метеликів

02 Липня 2009, 14:00
Традиції обсипати молодят рисом, монетками чи цукерками останнім часом загрожує більш екзотична альтернатива, як-от пелюстки троянд чи салют із живих метеликів. Троянди, які завжди вважатимуться класикою романтики, в цьому випадку програють. Здійнявшись у повітря, пелюстки, все-таки впадуть до ніг. А тендітна комашка, урочисто попурхавши на святі, може ще довго і красиво жити у чиємусь помешканні. Треба тільки подбати про нектар.
Живих метеликів, маленьких і великих, різних кольорів і форм пропонує одна з івано-франківських дизайн студій. Один метелик вартує 50 доларів і продається у красивій упаковці. Якщо замовити цілий метеликовий салют, комахи випурхнуть кольоровою зграйкою і, покружлявши в повітрі, елегантно сядуть на плече того, хто буде поруч.

 Наступна сторінка