This version of the page http://news.if.ua/hronika/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Хроніка — Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото
 Наступна сторінка

Ми - чемпіони всесвітніх студентських ігор! Вже двічі!

16 Липня 2009, 14:43

Збірна України по футболу вже двічі поспіль перемогла на всесвітній універсіаді.  Вперше перемога нашої збірної відбулась в Бангкоку, а тепер збірна перемогла на універсіаді в Бєлграді.  У збірній  грали і три хлопці з Івано-Франківська. Тож футболісти успішно захистили титул чемпіонів всесвітніх студентських ігор.  Сумуючи звання майстер спорту міжнародного класу двічі невдовзі футболісти можуть стати і заслуженими майстрами спорту міжнародного класу.


Прикарпатська міліція розкриває карти

09 Липня 2009, 9:21
Хто  і на скільки нажився під час  минулорічної повені. Зробити це раніше не дозволяло слідство. Тепер сума вже відома. Чиновники "нагріли" постраждалих та державу на більш  як тридцять мільйонів гривень. За що і будуть покарані.

Скільки потрібно заплатити за реєстрацію у гуртожитку?

08 Липня 2009, 12:14
На  Івано-Франківщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили директора професійного будівельного ліцею, котрий отримав 200 доларів США хабара від місцевого мешканця за реєстрацію його в гуртожитку вказаного навчального закладу. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 (одержання хабара) КК України.

Гроші взяли, мости не збудували...

04 Липня 2009, 12:58
На Івано-Франківщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб відділу капітального будівництва райдержадміністрації та товариства з обмеженою відповідальністю. Вказане товариство в минулому році отримало аванс у сумі понад 540 тис. грн. за виконання робіт з відновлення мостів у двох селах та ліквідації зсувів у ще одному селі (фактично роботи не виконані). Таким чином державі завдано збитки на вказану суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

На Прикарпатті спіймали двох чиновників...

03 Липня 2009, 9:22
В Івано-Франківській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службовців  міської ради, котрі незаконно надали в приватну власність місцевому мешканцю нежитлове приміщення площею 36,1 кв. м, чим завдали збитки державі на суму понад 100 тисяч гривень. Слідчим управлінням порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення) КК України.

Вкрали… бордюр

26 Червня 2009, 11:00
У суботу о 0 годин 00 хвилин наряд патрульно-постової служби у сквері на Валах затримав громадянку, яка викрала бордюр.

Про це на вівторковій апаратній нараді повідомив заступник начальника міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Андрій Прусак. Перший заступник міського голови Зіновій Фітель уточнив: «Так бордюр чи поребрик? Бордюр важкий, жінка б його не підняла, а поребрик – могла». «Ні-ні, то такий великий, – показуючи розвів руки пан Прусак, – бордюр». Він також додав, що за минулий тиждень міліціонери зафіксували вісім випадків пошкодження комунального майна.

СБУшники спіймали у Калуші хабарника-ветеринара

25 Червня 2009, 18:22
23 червня ц.р. співробітниками СБУ спільно з податківцями в Івано-Франківській області на гарячому при одержанні 15 тисяч гривень хабара  затримано двох посадовців. Начальник Управління ветеринарної медицини в м. Калуші та начальник відділу боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів податкової міліції Калуської оДПІ вимагали у підприємця гроші за повернення йому вилученої податковою міліцією партії м’яса вагою понад 2 тонни. 

На минулорічній повені "відмили" ще 2,7 мільйона гривень

23 Червня 2009, 12:09
В Івано-Франківській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовців товариства з обмеженою відповідальністю та однієї із селищних рад Рожнятівського району, котрі склали фіктивний акт виконаних робіт з укріплення берега річки  (фактично роботи не проводилися), внаслідок чого з державного бюджету незаконно отримали 2,7 мільйона гривень.

У Івано-Франківську на хабарі затримали одного з керівників НАК "Надра України"

19 Червня 2009, 17:51

19 червня ц.р. в м. Івано-Франківськ співробітники СБ України затримали «на гарячому» під час одержання хабара першого заступника голови правління Національної акціонерної компанії «Надра України».

Державний службовець вимагав 115 тисяч доларів США за незаконний продаж майна і землі, що є власністю держави.


«Нерест-2009»

19 Червня 2009, 15:34

На Івано-Франківщині завершено операцію «Нерест», яка тривала 01 квітня по 10 червня.

Щорічну операцію «Нерест» проводять з метою здійснення державного контролю за станом охорони рибних та інших водних живих ресурсів у зв’язку з настанням нерестового періоду. Виконання заходів в рамках операції покладене на Головне державне управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства в Івано-Франківській області, Державну екологічну інспекцію в області, обласне управління лісового та мисливського господарства, обласне виробниче управління по меліорації і водному господарству та Управління МВС в області.


 Наступна сторінка