This version of the page http://news.if.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото — Головна — Івано-Франківськ, Новини, Аналітика, Фото

"Карпатський вернісаж-2009" запрошує!

16 Липня 2009, 23:12
  5-6 вересня 2009 року в Івано-Франківську відбудеться фестиваль «Карпатський вернісаж». Фестиваль проводять виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради та Регіональний туристично-інформаційний центр.     Метою фестивалю є популяризація народних традицій та культури регіону, представлення  таких ремесел як різьба по дереву, ткацтво, вишивка, писанкарство, ковальство, гончарство, лозоплетіння, твори художнього мистецтва, ліжникарство та інші. До участі у фестивалі запрошуються народні майстри та  умільці.

Івано-Франківськ: „отвєтка” не вдалась

14 Липня 2009, 16:08
Прикарпаття — гостинний край. З давніх давен і з різних країв сюди приїжджали люди, щоб насолодитися неповторною красою гір, відчути глибоку культуру і щиру гостинність галичан, принести у свої краї світлі спогади і залишити у своїх серцях часточку Карпат. Гостеві в карпатських оселях завжди виділяли найкраще місце і частували смачним банушем. Порядний гість заходить до хати постукавши, назвавшись, оголосивши, для чого прийшов і отримавши запрошення господаря. Особи ж, котрі приходять до обійстя з погрозами, анонімно і без запрошення, спокон віків у всіх краях вважалися зайдами і злодіями, а таких гостинні галицькі газди завжди частували обухом. Це коротенька витримка з історії культури. Тепер — про сьогодення.

Івано-Франківськ без гарячої води надовго...

13 Липня 2009, 13:58 | Коментарів: 1
Івано-франківці  залишилися без гарячої води, щонайменше ще на місяць. Причина банальна, з  першого липня у ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»  закінчився ліміт на газ. Коли ж відновлять гаряче водопостачання цього року, комунальники точно не знають. Коштів для закупівлі блакитного палива у підприємства немає, натомість є 46 мільйонів боргу, чотири з яких пеня і штрафи.

Рейтинг шкіл Івано-Франківська

10 Липня 2009, 9:09
Аби не бути голослівними за основу нашого неформального  рейтингу ми взяли  результати олімпіад та різноманітних  конкурсів, у яких брали участь вихованці того чи іншого навчального закладу. Також минулорічні результати зовнішнього незалежного оцінювання старшокласників. 

Роман Ткач виступив з новою ініціативою

09 Липня 2009, 13:11
Народний депутат України Роман ТКАЧ звернувся до начальника Управління МВС України в Івано-Франківській області Василя Кузнєцова з пропозицією розглянути можливість зміни правил проїзду перехресть з круговим рухом. У своєму зверненні Роман ТКАЧ зазначив, що в процесі підготовки до чемпіонату з футболу Євро-2012 в Україні відбувається уніфікація діючих стандартів і правил з метою їх узгодження з європейськими.

Прикарпатська міліція розкриває карти

09 Липня 2009, 9:21
Хто  і на скільки нажився під час  минулорічної повені. Зробити це раніше не дозволяло слідство. Тепер сума вже відома. Чиновники "нагріли" постраждалих та державу на більш  як тридцять мільйонів гривень. За що і будуть покарані.

Хто буде мером Івано-Франківська? Нові рейтинги

07 Липня 2009, 10:44 | Коментарів: 15
З 01 по 03 липня 2009 року соціологічною службою «Західноукраїнського центру політичного аналізу і  прогнозування» було проведене соціологічне експрес-опитування мешканців міста Івано-Франківська на предмет їх електоральних симпатій щодо можливих кандидатів на посаду міського голови міста Івано-Франківська. Серед інших, респондентам було запропоноване питання: «Якби вибори Івано-Франківського міського голови були сьогодні, то за кого з наведених нижче кандидатів Ви б проголосували?»