This version of the page http://www.budmajster.com.ua/?p=ukr-zbeton.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-19. The original page over time could change.
Будмайстер - Залізобетонні вироби
 

 Група підприємств "ЛИС"

   

  Головна   |   Будівельні суміші   |   Залізобетонні вироби   |   Двері   |   Карта сайту  

 

пошук по сайту

введіть ключові слова

шукати в заголовках
шукати в тексті

наш банер



 Залізобетонні вироби
Новини
 

Юрій Щербак
голова правління «Павлограджитлобуд»

Дорогі друзі, колеги, партнери!
Шановні відвідувачі нашого сайту!

Торго­вель­на марка «БудМайстер» – одна з про­від­них укра­їнсь­ких марок у галузі вироб­ницт­ва буд­мате­ріа­лів. В асор­тимен­ті нашої про­дукції – по­над 500 най­ме­ну­вань.

Стратегія нашого під­при­ємст­ва – це стра­тегія лі­дерст­ва, що ґрун­тується на впро­ваджен­ні ін­но­ва­цій­них технологій.

Ми ставимо перед собою високі техно­логічні зав­дан­ня. Ми тво­римо нове сучасне українсь­ке під­при­ємст­во. Наша філо­со­фія ви­світ­люєть­ся у са­мо­му гаслі торго­вель­ної марки «БудМайстер» – “Відбудуємо Україну!”

Це не просто «імідж». Це особ­лива емо­ційна сфе­ра. Для нас – це конкретна мета, це – мрія, яку команда «БудМайстера» втілює у життя.

Політика якості, що форму­ється за висо­кими єв­ро­пейсь­ки­ми стан­дар­тами, є голов­ною скла­до­вою вті­лен­ня нашої мрії. Якість праці, якість продукції ТМ «БудМайстер» – це само­вира­жен­ня на­ціо­наль­но­го харак­теру, націо­наль­ної гідності. Це – осно­ва на­шо­го бажан­ня уповні від­тво­рити держав­ність... Адже голов­ним для нас лиша­єть­ся Україна, укра­їнсь­ка тра­диція.

Ми довели, що в Україні можливе ство­рення ви­роб­ницт­ва, торго­вель­ної мережі, а також імідже­вої си­сте­ми, що вклю­чає в собі євро­пейсь­кі цін­ності, засно­вані на кра­щих рисах на­шо­го націо­наль­ного мента­літету, на укра­їнсь­кому світ­огля­ді.

Ми пиша­ємося тим, що ми – українці, що ми – укра­їнсь­ка ком­панія, що наша марка «БудМайс­тер» – суто укра­їнсь­ка тор­го­вель­на марка, всу­переч уста­лено­му в сере­дови­щі біль­шості віт­чиз­няних вироб­ників спо­собу да­вати своїм ТМ під­крес­лено «іноземні» назви.

Я щиро радію, що про­дукція торго­вель­ної марки «БудМайстер» допо­магає Україні поста­вати “поміж наро­дами” кра­щою і пре­красні­шою; що Україна – також завдяки нашій торго­вель­ній марці – набуває євро­пейсь­ких рис, не втра­чаю­чи при цьому своїх націо­наль­них особ­ливос­тей і цін­нос­тей...

Переконаний, що відві­давши наш сайт, ви отри­маєте ко­рис­ну діло­ву інфор­мацію.

Завітайте на наш сайт, заві­тайте на наше підпри­ємство... І не лише як ділові парт­нери торго­вель­ної марки «БудМайстер»!

Приєд­нуй­тесь до нас як друзі і одно­думці, як носії нашої філо­софсь­кої кон­цеп­ції від­роджен­ня – ВІДБУДОВИ – України.

Через спільну, тра­дицій­ну укра­їнсько-євро­пейсь­ку, сумлінну і якісну пра­цю – для добра наро­ду і дер­жави...

Юрій Щербак,
голова прав­ління «Павлограджитлобуд»



01 липня 2009р.
Постачання бруку на стадіон «Металіст» у м. Харкові.
30 червня 2009р.
Завершено постачання бруку на стадіон команди Шахтар.
09 травня 2009р.
Матч з міні-футболу до Дня Перемоги.
20 квітня 2009р.
Бетонний брук в торгівельних мережах.
12 лютого 2009р.
Футболісти ТМ «БудМайстер» відкривають лік нашим пе­ре­мо­гам в сезоні 2009!