This version of the page http://www.climb.te.ua/?node=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-18. The original page over time could change.
Новини ★ Новини ★ Гірський клуб "Тернопіль" v0.020
Новини
План заходів
Альпінізм
Скелелазіння
Туризм
Про клуб
Рейтинг
Форум
Тренажер
Коли? | Де? | Як?
Скелі
Дівочі скелі
Нотатки
Навчання
Спорядження
Спорядження

Кременец - Болдерквест и Экоакция 2009 ★★★

Среди кучи всевозможных объявлений о мероприятиях два новых слова привлекли мое внимание: «Кременец» и «БолдерКвест». Ну что такое Кременец – можно догадаться. Какой-то город, и хотя я там ни разу не была – это еще не повод туда ехать. А вот «БолдерКвест» – это что?

Читати далі
Автор Таня Моянская

БолдерКвест. Фото. ★★★

4-30.
5 липня 2009 року...
Після трудового скелелазного дня, більшість фізично і алкогольно замучених болдрінгістів розглядають свої кольорові сни.
І тільки троє з них, в цей ранковий час, поспішають на гору Бону на руїни старої фортеці. Саша Кривенький, Аня Марціяш та Василь Мазурик окрім того, що приймають учась у БолдерКвесті ще й полюбляють професійне фото.
Схід сонця...Перші промені доторкаються мурів фортеці...





Фотки Олександра Кривенького

Фотки Василя Мазурика

Фотки Тані Носенко
БолдерКвест. Категорії складності.

Про категорії складності трас та болдрінгів говорили вже неодноразово. В черговий раз мусолити цю тему нема сенсу. В цілому вже відомі складові правильної оцінки складності. Можна погодитись (або не погодитись) з аксіомою: для більш-менш об’єктивної оцінки складності необхідно щоб дану проблему пролізли принаймні 3-5 разів скелелази різного рівня. І навіть після такого тестування, номінальний показник категорій залишається досить відносною цифровою величиною.





Далі>>>
Болдерквест у Кременці. Враження учасника.

Хотів написати новину про те, щоб учасники Болдерквесту написали відгуки про Кременець. Це б допомогло скласти уяву про Кременецькі скелі... Тільки я про це подумав, як задзвонив Сергій Красовський із пропозицією розмістити невеличку статтю про Болдерквест у Кременці. Навіть нічо не прийшлось робити. Знову логічна ідея народилась у двох людей майже одночасно.
Отже пишіть свої враження від скель та БолдерКвесту у коментаріях до цієї новини або надсилайте статті (якщо когось надихне) та фотки на pavkin@gmail.com



Сергій Красовський - Болдерквест у Кременці. Враження учасника.

Юрій Павкін - After Party
Кременець. БолдерКвест–Дівоча легенда. Результати.

Кременець...1500 рік... Татари гнали в ясир групу дівчат і зупинилися перепочити в горах. Темної ночі полонянки втекли. Варта підняла тривогу і пустилася за ними. Не бажаючи знову потрапити до рук ворогів, дівчата піднялися на скелі і кинулися в прірву. Відтоді ці скелі народ називає Дівочими.





Результати
Кременець. БолдерКвест. Місце зустрічі.




Групи. Місце зустрічі.
БолдерКвест у Кременці - Реєстрація




Що? Де? Коли?
Перше Клубне Весілля: Ігор і Зоя

Ігор - один із старожилів і засновників нашого клубу, скелелаз, альпініст, мандрівник і дуже життєрадісна людина. З ним весело і легко. Він справжній, надійний чоловік.
Зоя - вродлива, розумна, весела, одразу приваблює до себе...прийшла до нас, щоб навчитись лазити скелями, горами і разом з друзями мандрувати світом...
Вони зустрілись...разом лазили...ходили в походи...окрім того разом танцювали класичні танці...
І настав час , коли вони стали на Весільний Рушничок, щоб з"єднати свої життя назавжди!
Поздоровляємо! Нехай щастить!
І Долгая Вам Літа!
Climbing and love forever!

Фотки Олександра Кривенького

"Дівоча легенда" - БолдерКвест у Кременці

4-5 липня на скелях міста Кременець відбудеться БолдерКвест : "Дівоча легенда". Це буде другий етап серії змагань Західного Сектору.
Статус заповідника де є скелі не змінився: це до сих пір Зона невтручання! . Але сміття там не зменшується.
Зважаючи на такий факт, формат зустрічі: Екологічна акція по прибиранню території під скелями + БолдерКвест.


Організатори: Гірський клуб "Тернопіль" та РівнеClimb
Призи від фірми: PanAlp


Подробиці БолдерКвесту найближчим часом!

Чернівці. Кубок Перемоги 2009.

9 травня 2009 року в Карпатах на скелях Сукільського хребта відбулись традиційні змагання зі скелелазіння міста Чернівці - Кубок Перемоги 2009. Вид - швидкість. У змаганнях прийняли участь 20 чоловіків та 11 жінок

Не смотря ни на что соревнования состоялись...
Автор статті і один з організаторів змагань Олексій Соваж.

Окрім того в інтернет-просторі з"явився сайт Чернівецьких Екстремалів www.extreme.cv.ua . На сайті планується перегляд і спостереження за різними видами екстремального спорту у Чернівцях. Серед інших представлені: скелелазіння та альпінізм.

Архів новин
Сайт зроблено і працює на вільному відкритому
програмному забезпеченні
Runtime: 1.2862470149994 sec
SQL Queries: 283