This version of the page http://www.gau.com.ua/vseukrainskij_konkurs.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-17. The original page over time could change.
Проектування, інженеринг, послуги з переобладнання (Київ, Україна)
 

 

 

 

 

 

 

Всеукраїнський конкурс

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС
«Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні»
та  «Кращий постачальник газобалонного обладнання 2006 р.»
 


ТОВ.«ГАЗОДИЗЕЛЬ»

З 01 березня по 29 травня 2007р. Газова асоціація України спільно з компанією ПП «МЕДВИН», провели Всеукраїнський конкурс «Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні» та «Кращий постачальник газобалонного обладнання 2006 р.». Мета цього конкурсу – сприяння якості з переобладнання транспортних засобів для роботи на газових паливах та з постачання газобалонного обладнання, а також інформування споживачів про вимоги до таких підприємств.

В конкурсі «Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні» конкурсною комісією переможці були визначені у наступних номінаціях:


  1. Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні для роботи на СПГ (Дипломи 1-го, 2-го та 3-го ступеня).
  2. Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні для роботи на ЗНГ (Дипломи 1-го, 2-го та 3-го ступеня).
  3. Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів в газобалонні для роботи за газодизельним циклом (Диплом 1-го ступеня).

Підсумки та нагородження спеціальними дипломами переможців Всеукраїнського конкурсу «Краще підприємство 2006 р. з переобладнання транспортних засобів в газобалонні» та «Кращий постачальник газобалонного обладнання 2006 р.» було проведено 29 травня 2007 року у рамках церемонії відкриття сьомої міжнародної спеціалізованої виставки “Світ зріджених та стиснених газів - 2007”.

Лауреатами Всеукраїнського конкурсу «Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів у газобалонні для роботи на стисненому природному газі», з отриманням дипломів 1-го, 2-го та 3-го ступенів стали наступні підприємства:
  1. Горлівський сервісний центр РВУ «ДОНЕЦЬКАВТОГАЗ», м. Горлівка.
  2. ПП «Бричковський Б.М.», м. Бердичів.
  3. ПП «АВТОГАЗСЕРВІС-2», м. Черкаси.


ПП «Бричковський Б.М.»


ПП «АВТОГАЗСЕРВІС-2»

Лауреатами Всеукраїнського конкурсу «Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів у газобалонні для роботи на зрідженому нафтовому газі», з отриманням дипломів 1-го, 2-го та 3-го ступенів стали наступні підприємства:
  1. ПП «МРІЯ ІМПЕКС», м. Київ.
  2. ПВГП «АВТОТРАНС», м. Полтава.
  3. ТОВ «ЕФКАС», м. Харків.


ПВГП «АВТОТРАНС»


Горлівський сервісний центр
РВУ «ДОНЕЦЬКАВТОГАЗ»

Переможцем у Всеукраїнському конкурсі «Краще підприємство 2006 року з переобладнання транспортних засобів у газобалонні для роботи за газодизельним циклом» стало ТОВ «ГАЗОДИЗЕЛЬ», Дніпропетровська область.

Лауреатами Всеукраїнського конкурсу «Кращий постачальник газобалонного обладнання 2006 року», з отриманням дипломів 1-го та 2-го ступенів стали наступні підприємства:
  1. ПП «МРІЯ ІМПЕКС», м. Київ.
  2. ТОВ «ХКД-Трейд», м. Харків.


ТОВ «ХКД-Трейд»


ПП «МРІЯ ІМПЕКС»

До того, майже всіх учасників конкурсу було нагороджено дипломами за активну участь у Всеукраїнському конкурсі.