This version of the page http://www.feya.net.ua/vydannia/5/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-17. The original page over time could change.
Наші видання | Маленька фея та сім гномів

Журнал «Пригоди», № 7

 

 

Ура! Літо, екстрим, пригоди! У липневому номері “Пригод” – екстрим зашкалює. Хто, як, де? Зірки діляться своїм екстермальним досвідом: чого боялася Тіна Кароль, від чого втомилася Ані Лорак, де шукає екстрим Віталій Козловський - відверті розповіді українських та зарубіжних зірок у рубриці "З миру по плітці".

Що може бути вище за титул Чемпіона Ліги Чемпіонів у футболі? Про це знає і розповість володар цього високого титулу, найкращий гравець фінального матчу Ліги Чемпіонів, нападник “Барселони” – Лео Мессі.

Хто зробив екстрим своєю професією? У рубриці “Профі” – хіт-парад екстремалів-професіоналів. Що загрожує цим людям на роботі? Читайте в “Пригодах”.

Для любителів-початківців – маленький лікнеп. Як гарно літньої спеки освіжитися в прохолодній гірській річці. Та ще й отримати чергову дозу адреналіну. Так гадають рафтингісти – ті, хто здійснюють сплави на спеціальних човнах-рафтах по бурхливих гірських річках.  Детальніше читайте в “Пригодах”.

Канікули – не привід для відпочинку мозку від інформації. Адже можна пізнавати і дізнаватися щось нове із задоволенням. Куди і навіщо можна поїхати  - у рубриці “Музеями світу”.

Виявляється, мрії теж можуть бути екстремальними, якщо вони нездійсненні. Про що мріяла дівчинка на ім’я Мрія і чи здійснилася її мрія – у оповідання Дарини Мурмуєнко “На гребені мрії”.

Про дивовижних лікарів, що живуть у нас вдома – читайте у “Чтиві для скептиків”. І не треба так скептично! Адже ваші Мурчик чи Бровко можуть і заспокоїти, і втішити, і навіть вилікувати недуги.

Кому потрібна дружня порада, допомога, підтримка? Це – до Насті Пригоди. У кожному номері вона відповідає на листи наших закоханих читачів. Чесно, відверто і щиро радить, як поводитися в тій чи іншій ситуації. 

І вже традиційною стала рубрика "Клуб закоханих", адже саме в юному віці найкраще пишуться вірші про світлі перші почуття. 

А також сканворди, вікторина, кросворди, анекдоти і не тільки ви знайдете у "Пригодах".

Пригоди! Читати на дозвіллі! 

 

 

 

 

 

Передплатіть наші видання вже сьогодні!

Заповніть наведену нижче форму, віднесіть її на пошту та отримуйте улюблені видання щомісяця!

Оберіть видання Окремі видання
Маленька фея ВДГ Пригоди
Комплекти
Маленька фея + ВДГ ВДГ + Пригоди
Вкажіть термін підписки На рік По місяцях
Адреса доставки та отримувач
Поштовий індекс
Місто
Село
Область
Район
Вулиця
Будинок
Корпус
Квартира
Прізвище, ініціали