This version of the page http://www.gau.com.ua/ua_c01_golovna_nova_agnks.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-14. The original page over time could change.
UA C01 Головна Нова АГНКС
 

 

 

 

 

 

 

Відкриття нової АГНКС

ТОВ «Торгово-енергетична компанія «ІТЕРА-Україна»
відкриває нову українську АГНКС-500

           6 липня 2007 р. на трасі м. Київ – м. Ковель біля с. Бородянка відбулася святкова церемонія відкриття нової сучасної АГНКС-500 «Бородянка», що була збудована і введена до експлуатації ТОВ «Торгово-енергетичною компанією «ІТЕРА-Україна».

 

         Блок операторська              Відділення заправки автомобілів                  Блок компресора

                           

          Це вже друга українська АГНКС-500, власником якої є компания «ІТЕРА-Україна». Перша станція знаходиться біля м. Житомир. До речі, за інформацією керівників товариства, у цьому році мають бути введені до експлуатації ще дві АГНКС.

                

Церімонія офіціального відкриття АГНКС-500

          Зауважуємо, що за даними «Газової асоціації України» та Філії «Укравтогаз» ДК «Укртрансгаз», тепер на Україні працюють вже 225 АГНКС, з яких 136 належить приватним підприємствам.
Слід додати, що за темпами введення до експлуатації АГНКС, Україна займає одне з провідних місць у світі. Так, якщо у жовтні 2006 р. в Україні працювало лише біля 175-и АГНКС, то з того часу було збудовано і введено до експлуатації ще майже 50-т АГНКС.
Від імені членів «Газової асоціації України» бажаємо ТОВ Торгово-енергетичній компанії «ІТЕРА-Україна» успіхів в експлуатації нової АГНКС, завершення планів будівництва і введення до експлуатації ще двох АГНКС у цьому році та втілення у життя ще більш грандіозних проектів у майбутньому.
 


                                                        
 Інформація «Газової асоціації України»