This version of the page http://www.rtax.sumy.ua/kodex/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
Проект Податкового кодексу України

Державна податкова адміністрація
в Сумській області
Зробити стартовою| Додати закладку |
Сьогодні субота, 11 липня 2009 року
Поштова адреса:
40030, м. Суми,
вул. Червоногвардійська, 13
Телефон: (0542) 68-50-00
E-mail: info@rtax.sumy.ua
Web: www.rtax.sumy.ua

головнаПроект Податкового кодексу України
Проект Податкового кодексу України
Державна податкова адміністрація в Сумській області запрошує Вас до обговорення та спільного доопрацювання проекту Податкового кодексу України.

Робота над цим законопроектом за незалежної України розпочалась ще наприкінці 90-х років минулого століття, але досі жоден Уряд не взяв на себе зобов’язання політичної волі ухвалити вкрай необхідний для держави та суспільства документ. Адже мета Податкового кодексу – це зменшення податкового тиску на бізнес, спрощення податкового обліку і , відповідно, поліпшення адміністрування податків. А саме цього чекають сьогодні у суспільстві – і громадськість, і суб’єкти підприємництва, і, власне державні інституції.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 лютого 2007 року схвалено Концепцію реформування податкової служби, якою, зокрема, визначене питання підготовки Податкового кодексу України. Пізніше, 24 лютого, також розпорядженням Кабміну, затверджено склад робочої групи з підготовки проекту закону за участю представників міністерств і відомств, народних депутатів, громадськості, науковців, юристів та лінгвістів, яка вже напрацювала перші розділи законопроекту. Сьогодні Ви також маєте можливість долучитись до цієї справи.

Ваша активна позиція сприятиме ухваленню ефективного, зрозумілого і дуже важливого як для держави, так і для кожного громадянина законодавчого акту. Тільки спільними зусиллями ми зможемо підготувати та подати на розгляд Верховної Ради якісно підготовлений проект закону і зрушити з місця тяжкий віз податкових реформ.

Нижче можна ознайомитись з окремими розділами Податкового кодексу по мірі їх підготовки. Зауваження та пропозиції надсилайте за адресою: info@rtax.sumy.ua

Сподіваємось на конструктивну співпрацю!

Розділ І. Загальна частина
Розділ ІІ «Загальні адміністративні положення»
Розділ ІІІ. Податок на прибуток підприємств
Розділ IV Податок з доходів фізичних осіб
Розділ V. Податок на додану вартість
Розділ VІ. Акцизний податок
Розділ VII. Податок на нерухоме майно (нерухомість), відмінне від земельної ділянки
Розділ Х. Державне мито
Розділ XI. Єдиний збір, що справляється в пунктах пропуску через митний кордон України
Розділ ХІІ. Судовий збір
Розділ ХІІІ. Плата за землю
Розділ XVIІ Місцеві податки і збори
Розділ XVIII. Спеціальні податкові режими
    Органи ДПС області 
    Найближчі події 
14.07.09 р. об 11-й годині відбудеться зустріч заступника начальника інспекції – начальника В –Писарівського відділення Охтирської МДПІ Клизуба Л.Г. та головного державного податкового інспектора відділу МРР та звернень громадян Охтирської МДПІ Доценко О.Й. з трудовим коллективом фермерського господарства „Бантов”.
На зустрічі будуть розглянуті слідуючі питання:
1. Відповідальність за порушення податкового законодавства.
2. Переваги електронної звітності.

17.07.09 р. о 10-й годині в приміщенні Великописарівського управління агропромислового комплексу буде проведено тематичний семінар для сільськогосподарських виробників з змін в податковому законодавстві, проблемних питань запровадження спеціального режиму оподаткування по ПДВ, особливостей заповнення податкової звітності по ПДВ, переваг електронної звітності.

    Податковий календар 
на липень 2009 року
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

    Опитування 
Чи стикалися Ви особисто з випадками корупційних діянь з боку посадових осіб органів ДПС?
так і досить часто
неодноразово
мали місце (епізодично)
ні, жодного разу
важко відповісти
→ результати опитування
Чи знаєте Ви, куди слід звертатися у разі порушення працівниками податкових органів законодавства про боротьбу з корупцією?
так
ні
→ результати опитування
    Погода м.Суми 
    Курси валют 
Copyright © 2001-2009, Державна податкова адміністрація в Сумській області