This version of the page http://www.kievgolfclub.com/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-11. The original page over time could change.
GolfStream - Головна

Календар подій


Клуби — Партнери


Погода

Нова подія

Раунд у Першому Гольф Клубі

First Golf & Country Club (м. Луганськ) і Київський Гольф Клуб домовилися про надання 50% знижки на green fee для власників членських карток із необмеженим терміном дії. Програма офіційно підтверджена до кінця поточного сезону.

Новини

Акції від PRO Shop Київського Гольф Клубу
Новини
Раунд у Першому Гольф Клубі Розклад тренувань у липні «Гольф! Гольф! Гольф» – тепер на полотні й у кольорах Розклад роботи Гольф Академії

10.07.2009

З 11 липня 2009 року Клуб проводить презентаційні акції – Demo Days. На новому Драйвінґ-рейнджі проходитиме тестування гольф-інвентарю з асортименту клубного Golf Shop.

Турнірне життя

Відкрито реєстрацію на Нічний турнір
План турнирів
Переможці турніру «Тестування Клубного поля» Переможці турніру Кубок КГК Переможці та призери DRINK-турніру «DRINK-турнір» у Київському Гольф Клубі

07.07.2009
Київський Гольф Клуб радий запросити Вас на зустріч із улюбленою грою під магічним нічним небом! Гра відбудеться 11 липня і проходитиме затемна. Початок змагання – о 22:00, 9 лунок. Формат – Scramble.

Події Клубу

«DRINK-турнір» – битва без компромісів
Події
Відбувся II міжнародний Гольф-Турнір на призи Київського сигарного клубу Аян Бутчер: «Тут мені хочеться грати на полі, яке віддзеркалює природний ландшафт і культуру України» День «родинних» святкувань Другий Hole-in-One в історії Клубу!

27.06.2009
27 червня у Київському Гольф Клубі було не на жарт спекотно. І не лише через погоду – хоча доволі символічно, що «найгарячіший» турнір цього сезону випав на просто-таки полум’яний червневий день.


ПОПУЛЯРНІ ТЕГИ


Goodbye Season i PowerPlay Golf Teenager Cup