This version of the page http://www.sta.lviv.ua/index.php?id=849 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-07-02. The original page over time could change.
ДПА у Львівській області: Нас вітають
Пошук
Головна » Про ДПА » День працівника Державної податкової служби України » Нас вітають

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівника державної податкової служби України!

Завдяки професіоналізму податківців, помноженому на досвід і сумлінність, впровадженню креативних ідей та втіленню передових технологій адміністрування податків забезпечуються партнерські відносини з платниками податків та стабільне наповнення державного бюджету.

Впевнений, що наша робота і надалі буде результативною, а успіхи – вагомими і переконливими.

Міцного здоров’я, щастя і благополуччя вам та вашим рідним!
З повагою,

Голова ДПА України                                    С.В. Буряк

Шановні колеги!

Від імені всієї Асоціації платників податків України щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом - Днем працівника Державної податкової служби України!

Термін існування податкової служби в Україні невеликий, проте відповідальність, покладена на Вас, просто величезна. Від вашої енергії та наполегливості великою мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед нашою країною.

Бажаю Вам натхнення в роботі та примноження внеску у зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки.

Нехай Ваша професійність, знання справи, громадська мужність і відповідальність і надалі сприяють розв'язанню невідкладних завдань соціально-економічного розвитку країни.

Вірю, що наша спільна з Вами робота сприятиме налагодженню конструктивного діалогу між органами влади та підприємцями.

З повагою,
Генеральний директор АППУ                                     Василь Матійчик

Шановні податківці!

Щиро вітаю Вас зі святом – Днем податкової служби.

Створення Державної податкової служби забезпечило функціонування ефективної системи прогнозування та адміністрування податків, одного з фундаментальних завдань влади нашої держави.

Сьогодні ми можемо з впевненістю стверджувати – Україна має ефективно діючу податкову службу, здатну забезпечити виконання податкового законодавства.

Своєю помітною працею Ви, податківці області, сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах.

Саме завдяки Вашій чіткій і злагодженій роботі держава виходить на більш стабільне, прогнозоване наповнення бюджетів усіх рівнів.

Слова шани і подяки адресую тисячам податківців, які демонструють високу професійність, знання справи, громадську мужність і відповідальність, які своєю повсякденною копіткою працею сприяють розв’язанню невідкладних завдань соціально-економічного розвитку країни.

Сподіваюся, що Ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту наших громадян.

Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, сімейного затишку та світлого майбутнього.

Натхнення Вам у роботі та примноження внеску в зміцнення позитивних тенденцій вітчизняної економіки, ще більшої наполегливості й безкомпромісності у наступі на "тіньову" економіку та корупцію.

Голова Львівської обласної ради                                     Мирослав Сеник

Шановні податківці!

Цього святкового дня дозвольте побажати всім співробітникам податкових органів України світлих ідей, мудрих рішень і успішного їх втілення!

Усім податківцям – принциповості, відповідальності, суспільного визнання Вашої чесної праці.

Служіть державі, служіть прогресу, служіть співвітчизникам. І нехай правомірність рішень органів ДПС ні в кого не викликає сумнівів! Зичу, щоб відносини між податківцями і платниками податків були лише приємними!

Податки – це ціна цивілізованості суспільства. Тому податковий інспектор – це обличчя нації, від якого багато у чому залежить добробут наших людей. Цю серйозну місію зичу Вам виконати достойно.

Також щиро бажаю всім працівникам податкової служби здоров’я і творчого піднесення, щастя, злагоди, справних платників та розуміння.

Успіхів Вам у всіх починаннях і плідної праці на благо нашого народу й України.

Голова Львівської обласної
державної адміністрації                                                  Микола Кміть

Вітаю всіх працівників податкової служби із професійним святом!

У цей день свята хотілося би побажати високих професійних досягнень, постійного зростання професіоналізму і гордості від того, що Ви працюєте на благо розвитку нашого країни. Від Вашої грамотної роботи і небайдужості до людей залежить, наскільки сприятливим буде бізнес-середовище у нашій області й, відповідно, виживання і розвиток підприємств.
Успіхів, мудрості і віри у все найкраще.

Олена БЕЙ,
голова Громадської колегії
при ДПА у Львівській області

Щиро вітаю працівників Державної податкової служби з професійним святом!

Слова шани і подяки адресую податківцям Львівщини, які демонструють високу професійність, знання справи, громадську мужність і відповідальність, які своєю повсякденною працею сприяють розв’язанню невідкладних завдань розвитку країни. Вірю, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків та підвищенню добробуту наших громадян.

Від вашої енергії та наполегливості великою мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих економічних завдань, які стоять сьогодні перед нашою країною.

Щастя Вам, злагоди, справних платників, невичерпної енергії та розуміння!

Олександр КІЛЬДІЯРОВ,
голова Асоціації платників податків Львівщини

Щиро вітаю працівників Державної податкової служби з професійним святом!

Створення Державної податкової служби забезпечило функціонування ефективної системи прогнозування та адміністрування податків, одного із фундаментальних завдань влади нашої держави. І хоч термін існування податкової служби невеликий, проте достатній для того, щоби служба посіла чільне місце в структурах державної влади.

Важко переоцінити роль податкової служби у забезпеченні функціонування правової демократичної держави з ринковою економікою. Творчі зусилля і чесна праця податківців забезпечують сьогодні не лише ефективну діяльність служби, а й подальші успішні перетворення в соціально-економічному розвитку країни.

Від імені та за дорученням усіх членів Асоціації роботодавців м. Борислава та курортного селища Східниця бажаю всім податківцям невичерпної енергії та наполегливості, від яких значною мірою залежить наповнення державної казни, вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять сьогодні перед державою.

Сподіваємося, що Ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту
громадян.

Будьте завжди тактовними, ввічливими, толерантними. І цим самим завоюєте ще більшу довіру співвітчизників! Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаю всім Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Сердечно зичу всім Вам і Вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.

Володимир КРИШТАЛЬ,
голова Асоціації роботодавців
м. Борислава та смт. Східниця

Щиро вітаю працівників Державної податкової служби з професійним святом!

Слова шани і подяки адресую тисячам і тисячам податківцям, які демонструють високу професійність, знання справи та відповідальність.

Сподіваюся, що Ваша нелегка праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків та наповненню бюджетів усіх рівнів.

Бажаю, щоб наступні Ваші роки були сповнені задоволенням, життєвою енергією, добром, злагодою та комфортом! Нехай зустрічається із радістю і впевненістю кожний новий день. Достатку Вам усім, успіхів, стабільності і процвітання.

Лілія ДОЛІНСЬКА,
директор ТзОВ "Ванкувер"