Новини >> стипенд╕╕ для громадян Укра╖ни

стипенд╕╕ для громадян Укра╖ни

Уряд Республ╕ки Польща готовий проф╕нансувати у 2009/2010 навчальному роц╕ 9 стипенд╕й для громадян Укра╖ни, як╕ даватимуть можлив╕сть проходити протягом року п╕слядипломне навчання в ╢вропейському Колег╕ум╕ в Натол╕н╕. Б╕льш детальн╕ша ╕нформац╕я на web-стор╕нц╕ ╢вропейського колег╕уму.

╢вропейський колег╕ум в Натол╕н╕ ╓ л╕дером в галуз╕ академ╕чних студ╕й нових етап╕в розвитку в ╢С. Його м╕ждисципл╕нарна програма, яка включа╓ курси з ╕нституц╕й ╢С, права, економ╕ки, пол╕тики та пол╕толог╕╖, дозволя╓ студентам з ус╕╓╖ ╢вропи здобути досв╕д перебування у багатокультурному середовищ╕ та м╕жнародну кар’╓ру. Ця програма в╕дкрита для випускник╕в ун╕верситет╕в з економ╕ки, права або пол╕тичних наук, з ╕стор╕╖, комун╕кац╕й, ╕ноземних мов, ф╕лософ╕╖, як╕ зац╕кавлен╕ у продовженн╕ кар’╓ри в ╓вропейських ╕нституц╕ях або в галуз╕ ╓вропейських справ взагал╕.Обов’язковою умовою для кандидат╕в ╓ в╕льне волод╕ння англ╕йською та французькою мовами.

Ус╕х бажаючих просимо до 8 травня подати до департаменту м╕жнародного сп╕вроб╕тництва та ╓вропейсько╖ ╕нтеграц╕╖ М╕н╕стерства осв╕ти ╕ науки Укра╖ни заповнену апл╕кац╕йну форму, заяву та лист-рекомендац╕ю, п╕дписаний кер╕вником м╕н╕стерства (в╕домства, установи).